Schutting Dommelen

Op zoek naar een hout beton erfafscheiding bij u in Dommelen? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een luxe schutting. Het bouwen van een schutting bij u in Dommelen kan gewoonlijk binnen 20 dagen worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze bedreven schuttingbouwers die niks anders doen dan erfafscheidingen plaatsen kunnen de houten schutting correct monteren. Elke tuin is anders, een precies inzicht is daardoor voornaam bij het zetten van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een laserwaterpas word alleen in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt genoeg over het gezichtspunt en ervaring van onze bouwers.

Hout beton Schutting Dommelen

Ondanks de lagere afzet cijfers is de natuurlijk ogende houten erfafscheiding nog steeds leverbaar in ons ruime assortiment. Particulieren kiezen steeds meer voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de beton erfafscheiding. De schuttingpalen van deze soort erfafscheiding zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt nauwelijks krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de betonpaal zit is bedoeld voor een betonplaat. Dankzij de betonplaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Prins schuttingen kan 4 verschillende houtsoorten leveren, elke houtsoort heeft verschillende kenmerken.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaren.

Bankirai hardhout 20, 22 of 24 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe erfafscheiding

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton erfafscheiding met Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. Dit type schutting is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuin scherm. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Bangkirai hout, maakt het een luxe samenstelling. Een afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Dommelen.

Een erfafscheiding plaatsen in Dommelen hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin in Dommelen is tegenwoordig erg simpel. We weten zeker dat u via het net snel en veilig een geschikte schutting zult vinden bij u in Dommelen. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 12% van onze klanten gedaan. Een groot deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u verder twijfels na het bekijken van onze erfafscheiding afbeeldingen op onze internetpagina? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gesitueerd in Helmond. Wellicht hebben we bij u in Dommelen voorheen een erfafscheiding geplaatst, verzoek ons om een referentie adres.

Zo kan u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze aankoopt! Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige medewerkers! We kunnen de volgende soorten tuinschutting of schutting bij u in Dommelen plaatsen:

Schutting soorten

Houten schuttingen van hout.

Hout beton schutting gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Rots motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe hout beton schutting van hout en Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Betonnen schuttingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Dommelen

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. Iedereen weet wel wat een beton schutting is, dat hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. De beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de betonplaten in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Ze zijn heel wat moderner met verschillende tinten en motieven. Denk hier bij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief. Veel beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het tevens mogelijk om twee andere motieven per betonplaat te leveren.

Poortdeur

Een poort is dikwijls noodzakelijk als uw achtertuin aan een doorgang of openbare weg ligt.
U kunt een keuze maken uit diverse soorten tuinpoorten die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Standaard houten tuinpoort waarop de planken zijn bevestigd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Steenbergen
schutting Lekkerkerk
schutting Schipluiden
schutting Boekel
schutting Eemnes
schutting Susteren
schutting Margraten
schutting Monster
schutting Oosterwolde
schutting Wagenberg
schutting Muntendam
schutting Ermelo