Schutting Hollandscheveld

Op het net aan het kijken voor een luxe schutting in Hollandscheveld? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het monteren van schuttingen. Het plaatsen van een schutting bij u in Hollandscheveld kan normaliter binnen 2 weken worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het installeren van erfafscheidingen bent u verzekerd van een perfect eindproduct met juiste garanties. De bouwers letten onder andere op de juiste grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke tuin meestal verschillend zijn. Wij bouwen uw erfafscheiding zonder problemen waterpas, in veel gevallen is daar zelfs geen laser waterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een schutting.

Hout beton Schutting Hollandscheveld

Ongeacht de lagere verkoop cijfers is de eenvoudig ogende houten erfafscheiding nog steeds beschikbaar in ons omvangrijke assortiment. De hout beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend geliefder geworden onder de bezoekers. De fundering van dit type schuttingen bestaat uit betonpalen i.p.v. tuinhout. Een beton paal rot niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. De keep die onder in de beton paal zit is bedoeld voor een beton plaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm steeds vrij blijft van de aardbodem.

Wij kunnen vier verschillende hout soorten leveren, iedere houtsoort heeft verschillende eigenschappen.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaar.

Tropisch Bangkirai hardhout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaren. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai coating blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton erfafscheiding

Behalve de standaard hout beton erfafscheiding kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit type erfafscheiding is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Bangkirai tuinscherm. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Douglas hout en u heeft een luxe erfafscheiding die lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting plaatsen Hollandscheveld.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Hollandscheveld is tegenwoordig erg handig. Zoek het op in Google en u vind al vlot een schutting die bij u past. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 81% van alle erfafscheidingen worden tegenwoordig online verkocht. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek op deze pagina nog verzoeken of wilt u de erfafscheidingen in het echt zien? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra voorlichtingen. Of vraag ons om een tuin bij u in Hollandscheveld.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan duizend woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Deze volgende fraaie erfafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen bij u in Hollandscheveld.

Schutting soorten

Erfafscheidingen van hout.

Hout beton schuttingen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Steen motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Beton erfafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Hollandscheveld

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding hebben de schuttingpalen een sponning waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne beton print of een moderne kleur voor uw beton. Denk hierbij aan Elbe motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur

Een tuindeur is meestal noodzakelijk als uw achtertuin aan een gang of openbare straat grenst.
U kunt een keuze maken uit verschillende type tuinpoorten die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Een houten poortdeur van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren standaard bevestigd op een stalen frame zodat het hout nooit kan werken.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van bijvoorbeeld 250cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Kortenhoef
schutting Huijbergen
schutting Vroomshoop
schutting Drunen
schutting Breedeweg
schutting Gaanderen
schutting Echt
schutting Doorwerth
schutting Sluis
schutting Zeeland
schutting Oudewater
schutting Lierop