Schutting Schimmert

Rond aan het kijken voor een luxe schutting in Schimmert? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het bouwen van schuttingen. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na goedkeuring van de offerte en het zetten van de erfafscheiding is plusminus 10 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken alleen met doorgewinterd personeel die niks anders verrichten dan het monteren van schuttingen. Elke tuin is afwijkend, een juist inzicht is daarom essentieel bij het zetten van een erfafscheiding. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislaser word slechts in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt genoeg over het inzicht en ervaring van de bouwers.

Hout beton Erfafscheiding Schimmert

De houten erfafscheiding gemaakt van hout word momenteel steeds minder gewild, ondanks de mooie natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton erfafscheiding is de laatste jaren alsmaar populairder geworden onder de bezoekers. Het grote pluspunt van dit type erfafscheiding is dat de schutting palen niet van hout zijn maar van prefab beton. Een betonnen paal rot niet, trekt nooit scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm constant los blijft van de bodem.

Wij kunnen vier verschillende hout soorten afleveren, iedere houtsoort heeft andere kenmerken.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaren.

Bangkirai hout 20, 22 of 24 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai coating blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonnen schutting te gesloten, kies dan voor de luxe erfafscheiding. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Bangkirai tuin scherm is dit de meest luxe schutting uit onze collectie. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Vuren hout en u heeft een luxe erfafscheiding die jaren lang mee gaat. Een afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Erfafscheiding plaatsen Schimmert.

Via het web een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Schimmert is tegenwoordig erg handig. We weten zeker dat u via het internet snel en veilig een juiste schutting zult vinden bij u in Schimmert. U hoeft daarom ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Wij kunnen snappen dat een erfafscheiding aankopen via internet spannend kan zijn. Bent u alsnog niet overtuigd na het bekijken van deze website? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Of verzoek ons om een adres bij u in Schimmert.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige schuttingbouwers! Op deze website vind u de schuttingen die wij zetten in Schimmert. Iedere soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Erfafscheiding van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Hout motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Betonnen schuttingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Schimmert

Zoekt u een schutting die staat als een huis en welke ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor een solide betonschutting. Iedereen begrijpt immers wat de beton schutting is, dat hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een uitsparing waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Ze zijn heel wat moderner geworden met verschillende tinten en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief. De meeste beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het eveneens beschikbaar om twee verschillende motieven per betonplaat te bestellen.

Poort

Een tuinpoort is meestal onmisbaar als uw tuin aan een gangpad of openbare weg ligt.
U kunt een keuze maken uit meerdere modellen poortdeuren die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Houten tuindeur op stalen raamwerk, in iedere hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van bijvoorbeeld 230cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Anna-Paulowna
schutting Leeuwarden
schutting Dommelen
schutting Veen
schutting Nistelrode
schutting Beek en Donk
schutting Veen
schutting Beek en Donk
schutting Maasbree
schutting Barneveld
schutting Hoogkerk
schutting Tweede Exloërmond