Schutting Alphen-aan-den-Rijn

Op zoek naar een hout beton schutting bij u in Alphen-aan-den-Rijn? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het monteren van uw schutting. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na akkoord van de aanbieding en het bouwen van de schutting is ongeveer 20 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij van Prins schuttingen zetten al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote projecten voor hoveniers. Het is relevant dat de schutting op de goede hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dit word steeds gedaan in samenspraak met de afnemer zodat er later geen misverstanden over bestaan. Wij zetten uw schutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is er ook geen kruislaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Alphen-aan-den-Rijn

De houten schutting gemaakt van hout word momenteel steeds minder gewild, ondanks de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. Consumenten kiezen vaker voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals onder andere de beton erfafscheiding. De schuttingpalen van dit type schutting zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt nooit krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. De sponning die beneden in de beton paal zit is bedoeld voor een betonplaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm constant vrij blijft van de bodem.

Wij kunnen 4 gevariëerde houtsoorten leveren, iedere houtsoort heeft verschillende kenmerken.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaar.

De tuin schermen zijn verkrijgbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planken. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai olie blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton erfafscheiding

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. Dit type erfafscheiding is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuin scherm. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. We zetten een tuin scherm naar keuze tussen de beton palen en op de Rots motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdeklat op het tuinscherm maakt de schutting compleet.

Erfafscheiding plaatsen Alphen-aan-den-Rijn.

Een schutting kopen in Alphen-aan-den-Rijn hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Alphen-aan-den-Rijn is tegenwoordig erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een juiste erfafscheiding zal tegenkomen bij u in Alphen-aan-den-Rijn. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer nodig, 82% van alle erfafscheidingen worden tegenwoordig via internet verkocht. We kunnen begrijpen dat een schutting aankopen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op onze pagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt zien? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Brabant. Op zoek naar een referentie adres bij u in Alphen-aan-den-Rijn? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben voorheen een schutting gemaakt in uw wijk.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze koopt. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige schuttingbouwers! Op deze website vind u de erfafscheidingen die we zetten in Alphen-aan-den-Rijn. Elke soort erfafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Schutting van hout.

Hout beton Schutting gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Graniet motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rabat motief, Hout motief of het Graniet motief

Beton erfafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Alphen-aan-den-Rijn

Een betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen begrijpt immers wat de beton schutting is, dit hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de palen over een inkeping waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner met diverse kleuren en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. Veel beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het ook beschikbaar om twee verschillende motieven per betonplaat te leveren!

Poort

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuindeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe erfafscheiding past.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Bangkirai poorten leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Normale houten tuindeur waarop de planken zijn geschroefd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Schoorl
schutting Bergum
schutting Gulpen
schutting Beemster
schutting Haps
schutting West-Terschelling
schutting Middelsluis
schutting Wagenberg
schutting Staphorst
schutting Uithuizen
schutting Oost-Souburg
schutting Wehl