Schutting Akersloot

Op zoek naar een nieuwe schutting Akersloot? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het monteren van schuttingen Akersloot. Het plaatsen van een een schutting Akersloot kan meestal binnen 20 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Akersloot

Onze bedreven schuttingbouwers die niks anders verrichten dan tuinschuttingen bouwen, kunnen de schuttingen Akersloot foutloos plaatsen. Het is voornaam dat de schutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dit word iedere keer gedaan in overleg met de koper waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een laserwaterpas word slechts in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt voldoende over het gezichtspunt en ervaring van onze bouwers.

De houten schuttingen Akersloot vervaardigd van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Hardhout) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de stads tuinen. De luxe hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren alsmaar populairder onder de bezoekers. De palen van dit type schutting Akersloot zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. Een betonpaal gaat hedendaags 40 jaar mee en is daarom bijzonder geschikt voor tuinafscheidingen Akersloot. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Door de betonplaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schutting Akersloot.

Tuin schermen Akersloot

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Akersloot

Naast de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe schutting Akersloot uit ons assortiment. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Akersloot: Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Nobifix hout en u heeft een luxe tuinschutting Akersloot die zeer lang mee gaat. De houten afdekkap op het houten tuinscherm maakt de tuinafscheiding helemaal af.

Tuinschutting kopen Akersloot.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Akersloot is nu erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het web snel en veilig een juiste schutting Akersloot zult tegenkomen voor uw woning in Akersloot. U hoeft dus niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u verder twijfels na het aanschouwen van onze schutting afbeeldingen op onze internetpagina? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra info. Zoekt u een referentie tuin Akersloot? Vraag het ons, mogelijk hebben voorheen een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

Een plaatje zegt vaak meer dan duizend woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende soorten tuinschutting of tuinafscheiding Akersloot plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Hout beton Schutting Akersloot gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout en luxe Elbe motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe schutting van hout met Klassiek steen motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Akersloot

Een betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen weet immers wat een beton schutting Akersloot is, dit hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een sponning waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Ze zijn heel wat mooier geworden met verscheidene kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Steen motief, Graniet motief of het Rhein motief. Veel beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het tevens beschikbaar om 2 andere motieven per beton plaat te bestellen!

Poortdeur Akersloot

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting past.
U kunt kiezen uit meerdere soorten tuindeuren die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Houten tuindeur op stalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Dubbele houten poort op metalen frame van bijvoorbeeld 220cm breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Winterswijk
schutting Dwingeloo
schutting Westkapelle
schutting Dedemsvaart
schutting Smilde
schutting Nieuwe-Tonge
schutting Cadier en Keer
schutting Zundert
schutting Kerkdriel
schutting Sint Anthonis
schutting Hoogerheide
schutting Gramsbergen