Schutting Den Burg

Op het net aan het zoeken voor een beton schutting Den Burg? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het monteren van uw schutting Den Burg. Het monteren van een schutting Den Burg kan doorgaans binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij van Prins schuttingen monteren al ruim 18 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor bouwbedrijven. Elke achtertuin is verschillend, een juist inzicht is daardoor belangrijk bij het zetten van een tuinafscheiding. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Wij bouwen uw tuinafscheiding zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is er zelfs geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een schutting.

Schutting Den Burg

Een houten tuinafscheiding gemaakt van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Vuren) zien we hedendaags steeds minder terug in de stads tuinen. Bezoekers kiezen meer voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de hout beton tuinafscheiding. De fundering van deze soort tuinafscheidingen Den Burg bestaat uit betonpalen i.p.v. hardhout. Een betonnen paal rot niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm constant los blijft van de grond.

Bij ons kunt u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schutting.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een Nobifix tuin scherm is dit de meest luxe schutting uit ons assortiment. Kies net als bij de beton schutting voor een charmant motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. We monteren een tuin scherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Gebroken steen motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch monteren we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Den Burg.

Een tuinafscheiding kopen Den Burg hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Den Burg is nu erg gemakkelijk. Zoek het op in Google en u vind al snel een schutting die bij u past. U hoeft dan niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Wij kunnen snappen dat een tuinafscheiding kopen via internet spannend kan zijn. Bent u verder nog niet overtuigd na het lezen van deze site? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gesitueerd in Helmond. Wellicht hebben wij Den Burg voorheen een tuinafscheiding geplaatst, vraag ons om een referentie tuin.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan 1000 woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende type schuttingen of tuinafscheiding Den Burg bouwen:

Schutting soorten

Schutting gemaakt van hout.

Schuttingen van hout met beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Luxe schutting van hout met Steen motief, Graniet motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Hout motief, Rabat motief of het Romeins motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Den Burg

Zoekt u een schutting die staat als een woning en die ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor de robuuste betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de palen over een sponning waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke beton print of een mooie moderne toon voor uw beton. Denk hier bij aan Romeins motief, Mediterraans motief of het Graniet motief. Veel beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het ook mogelijk om 2 verscheidene motieven per betonplaat te leveren.

Poortdeur

Een tuindeur is meestal noodzakelijk als uw tuin aan een gangpad of openbare straat grenst.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de onderstaande tuin poorten.

Standaard houten tuinpoort waarop de planken zijn geschroefd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Opheusden
schutting Venhuizen
schutting Aalburg
schutting Stiphout
schutting Kamerik
schutting Bussum
schutting Vaassen
schutting Ruinerwold
schutting Veenendaal
schutting Poortugaal
schutting Hoogkarspel
schutting Sint Annaland