Schutting Gulpen

Op zoek naar een hout beton erfafscheiding bij u in Gulpen? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het monteren van uw schutting. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na goedkeuring van de aanbieding en het bouwen van de schutting is ca. 2 weken.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij plaatsen al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor hoveniers. Iedere tuin is verschillend, een precies inzicht is daarom voornaam bij het installeren van een schutting. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. We zetten uw erfafscheiding zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Gulpen

Een houten schutting vervaardigd van houten palen met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Vuren) zien we hedendaags steeds minder terug in de particulieren tuinen. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren alsmaar populairder geworden onder de particulieren. De schuttingpalen van deze soort schutting zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. Een beton paal rot niet, trekt nooit krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Door de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Prins schuttingen kan 4 gevariëerde houtsoorten leveren, elke houtsoort heeft andere kenmerken.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Bangkirai hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe erfafscheiding

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. Een combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe erfafscheiding. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de beton platen, zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. We monteren een tuin scherm naar keus tussen de betonpalen en op de Rabat motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch leggen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting kopen Gulpen.

Via internet een schutting kopen voor uw tuin in Gulpen is hedendaags erg gemakkelijk. Zoek het op met Google en u treft al snel een erfafscheiding die bij u past. U hoeft daarom ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Wij kunnen snappen dat een schutting kopen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op deze pagina nog verzoeken of wilt u de erfafscheiding in het echt bekijken? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Brabant. Zoekt u een referentie adres bij u in Gulpen? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben voorheen een schutting gemaakt in uw wijk.

Zo kunt u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze koopt! Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u de schuttingen die we zetten in Gulpen. Iedere soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Erfafscheidingen van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Romeins motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende betonnen erfafscheiding tot 300cm hoog.

Welke erfafscheiding u ook kiest het zijn allemaal moderne erfafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Gulpen

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend geweldig geschikt voor schuttingmaterialen. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de beton platen in geplaatst worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne betonprint of een moderne kleur voor het beton. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin verkrijgbaar.

Tuindeur

Wij kunnen natuurlijk ook een poortdeur leveren die foutloos bij uw nieuwe erfafscheiding past.
U kan kiezen uit diverse soorten tuindeuren die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Normale houten poortdeur waarbij de planken zijn gemonteerd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Haaren
schutting Oldenzaal
schutting Klimmen
schutting Helmond
schutting Handel
schutting Opheusden
schutting Steenwijk
schutting Almere-Stad
schutting Ootmarsum
schutting Nuland
schutting Odijk
schutting Heenvliet