Schutting Wijlre

Op zoek naar een moderne schutting Wijlre? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het bouwen van schuttingen Wijlre. Het plaatsen van een schuttingen Wijlre kan meestal binnen 15 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Wijlre

Onze bedreven schuttingbouwers die niets anders uitvoeren dan tuinschuttingen zetten, kunnen de schuttingen Wijlre foutloos plaatsen. Het is belangrijk dat de schutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dit word altijd gedaan in overleg met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een kruislaser word alleen in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt uiteraard genoeg over het inzicht en routine van onze bouwers.

De houten schuttingen Wijlre gemaakt van houten palen met houten tuinschermen (van b.v. Hardhout) zien we hedendaags steeds minder terug in de particulieren tuinen. De beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren steeds geliefder geworden onder de particulieren. De palen van dit type tuinafscheiding Wijlre zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van kwaliteit beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 50 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Dankzij de betonplaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Wijlre.

Tuin schermen Wijlre

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van circa 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Wijlre

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Wijlre uit onze collectie. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de betonplaten, zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Grenen hout en men heeft een luxe tuinschutting Wijlre die zeer lang mee gaat. Een afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Schutting kopen Wijlre.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Wijlre is nu erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het net snel en veilig een geschikte schutting Wijlre zal aantreffen voor uw woning in Wijlre. U hoeft daarom niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u nog twijfels na het zien van onze tuinafscheiding foto’s op onze pagina? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra voorlichtingen. Of vraag ons om een adres Wijlre.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Schutting kopen Wijlre. Het was nog nooit zo simpel! Prins Schuttingen kan de volgende soorten schuttingen of schutting Wijlre bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Schuttingen Wijlre van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Steen motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting van luxe Graniet motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Wijlre

Op zoek naar een schutting die staat als een woning en die ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor de robuuste beton schutting. Iedereen begrijpt immers wat een betonschutting Wijlre is, deze hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de palen over een uitsparing waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Ze zijn een stuk moderner geworden met verschillende kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Wijlre heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Wijlre

Een tuinpoort is vaak onmisbaar als uw achtertuin aan een gang of openbare weg ligt.
U kunt kiezen uit meerdere modellen tuinpoorten die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Houten poort op stalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 100cm en 2,5 meter.

Extra brede poort waar u met een voertuig of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Krimpen aan de Lek
schutting Roelofsarendsveen
schutting Nieuw-Beijerland
schutting Annen
schutting Jubbega
schutting Hardinxveld-Giessendam
schutting Nederhorst
schutting Kerkdriel
schutting Werkendam
schutting Ooltgensplaat
schutting Landsmeer
schutting Driebergen-Rijsenburg