Schutting Den-Burg

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting in Den-Burg? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het neerzetten van schuttingen. We kunnen doorgaans binnen 2 weken een nieuwe schutting bouwen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij zetten al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor hoveniers. Elke achtertuin is verschillend, een goed inzicht is daarom essentieel bij het plaatsen van een schutting. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Wij zetten uw erfafscheiding zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een erfafscheiding.

Hout beton Schutting Den-Burg

Voor vele jaren was de houten schutting populair, hedendaags kiezen minder particulieren voor dit type erfafscheiding. De beton erfafscheiding is de afgelopen jaren steeds populairder geworden onder de bezoekers. De palen van dit type schutting zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. Een betonnen paal rot niet, trekt nauwelijks krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aarde.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe erfafscheiding.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Het tuinscherm is verkrijgbaar in hardhout Bangkirai met 24, 22 of 20 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting

Op zoek naar een aparte erfafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Een combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe erfafscheiding. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Bangkirai hout, maakt het een luxe combinatie. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Erfafscheiding kopen Den-Burg.

Een schutting kopen in Den-Burg hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw huis in Den-Burg is tegenwoordig erg handig. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een erfafscheiding voor uw achtertuin in Den-Burg. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van de consumenten gedaan. Wij kunnen begrijpen dat een schutting bestellen via het net spannend kan zijn. Bent u verder nog niet zeker na het bekijken van deze site? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer informatie. Of verzoek ons om een adres bij u in Den-Burg.

Zo kunt u de erfafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze koopt! Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige schuttingbouwers! Op deze website vind u alle erfafscheidingen die wij plaatsen in Den-Burg. Iedere soort erfafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Erfafscheiding van hout.

Hout beton schuttingen van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Hout motief of het Rots motief

Luxe schutting van hout met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuwe erfafscheiding.

Betonschutting Den-Burg

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting niet uitgebreid toe te lichten. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke beton print of een mooie moderne tint voor het beton. Denk hierbij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Bijna alle beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het eveneens beschikbaar om twee andere motieven per betonplaat te bestellen!!

Poort

Wij hebben voor elke soort erfafscheiding een bijpassende poortdeur.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende tuin poorten.

Normale houten tuinpoort waarbij de planken zijn geschroefd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poort waar u met een voertuig of aanhanger tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Middenmeer
schutting Bladel
schutting Oosterwolde
schutting Bovensmilde
schutting Assen
schutting Nunspeet
schutting Giessen
schutting Haelen
schutting Klimmen
schutting Grave
schutting Bemmel
schutting Schagen