Schutting Achterbos

Op zoek naar een moderne schutting Achterbos? Prins schuttingen kan uw schuttingen Achterbos bezorgen of plaatsen uw nieuwe schuttingen Achterbos deskundig en vlug voor u. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na akkoord van de prijsopgave en het monteren van de schuttingen is ca. 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Achterbos

Wij werken uitsluitend met bedreven medewerkers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het installeren van schuttingen Achterbos. De bouwers letten onder andere op de correcte grens van het erf en de hoogte die in elke achtertuin dikwijls anders zijn. Wij zetten uw schutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is daar zelfs geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een schutting.

Ongeacht de lagere afzet cijfers is de natuurlijk uitziende houten tuinafscheiding nog steeds beschikbaar in ons omvangrijke assortiment. Klanten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de hout beton schutting. Het grote pluspunt van deze schutting is dat de palen niet van hardhout zijn maar van beton. Een beton paal rot niet, trekt bijna niet scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Dankzij de betonplaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Wij kunnen vier verschillende hout soorten afleveren, iedere soort heeft verschillende kenmerken voor de nieuwe schutting Achterbos.

Tuinschermen Achterbos

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Achterbos

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. De combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe schutting. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Achterbos: Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Nobifix hout en u heeft een luxe tuinschutting Achterbos die lang mee gaat. De houten afdeklat op het tuin scherm maakt het plaatje helemaal af.

Tuinschutting kopen Achterbos.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Achterbos is hedendaags erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw tuin Achterbos. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer noodzakelijk, 81% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u verder twijfels na het bekijken van de schutting afbeeldingen op onze internetpagina? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Brabant. Zoekt u een referentie tuin Achterbos? Vraag het ons, wellicht hebben eerder een schutting geplaatst in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige medewerkers! De volgende fraaie tuinafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren Achterbos.

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Hout beton schuttingen Achterbos gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Steen motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Beton tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Achterbos

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is daarom uitstekend geschikt voor beton schutting Achterbos. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de palen over een opening waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Ze zijn een stuk moderner met verschillende kleuren en motieven. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Achterbos heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Achterbos

Een poortdeur is dikwijls onmisbaar als uw achtertuin aan een gang of openbare straat grenst.
U kunt kiezen uit diverse modellen tuinpoorten die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Normale houten tuinpoort waarbij de planken zijn aangebracht op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poort op stalen frame van b.v. 2 meter breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Winterswijk
schutting Aardenburg
schutting Vlagtwedde
schutting Gaanderen
schutting Ruinerwold
schutting Margraten
schutting Ittervoort
schutting Deest
schutting Oude-Tonge
schutting Megen
schutting Brakel
schutting Kerkdriel