Schutting Akersloot

Op zoek naar een moderne schutting Akersloot? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het bouwen van uw schutting Akersloot. Het plaatsen van een schuttingen Akersloot kan gewoonlijk binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Akersloot

Wij werken uitsluitend met ervaren medewerkers die niets anders doen dan het plaatsen van schuttingen Akersloot. De bouwers letten onder andere op de correcte grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke achtertuin doorgaans verschillend zijn. We bouwen uw tuinschutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is er zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een schutting.

De houten schuttingen Akersloot vervaardigd van hout word momenteel steeds minder gewild, ondanks de mooie natuurlijke uitstraling. De hout beton schutting is de laatste jaren steeds populairder geworden onder de klanten. Het grote voordeel van deze soort tuinafscheiding is dat de palen niet van hout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 35 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Vanwege de betonplaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Wij kunnen vier andere houtsoorten leveren, elke soort heeft verschillende eigenschappen voor uw nieuwe schutting Akersloot.

Tuin schermen Akersloot

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van circa 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Akersloot

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonnen schutting te dicht, kies dan voor een luxe tuinafscheiding. De combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de betonplaten, zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Grenen hout en u heeft een luxe tuinschutting Akersloot die jaren lang mee gaat. Als finishing touch monteren we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Akersloot.

Via het web een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Akersloot is tegenwoordig erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het web vlot en veilig een geschikte tuinafscheiding Akersloot zal vinden voor uw woning in Akersloot. U hoeft daarom niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Een groot deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek aan deze internetpagina nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt zien? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra informatie. Misschien hebben we Akersloot eerder een schutting gemaakt, verzoek ons om een referentie adres.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige schuttingbouwers! De navolgende mooie tuinafscheidingen kunnen wij uit voorraad bezorgen Akersloot.

Schutting soorten

Tuinafscheiding geheel gemaakt van hout.

Tuinschutting Akersloot gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Akersloot

Zoekt u een schutting die staat als een woonhuis en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een sterke betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Akersloot nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de schuttingpalen een inkeping waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Ze zijn heel wat mooier geworden met meerdere tinten en motieven. Denk hier bij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. Bijna alle beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het tevens beschikbaar om twee verschillende motieven per beton plaat te bestellen!

Poortdeur Akersloot

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende poortdeur.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende poortdeuren.

Houten poortdeur op stalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 100cm en 2,5 meter.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hoevelaken
schutting Ulrum
schutting Millingen aan de Rijn
schutting Bunschoten
schutting Zwammerdam
schutting Eerbeek
schutting Heesch
schutting Leunen
schutting Vlodrop
schutting Kaatsheuvel
schutting Veendam
schutting Arnhem