Schutting Alphen aan den Rijn

Op zoek naar een nieuwe schutting Alphen aan den Rijn? Wij zijn de expert van Nederland in het installeren van schuttingen Alphen aan den Rijn. We kunnen gewoonlijk binnen 2 weken de nieuwe schutting zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Alphen aan den Rijn

Onze bedreven schuttingbouwers die niks anders uitvoeren dan tuinschuttingen zetten, kunnen de schutting Alphen aan den Rijn perfect zetten. Elke tuin is anders, een juist inzicht is daardoor belangrijk bij het installeren van een tuinafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. We plaatsen uw schutting zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

De houten schutting Alphen aan den Rijn gemaakt van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van onder andere Vuren) zien we hedendaags steeds minder terug in de particulieren tuinen. De beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar geliefder onder de bezoekers. De fundering van deze soort tuinafscheidingen Alphen aan den Rijn bestaat uit betonpalen in plaats van tuinhout. Een betonpaal gaat tegenwoordig 40 jaar mee en is daardoor uitermate geschikt voor schuttingen Alphen aan den Rijn. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm steeds los blijft van de bodem.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Alphen aan den Rijn.

Tuinschermen Alphen aan den Rijn

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting plaatsen Alphen aan den Rijn

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe schutting Alphen aan den Rijn uit onze collectie. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting Alphen aan den Rijn: Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. We zetten een tuinscherm naar keus tussen de betonpalen en op de Nostalgie motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Een afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting kopen Alphen aan den Rijn.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Alphen aan den Rijn is tegenwoordig erg simpel. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Alphen aan den Rijn. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van onze bezoekers gedaan. Wij kunnen snappen dat een schutting aanschaffen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan deze website nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bekijken? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Noord Brabant. Of vraag ons om een tuin Alphen aan den Rijn.

Een plaatje zegt vaak meer dan 1000 woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Tuinafscheiding kopen Alphen aan den Rijn. Dat was nog nooit zo makkelijk! De navolgende moderne schuttingen kunnen wij uit voorraad leveren Alphen aan den Rijn.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Schuttingen Alphen aan den Rijn gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Betonnen tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Betonschutting Alphen aan den Rijn

Een betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort betonschutting Alphen aan den Rijn nauwelijks omslachtig toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rots motief platen in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde beton platen, heel wat verschillende soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Alphen aan den Rijn

Een poort is meestal onmisbaar als uw tuin aan een gang of openbare weg grenst.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen poorten leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Een houten tuindeur van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard gemonteerd op een stalen frame zodat het hout nooit kan werken.

Extra brede poortdeur waar men met de wagen of trailer tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Koudum
schutting Hengelo
schutting Olst
schutting Lith
schutting Geldermalsen
schutting Hilversum
schutting Middelburg
schutting Heerlen
schutting Spaarndam
schutting Oenkerk
schutting Roelofsarendsveen
schutting Waspik