Schutting Merksplas

Op zoek naar een hout beton schutting Merksplas? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor uw nieuwe schutting Merksplas. We kunnen normaliter binnen 15 dagen de nieuwe schuttingen monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Merksplas

We werken enkel met ervaren schuttingbouwers die niks anders verrichten dan het monteren van schuttingen Merksplas. Het is relevant dat de schutting op de goede hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dat word iedere keer gedaan in samenspraak met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. We zetten uw tuinschutting zonder problemen waterpas, in veel gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een schutting.

De houten schutting Merksplas vervaardigd van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Vuren) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren steeds populairder onder de particulieren. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de palen niet van hardhout zijn maar van prefab beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 45 jaar mee en is daarom uitermate geschikt voor schuttingen Merksplas. In elke beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Dankzij de betonplaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Wij kunnen vier gevariëerde hout soorten leveren, elke soort heeft verschillende kenmerken voor uw nieuwe schutting Merksplas.

Tuin schermen Merksplas

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Merksplas

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Een samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Merksplas: Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Douglas hout, maakt dit een luxe samenstelling. De afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Merksplas.

Via het net een schutting kopen voor uw tuin Merksplas is tegenwoordig erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een juiste schutting Merksplas zult vinden voor uw woning in Merksplas. U hoeft dan ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. Een groot deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek aan deze website nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt bekijken? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Brabant. Of vraag ons om een referentie tuin Merksplas.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan duizend woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? De navolgende fraaie tuinafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad leveren Merksplas.

Schutting soorten

Tuinafscheiding van hout.

Schuttingen Merksplas van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Beton schuttingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Merksplas

Zoekt u een schutting die staat als een woning en die ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor de robuuste betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend uitstekend geschikt voor betonschuttingen Merksplas. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een sponning waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne betonprint of een mooie moderne kleur voor uw beton. Denk hier bij aan Rots motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Merksplas heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Merksplas

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die perfect bij uw nieuwe schutting past.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de volgende tuindeuren.

Houten tuinpoort op stalen raamwerk, in elke hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van bijvoorbeeld 280cm breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Gemert
schutting Berkel-Enschot
schutting Eindhoven
schutting Poeldijk
schutting Mill
schutting Benthuizen
schutting Dordrecht
schutting Anna-Paulowna
schutting Werkhoven
schutting Delfzijl
schutting Cothen
schutting Steenderen