Schutting Herenthout

Op zoek naar een moderne schutting Herenthout? Prins schuttingen kan de schuttingen Herenthout op locatie brengen of installeren de nieuwe schutting Herenthout deskundig en vlug voor u. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na goedkeuring van de prijsopgave en het monteren van de schuttingen is ca. 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Herenthout

Ons bedrijf zetten al ruim 18 jaar schutting Herenthout, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor bouw bedrijven. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over bestaan. Een kruislijnlaser word enkel in uiterste gevallen nog aangewend, dat zegt uiteraard voldoende over het gezichtspunt en routine van onze bouwers.

De houten schuttingen Herenthout gemaakt van hout word hedendaags steeds minder populair, ongeacht de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. De hout beton schutting is de laatste jaren voortdurend populairder onder de consumenten. De schuttingpalen van deze soort tuinafscheiding Herenthout zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt bijna niet scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de bodem.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Herenthout.

Tuin schermen Herenthout

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van circa 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting plaatsen Herenthout

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Een combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. We plaatsen een tuin scherm naar keus tussen de betonpalen en op de Romeins motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting plaatsen Herenthout.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Herenthout is hedendaags erg handig. Wij weten zeker dat u via het internet snel en veilig een juiste schutting Herenthout zult tegenkomen voor uw woning in Herenthout. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van onze klanten gedaan. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u verder twijfels na het zien van onze tuinafscheiding afbeeldingen op onze internetpagina? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra voorlichtingen. Op zoek naar een referentie tuin Herenthout? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben eerder een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

Een afbeelding zegt vaak meer dan duizend woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u de tuinafscheidingen die wij plaatsen Herenthout. Elke soort tuinafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheiding gemaakt van hout.

Tuinschutting Herenthout van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Herenthout

Een beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is dus geweldig geschikt voor betonschuttingen Herenthout. De betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de betonplaten in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn heel wat mooier geworden met diverse kleuren en motieven. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Herenthout

We hebben voor elk type schutting een bijbehorende poortdeur.
U kan een keuze maken uit verschillende modellen tuinpoorten die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Een houten poortdeur van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard geschroefd op een metalen frame zodat het hout nooit kan werken.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van bijvoorbeeld 2 meter breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Harskamp
schutting Vorden
schutting De Zilk
schutting Koudekerke
schutting Stramproy
schutting Marknesse
schutting Breukelen
schutting Helmond-Dierdonk
schutting Lage Zwaluwe
schutting Gorinchem
schutting Bosschenhoofd
schutting Lochem