Schutting Gulpen

Op zoek naar een luxe schutting Gulpen? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het bouwen van schuttingen Gulpen. We kunnen normaliter binnen 15 dagen de nieuwe schutting bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Gulpen

Wij werken uitsluitend met bedreven schuttingbouwers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het monteren van schuttingen Gulpen. Elke achtertuin is verschillend, een goed inzicht is daarom voornaam bij het installeren van een tuinafscheiding. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislaser word enkel in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt natuurlijk genoeg over het denkbeeld en ervaring van de monteurs.

De houten schutting Gulpen gemaakt van hout word tegenwoordig steeds minder populair, ondanks de mooie natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren alsmaar populairder geworden onder de klanten. De fundering van dit type tuinafscheidingen Gulpen bestaat uit betonpalen i.p.v. hardhout. Een beton paal gaat tegenwoordig een leven lang mee en is daardoor uitermate geschikt voor schuttingen Gulpen. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Dankzij de beton plaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Onze tuinschermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Gulpen.

Tuinschermen Gulpen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting plaatsen Gulpen

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de betonnen schutting te afgesloten, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Dit type schutting is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Nobifix hout, maakt dit een luxe combinatie. De houten afdekkap op het houten tuinscherm maakt het plaatje compleet.

Tuinschutting kopen Gulpen.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Gulpen is nu erg handig. Wij weten zeker dat u via het internet snel en veilig een juiste tuinafscheiding Gulpen zult aantreffen voor uw woning in Gulpen. U hoeft daarom niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. We kunnen snappen dat een schutting aankopen via het net spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het bekijken van de schutting afbeeldingen op onze website? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Noord Brabant. Mogelijk hebben wij Gulpen voorheen een tuinafscheiding gemaakt, vraag ons om een referentie tuin.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze koopt. Schutting kopen Gulpen. Dat was nog nooit zo eenvoudig! De onderstaande moderne tuinafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen Gulpen.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Tuinschutting Gulpen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Steen motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Romeins motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Beton tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Gulpen

Een betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen begrijpt wel wat een betonschutting Gulpen is, deze hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de betonplaten in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner geworden met meerdere kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Steen motief, Rabat motief of het Romeins motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Gulpen heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Gulpen

Een tuindeur is dikwijls onmisbaar als uw achtertuin aan een gang of openbare straat grenst.
U kunt een keuze maken uit verscheidene type poortdeuren die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Nobifix.

Normale houten poortdeur waarbij de planken zijn aangebracht op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuindeur waar u met de auto of aanhanger door heen kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Sambeek
schutting Doornenburg
schutting Naaldwijk
schutting Bakkeveen
schutting Ooltgensplaat
schutting Maasbree
schutting Oldenzaal
schutting Egmond-Binnen
schutting Huizen
schutting Clinge
schutting Prinsenbeek
schutting De Lier