Schutting Den Burg

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Den Burg? Wij kunnen uw schuttingen Den Burg op locatie brengen of zetten uw nieuwe schuttingen Den Burg vakbekwaam en vlug voor u. We kunnen doorgaans binnen 15 dagen de nieuwe schuttingen plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Den Burg

Wij van Prins schuttingen monteren al ruim 18 jaar schutting Den Burg, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote projecten voor bouw bedrijven. De schuttingbouwers letten onder andere op de correcte grens van het erf en de hoogte die in elke achtertuin dikwijls anders zijn. Een laserwaterpas word slechts in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt uiteraard voldoende over het denkbeeld en ervaring van onze monteurs.

Voor vele jaren was de houten schutting Den Burg erg gewild, hedendaags zoeken minder mensen voor deze categorie tuinafscheiding. De beton tuinafscheiding is de laatste jaren alsmaar populairder geworden onder de bezoekers. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de schutting palen niet van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een beton paal rot niet, trekt nooit krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Vanwege de betonplaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Wij kunnen vier gevariëerde hout soorten leveren, elke houtsoort heeft verschillende kenmerken voor uw nieuwe schutting Den Burg.

Tuin schermen Den Burg

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Den Burg

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een Nobifix tuinscherm is dit de meest luxe schutting Den Burg uit ons assortiment. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Den Burg: Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Douglas hout en u heeft een luxe tuinschutting Den Burg die lang mee gaat. De houten afdeklat op het tuin scherm maakt de schutting helemaal af.

Tuinschutting kopen Den Burg.

Een tuinafscheiding kopen Den Burg hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Den Burg is nu erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Den Burg. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 10% van de klanten gedaan. Het is zeker een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Twijfelt u nog na het aanschouwen van de tuinafscheiding foto’s op onze internetpagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Brabant. Wellicht hebben we Den Burg voorheen een schutting geplaatst, verzoek ons om een referentie tuin.

Een afbeelding zegt meestal meer dan 1000 woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Tuinafscheiding kopen Den Burg. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! De onderstaande fraaie schuttingen kunnen wij uit voorraad bezorgen Den Burg.

Tuinafscheiding soorten

Schutting van hout.

Schuttingen Den Burg van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Hout motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Beton tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Den Burg

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard geweldig geschikt voor beton schutting Den Burg. Net als bij de hout beton schutting beschikken de schuttingpalen over een uitsparing waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat meerdere soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Veel beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het tevens beschikbaar om twee andere motieven per beton plaat te leveren!

Tuindeur Den Burg

Een poortdeur is dikwijls onmisbaar als uw achtertuin aan een gangpad of openbare weg ligt.
U kunt een keuze maken uit meerdere modellen tuinpoorten die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Houten tuindeur op stalen frame, in elke hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Extra brede poort waar men met een voertuig of aanhangwagen door heen kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Aarle-Rixtel
schutting Harkstede
schutting Zetten
schutting Lemmer
schutting Arnemuiden
schutting Losser
schutting Kessel
schutting Loenen
schutting Muiden
schutting Grootebroek
schutting Schagen
schutting Krimpen aan de Lek