Schutting Den Burg

Op zoek naar een hout beton schutting Den Burg? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een beton tuinschutting Den Burg. Het plaatsen van een schuttingen Den Burg kan normaliter binnen 1 week worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Den Burg

Wij werken alleen met ervaren schuttingbouwers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het monteren van schutting Den Burg. De schuttingbouwers letten onder andere op de juiste grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke tuin meestal afwijkend zijn. Een laserwaterpas word slechts in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt natuurlijk voldoende over het inzicht en routine van onze monteurs.

Voor vele jaren was de houten schutting Den Burg erg gewild, tegenwoordig kiezen minder consumenten voor dit type schutting. Consumenten kiezen meer voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de beton tuinafscheiding. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de palen niet van tuinhout zijn maar van beton. Een betonnen paal rot niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. De sponning die beneden in de beton paal zit is bedoeld voor een beton plaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm constant vrij blijft van de aardbodem.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Den Burg.

Tuin schermen Den Burg

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Den Burg

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. De samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de beton platen, zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Grenen hout, maakt dit een luxe samenstelling. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt het plaatje compleet.

Tuinschutting plaatsen Den Burg.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Den Burg is tegenwoordig erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het net vlug en veilig een juiste schutting Den Burg zal aantreffen voor uw woning in Den Burg. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 85% van alle tuinschuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek op deze internetpagina nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bekijken? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Noord Brabant. Wellicht hebben wij Den Burg eerder een tuinafscheiding neergezet, verzoek ons om een referentie tuin.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze koopt. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? De volgende moderne tuinafscheidingen kunnen wij uit voorraad bezorgen Den Burg.

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting Den Burg.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Beton schutting Den Burg

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend perfect geschikt voor beton schutting Den Burg. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de betonplaten in geschoven worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie betonprint of een moderne toon voor het beton. Denk hier bij aan Elbe motief, Mediterraans motief of het Rots motief. Veel beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het ook beschikbaar om 2 verschillende motieven per betonplaat te bestellen!

Poortdeur Den Burg

Een tuinpoort is vaak noodzakelijk als uw achtertuin aan een doorgang of openbare weg grenst.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen poorten leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Een houten tuindeur van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard aangebracht op een metalen frame zodat het hout nooit kan werken.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Zutphen
schutting Handel
schutting Oosterhout
schutting Lieshout
schutting Bennebroek
schutting Boekel
schutting Heeze
schutting Mijdrecht
schutting Klaaswaal
schutting Nieuwstadt
schutting Didam
schutting De Lier