Schutting Akersloot

Op zoek naar een luxe schutting bij u in Akersloot? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het monteren van erfafscheidingen. We kunnen meestal binnen 15 dagen een nieuwe erfafscheiding bouwen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken alleen met ervaren medewerkers welke niets anders verrichten dan het zetten van schuttingen. De schuttingbouwers letten o.a. op de correcte grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke tuin dikwijls ongelijk zijn. Een kruislaser word slechts in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt voldoende over het denkbeeld en routine van onze monteurs.

Hout beton Schutting Akersloot

Voor vele jaren was de houten schutting populair, tegenwoordig kiezen steeds minder particulieren voor deze categorie schutting. De hout beton schutting is de laatste jaren alsmaar geliefder onder de klanten. Het grote pluspunt van deze schutting is dat de palen niet van hout zijn maar van beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 30 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Dankzij de betonplaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Onze tuin schermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaren.

De tuinschermen zijn leverbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe erfafscheiding

Aan het zoeken naar een aparte erfafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit type schutting is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Bangkirai tuinscherm. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Douglas hout, maakt het een luxe samenstelling. Als finishing touch monteren we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Erfafscheiding plaatsen Akersloot.

Via het net een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Akersloot is hedendaags erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het net vlot en veilig een juiste erfafscheiding zult aantreffen bij u in Akersloot. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer nodig, 75% van alle erfafscheidingen worden hedendaags online verkocht. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek aan onze pagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt bezichtigen? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Brabant. Mogelijk hebben we bij u in Akersloot eerder een schutting geplaatst, vraag ons om een referentie tuin.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan duizend woorden echter onze erfafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige medewerkers! Op deze website vind u alle schuttingen die we plaatsen in Akersloot. Iedere soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Erfafscheiding gemaakt van hout.

Erfafscheiding gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Geluidswerende erfafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Akersloot

Op zoek naar een erfafscheiding die staat als een woonhuis en die ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor de solide beton schutting. Iedereen begrijpt wel wat de betonschutting is, deze hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding hebben de schuttingpalen een sponning waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke beton print of een moderne toon voor uw beton. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rots motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het tevens mogelijk om 2 verscheidene motieven per beton plaat te bestellen.

Tuindeur

Een tuindeur is meestal onmisbaar als uw tuin aan een gang of openbare weg ligt.
U kan een keuze maken uit meerdere type tuindeuren die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Een houten poortdeur van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai standaard bevestigd op een stalen frame waardoor het tuinhout nooit kan werken.

Extra brede poort waar men met een voertuig of trailer door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Angerlo
schutting Heijen
schutting Sliedrecht
schutting Grave
schutting Prinsenbeek
schutting Putte
schutting Koudum
schutting Middelsluis
schutting Sint Jansteen
schutting ‘s-Gravenzande
schutting Krabbendijke
schutting Zaamslag