Schutting Hollandscheveld

Op zoek naar een luxe schutting Hollandscheveld? Prins schuttingen kan de schutting Hollandscheveld bezorgen of monteren uw nieuwe schuttingen Hollandscheveld vakkundig en snel voor u. Het bouwen van een een schutting Hollandscheveld kan gewoonlijk binnen 15 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Hollandscheveld

We werken alleen met ervaren personeel die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het plaatsen van schutting Hollandscheveld. Het is voornaam dat de schutting op de goede hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dat word steeds gedaan in samenspraak met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Wij plaatsen uw tuinschutting zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een schutting.

De houten schutting Hollandscheveld vervaardigd van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Douglas) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. De luxe hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend populairder geworden onder de klanten. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de palen nooit van tuinhout zijn maar van beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 35 jaar mee en is hier door zeer bestemd voor tuinafscheidingen Hollandscheveld. In elke beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm altijd los blijft van de aarde.

Bij ons kan u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Hollandscheveld.

Tuin schermen Hollandscheveld

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Hollandscheveld

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton tuinschutting met Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een houten tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Hollandscheveld uit ons assortiment. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, zoals het Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Vuren hout, maakt het een luxe samenstelling. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Hollandscheveld.

Een tuinafscheiding plaatsen Hollandscheveld hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Hollandscheveld is nu erg makkelijk. Zoek het op in Google.nl en u treft al gauw een schutting Hollandscheveld die bij u past. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 72% van alle tuinschuttingen worden hedendaags online verkocht. Wij kunnen begrijpen dat een schutting aanschaffen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op deze website nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt aanschouwen? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Brabant. Of verzoek ons om een referentie tuin Hollandscheveld.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze aankoopt! Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u alle tuinafscheidingen die wij leveren Hollandscheveld. Elke soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheidingen van hout.

Tuinschutting Hollandscheveld gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout en luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Luxe beton schutting van luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Beton schuttingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Hollandscheveld

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. Iedereen weet immers wat een betonschutting Hollandscheveld is, dat hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de beton platen in geplaatst worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie betonprint of een moderne tint voor het beton. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rots motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Hollandscheveld heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Hollandscheveld

Een tuinpoort is dikwijls onmisbaar als uw achtertuin aan een gang of openbare straat ligt.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas tuinpoorten leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Een houten tuinpoort van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard aangebracht op een metalen frame zodat het hout niet kan uitzetten.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Franeker
schutting Gameren
schutting Twello
schutting Oosthuizen
schutting Sleen
schutting Veendam
schutting Boekelo
schutting Putten
schutting Akersloot
schutting Heinenoord
schutting Biezelinge
schutting Monster