Schutting Wijlre

Rond aan het kijken voor een luxe erfafscheiding in Wijlre? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het monteren van schuttingen. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw erfafscheiding. De doorsnee wachtperiode na akkoord van de offerte en het plaatsen van de erfafscheiding is ca. 2 weken.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken enkel met bedreven personeel die niets anders verrichten dan het bouwen van schuttingen. Het is voornaam dat de schutting op de goede hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dit word steeds gedaan in samenspraak met de koper zodat er later geen misverstanden over bestaan. We zetten uw erfafscheiding zonder problemen waterpas, in veel gevallen is daar zelfs geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een schutting.

Hout beton Schutting Wijlre

Ongeacht de lagere afzet cijfers is de eenvoudig ogende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons grote assortiment. De beton erfafscheiding is de afgelopen jaren steeds populairder geworden onder de consumenten. De schuttingpalen van dit type schutting zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 40 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De sponning die onder in de betonpaal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm voortdurend los blijft van de aardbodem.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe erfafscheiding.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaren.

De tuin schermen zijn verkrijgbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai coating blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton erfafscheiding

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. Waarom word dit de luxe erfafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe schutting uit onze collectie. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Grenen hout, maakt dit een luxe combinatie. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Wijlre.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin in Wijlre is hedendaags erg makkelijk. Zoek het op in Google en u vind al snel een schutting die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 12% van de klanten gedaan. Een flink deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Bent u verder nog niet overtuigd na het bekijken van deze site? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer informatie. Misschien hebben wij bij u in Wijlre voorheen een erfafscheiding geplaatst, vraag ons om een referentie tuin.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende modellen schuttingen of erfafscheiding bij u in Wijlre plaatsen:

Erfafscheiding soorten

Houten erfafscheiding van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe erfafscheidingen van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Hout motief of het Rots motief

Luxe schutting van hout en Rabat motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Steen motief, Rabat motief of het Romeins motief

Betonnen erfafscheidingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Wijlre

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard uitstekend geschikt voor bouwmaterialen. De betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de beton platen in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Ze zijn heel wat moderner met diverse kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Rabat motief of het Nostalgie motief. Bijna alle beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het tevens mogelijk om 2 andere motieven per betonplaat te leveren.

Tuindeur

We hebben voor elk type erfafscheiding een bijpassende poortdeur.
U kan een keuze maken uit meerdere soorten tuindeuren die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Houten poort op stalen frame, in elke hoogte mogelijk tussen de 100cm en 250cm.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van b.v. 230cm breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Teteringen
schutting Baarle-Nassau
schutting Drogeham
schutting Alkmaar
schutting Ens
schutting Andelst
schutting Almkerk
schutting Duiven
schutting Breskens
schutting Woudrichem
schutting Thorn
schutting Haaften