Schutting Alphen aan den Rijn

Rond aan het kijken voor een beton schutting Alphen aan den Rijn? Wij kunnen uw schutting Alphen aan den Rijn leveren of plaatsen de nieuwe schutting Alphen aan den Rijn deskundig en vlug voor u. We kunnen meestal binnen 15 dagen de nieuwe schutting monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Alphen aan den Rijn

Door onze jarenlange ervaring in het installeren van schuttingen Alphen aan den Rijn bent u verzekerd van een degelijk eindproduct met juiste garanties. De schuttingbouwers letten onder andere op de juiste grens van de tuin en de hoogte die in elke achtertuin altijd verschillend zijn. Een laserwaterpas word enkel in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt uiteraard voldoende over het gezichtspunt en routine van de bouwers.

De houten schutting Alphen aan den Rijn vervaardigd van houten palen met houten tuinschermen (van b.v. Hardhout) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. De beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend populairder onder de klanten. De schuttingpalen van deze soort schutting Alphen aan den Rijn zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. Een beton paal rot niet, trekt nauwelijks krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Dankzij de betonplaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Wij kunnen 4 verschillende hout soorten afleveren, iedere houtsoort heeft andere eigenschappen voor uw nieuwe schuttingen Alphen aan den Rijn.

Tuinschermen Alphen aan den Rijn

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ca. 20 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting plaatsen Alphen aan den Rijn

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. De samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Vuren hout, maakt het een luxe combinatie. De houten afdekkap op het houten tuinscherm maakt de tuinafscheiding helemaal af.

Schutting kopen Alphen aan den Rijn.

Via het net een schutting kopen voor uw achtertuin Alphen aan den Rijn is nu erg gemakkelijk. Zoek het op in Google en u vind al vlot een schutting Alphen aan den Rijn die bij u past. U hoeft dan niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u verder twijfels na het zien van onze schutting afbeeldingen op onze website? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer informatie. Wellicht hebben wij Alphen aan den Rijn voorheen een tuinafscheiding neergezet, vraag ons om een referentie tuin.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Tuinafscheiding kopen Alphen aan den Rijn. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Deze navolgende mooie schuttingen kunnen we uit eigen voorraad leveren Alphen aan den Rijn.

Schutting soorten

Schutting van hout.

Schuttingen Alphen aan den Rijn gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Rots motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Beton schuttingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Beton schutting Alphen aan den Rijn

Zoekt u een schutting die staat als een woning en welke ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde beton schutting. Iedereen weet immers wat de beton schutting Alphen aan den Rijn is, dat hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de beton platen in geplaatst worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne beton print of een moderne toon voor uw beton. Denk hier bij aan Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Alphen aan den Rijn

We hebben voor elk type schutting een bijbehorende tuinpoort.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas tuinpoorten leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Standaard houten tuindeur waarbij de planken zijn gemonteerd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Prinsenbeek
schutting Sint Maartensdijk
schutting Doetinchem
schutting Zeewolde
schutting Bedum
schutting Albergen
schutting Dalfsen
schutting Alverna
schutting Bergschenhoek
schutting Volkel
schutting Weerselo
schutting Soerendonk