Schutting Merksplas

Op het net aan het kijken voor een nieuwe schutting Merksplas? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het monteren van uw schutting Merksplas. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw schuttingen. De gemiddelde wachttijd na aanvaarding van de offerte en het zetten van de schutting is circa 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Merksplas

Onze ervaren schuttingbouwers die niks anders doen dan tuinschuttingen bouwen, kunnen de schutting Merksplas correct plaatsen. De bouwers letten o.a. op de correcte grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke achtertuin altijd afwijkend zijn. Een laser waterpas word enkel in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt uiteraard voldoende over het gezichtspunt en ervaring van onze bouwers.

Ondanks de lagere afzet cijfers is de natuurlijk ogende houten schutting nog steeds leverbaar in ons ruime assortiment. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren alsmaar geliefder geworden onder de klanten. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding Merksplas zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 30 jaar mee en is daarom uitermate geschikt voor tuinafscheidingen Merksplas. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Door de betonplaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Wij kunnen 4 verschillende hout soorten leveren, iedere houtsoort heeft andere eigenschappen voor uw nieuwe schutting Merksplas.

Tuin schermen Merksplas

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Merksplas

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een houten tuin scherm is dit de meest luxe schutting Merksplas uit ons assortiment. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. We plaatsen een tuinscherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Gebroken steen motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. De afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Merksplas.

Een tuinafscheiding plaatsen Merksplas hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Merksplas is hedendaags erg simpel. Wij weten zeker dat u via het web snel en veilig een juiste tuinafscheiding Merksplas zult vinden voor uw woning in Merksplas. U hoeft dan niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek op onze website nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt aanschouwen? U bent van harte welkom in de riante showtuin gesitueerd in Helmond. Zoekt u een referentie adres Merksplas? Vraag het ons, misschien hebben voorheen een schutting gemaakt in uw wijk.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze koopt! Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige medewerkers! Hier vind u alle tuinafscheidingen die wij zetten Merksplas. Iedere soort tuinafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Tuinschutting Merksplas gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Hout motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting van luxe Rabat motief, Rhein motief of het Elbe motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Merksplas

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woning en welke ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor de sterke betonschutting. Iedereen weet wel wat de betonschutting Merksplas is, deze hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de palen over een opening waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn heel wat mooier geworden met meerdere tinten en motieven. Denk hierbij aan Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Merksplas heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Merksplas

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuindeur leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting aansluit.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix poorten leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Een houten tuindeur van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard bevestigd op een stalen frame zodat het hout niet kan uitzetten.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Zierikzee
schutting Volkel
schutting Woudrichem
schutting Overasselt
schutting Den Ham
schutting Beuningen
schutting Baexem
schutting Nijmegen
schutting Akersloot
schutting Ouderkerk aan den IJssel
schutting Mijdrecht
schutting Born