Schutting Gulpen

Op zoek naar een beton schutting Gulpen? Prins schuttingen kan uw schutting Gulpen op locatie brengen of zetten de nieuwe schuttingen Gulpen vakbekwaam en vlot voor u. Het plaatsen van een een schutting Gulpen kan normaliter binnen 15 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Gulpen

Wij van Prins schuttingen zetten al ruim 18 jaar schutting Gulpen, zowel kleine klussen bij particulieren als grote projecten voor bouwbedrijven. Iedere tuin is afwijkend, een goed inzicht is daarom essentieel bij het plaatsen van een tuinafscheiding. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een laser waterpas word alleen in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt uiteraard genoeg over het denkbeeld en ervaring van onze schuttingbouwers.

De houten schuttingen Gulpen vervaardigd van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van b.v. Grenen) zien we hedendaags steeds minder terug in de stads tuinen. Particulieren kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de beton schutting. De schuttingpalen van dit type schutting Gulpen zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 35 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Door de betonplaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Onze tuin schermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Gulpen.

Tuinschermen Gulpen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Gulpen

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Grenen tuin scherm is dit de meest luxe schutting Gulpen uit onze collectie. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Gulpen: Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Grenen hout en men heeft een luxe tuinschutting Gulpen die jaren lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting kopen Gulpen.

Via het web een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Gulpen is hedendaags erg handig. We weten zeker dat u via het web vlot en veilig een juiste schutting Gulpen zult aantreffen voor uw woning in Gulpen. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 14% van de bezoekers gedaan. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Bent u alsnog niet overtuigd na het lezen van deze pagina? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Of vraag ons om een referentie adres Gulpen.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige medewerkers! De onderstaande mooie schuttingen kunnen we uit voorraad leveren Gulpen.

Schutting soorten

Tuinafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton schutting Gulpen van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting van luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn stuk voor stuk kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Gulpen

Een betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort beton schutting Gulpen niet uitgebreid toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de betonplaten in geschoven worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Ze zijn een stuk moderner met meerdere kleuren en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Gulpen heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Gulpen

Een poort is vaak noodzakelijk als uw tuin aan een gang of openbare weg grenst.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de onderstaande tuin poorten.

Houten tuinpoort op een metalen frame, in iedere hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Dubbele houten poort op stalen frame van b.v. 230cm breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Westervoort
schutting Molenhoek
schutting Bennebroek
schutting Bennekom
schutting Diepenveen
schutting Warmenhuizen
schutting Utrecht
schutting Dokkum
schutting Belfeld
schutting Schinnen
schutting Winschoten
schutting Herpen