Schutting Herenthout

Op zoek naar een beton schutting Herenthout? Prins schuttingen kan uw schutting Herenthout op locatie brengen of installeren uw nieuwe schutting Herenthout vakbekwaam en vlug voor u. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het monteren van uw schuttingen. De doorsnee wachttijd na akkoord van de aanbieding en het plaatsen van de schuttingen is ongeveer 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Herenthout

Wij van Prins schuttingen plaatsen al ruim 18 jaar schuttingen Herenthout, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor bouwbedrijven. De schuttingbouwers letten onder andere op de exacte grens van het erf en de hoogte die in elke tuin vaak ongelijk zijn. Wij zetten uw schutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is daar zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Herenthout erg gewild, hedendaags zoeken steeds minder consumenten voor dit type tuinafscheiding. De beton tuinafscheiding is de laatste jaren steeds populairder geworden onder de particulieren. De schuttingpalen van deze soort schutting Herenthout zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt nooit krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die onder in de betonpaal zit is bedoeld voor een beton plaat. Vanwege de beton plaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Wij kunnen vier verschillende hout soorten afleveren, elke houtsoort heeft verschillende kenmerken voor de nieuwe schuttingen Herenthout.

Tuinschermen Herenthout

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaar. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van circa 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting plaatsen Herenthout

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit type schutting is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Vuren hout en u heeft een luxe tuinschutting Herenthout die zeer lang mee gaat. De afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting plaatsen Herenthout.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Herenthout is hedendaags erg handig. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw huis Herenthout. U hoeft daarom ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Een flink deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek aan onze website nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt bezichtigen? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Brabant. Misschien hebben we Herenthout voorheen een schutting geplaatst, vraag ons om een referentie tuin.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Schutting kopen Herenthout. Het was nog nooit zo makkelijk! Deze volgende moderne tuinafscheidingen kunnen wij uit voorraad bezorgen Herenthout.

Tuinafscheiding soorten

Schutting van hout.

Schuttingen Herenthout van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe schutting van hout en luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allen moderne tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Herenthout

De betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort betonschutting Herenthout niet uitgebreid toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting beschikken de schuttingpalen over een inkeping waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat meerdere soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Herenthout heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Herenthout

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende tuindeur.
U kan kiezen uit diverse modellen poorten die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Een houten poort van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard geschroefd op een stalen frame waardoor het hout nooit kan werken.

Extra brede poortdeur waar men met een voertuig of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Nieuwe Pekela
schutting Elim
schutting Ouddorp
schutting Liempde
schutting Herten
schutting Heesch
schutting Heerlen
schutting Horn
schutting Montfoort
schutting Rhenen
schutting Sint Annaland
schutting Gaanderen