Schutting Wijlre

Op internet aan het kijken voor een moderne schutting Wijlre? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een beton schutting Wijlre. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schuttingen. De doorsnee wachtperiode na akkoord van de prijsopgave en het plaatsen van de schuttingen is circa 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Wijlre

Door onze jarenlange ervaring in het zetten van schuttingen Wijlre bent u zeker van een goed eindproduct met juiste garanties. De bouwers letten onder andere op de juiste grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke achtertuin altijd anders zijn. We plaatsen uw tuinschutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is er zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

Ongeacht de mindere afzet cijfers is de natuurlijk ogende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons omvangrijke assortiment. De hout beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar populairder onder de klanten. De fundering van deze soort schuttingen Wijlre bestaat uit betonpalen in plaats van hout. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 35 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De sponning die onder in de betonpaal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Dankzij de beton plaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Wijlre.

Tuinschermen Wijlre

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van circa 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Wijlre

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton tuinschutting met Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. De combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Vuren hout en u heeft een luxe tuinschutting Wijlre die lang mee gaat. De houten afdekkap op het houten tuin scherm maakt de tuinafscheiding compleet.

Schutting kopen Wijlre.

Een tuinafscheiding kopen Wijlre hoeft nu niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Wijlre is nu erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het web vlug en veilig een geschikte tuinafscheiding Wijlre zal vinden voor uw woning in Wijlre. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van onze bezoekers gedaan. We kunnen snappen dat een tuinafscheiding aanschaffen via internet spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het aanschouwen van onze tuinafscheiding afbeeldingen op onze website? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer informatie. Op zoek naar een referentie tuin Wijlre? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben voorheen een schutting gemaakt in uw wijk.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan 1000 woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige medewerkers! Op deze website vind u de schuttingen die we leveren Wijlre. Elke soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Wijlre.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Rabat motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Romeins motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Wijlre

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woning en welke ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor de sterke beton schutting. Iedereen weet immers wat een betonschutting Wijlre is, dit hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een inkeping waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn heel wat mooier geworden met verschillende kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Wijlre

We hebben voor elke soort schutting een bijbehorende tuinpoort.
U kan een keuze maken uit meerdere type poortdeuren die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Houten poort op een metalen raamwerk, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Een tweedelige poort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Petten
schutting Sint Annaland
schutting Bakkeveen
schutting Stramproy
schutting Heesch
schutting Nijmegen
schutting Velden
schutting Hoogeveen
schutting Roggel
schutting Kockengen
schutting Nijverdal
schutting Overasselt