Schutting Rijmenam

Op zoek naar een moderne schutting Rijmenam? Wij kunnen uw schutting Rijmenam leveren of plaatsen de nieuwe schutting Rijmenam vakkundig en snel voor u. Het bouwen van een schuttingen Rijmenam kan meestal binnen 10 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Rijmenam

Onze bedreven schuttingbouwers die niks anders verrichten dan tuinschuttingen bouwen, kunnen de schuttingen Rijmenam foutloos zetten. Iedere achtertuin is afwijkend, een goed inzicht is daarom belangrijk bij het installeren van een schutting. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. We bouwen uw schutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is er ook geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een schutting.

De houten schutting Rijmenam vervaardigd van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van b.v. Nobifix) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend geliefder onder de klanten. De schuttingpalen van deze soort tuinafscheiding Rijmenam zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt nauwelijks krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm steeds vrij blijft van de bodem.

Onze tuinschermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Rijmenam.

Tuinschermen Rijmenam

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Rijmenam

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonschutting te afgesloten, kies dan voor de luxe tuinafscheiding. Een combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe schutting. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Rijmenam: Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Grenen hout, maakt het een luxe combinatie. De houten afdeklat op het tuinscherm maakt de tuinafscheiding compleet.

Schutting kopen Rijmenam.

Een tuinafscheiding kopen Rijmenam hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Rijmenam is nu erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het web vlug en veilig een juiste schutting Rijmenam zult aantreffen voor uw woning in Rijmenam. U hoeft daarom niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u nog twijfels na het aanschouwen van de tuinafscheiding foto’s op onze pagina? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gelegen in Helmond. Of verzoek ons om een tuin Rijmenam.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze koopt! Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige medewerkers! Hier vind u de schuttingen die wij leveren Rijmenam. Elke soort tuinafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheiding van hout.

Hout beton schuttingen Rijmenam gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Graniet motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Rijmenam

Een beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort betonschutting Rijmenam niet omslachtig toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de betonplaten in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat meerdere soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Rijmenam

We hebben voor elke soort schutting een bijpassende tuinpoort.
U kunt kiezen uit meerdere modellen tuindeuren die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Houten poort op een metalen frame, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van b.v. 280cm breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Bussum
schutting Havelte
schutting Beemster
schutting Hollandscheveld
schutting Hank
schutting Halfweg
schutting Leersum
schutting Gerwen
schutting Boxtel
schutting Hengelo
schutting Breugel
schutting Borne