Schutting Rijmenam

Op zoek naar een moderne schutting Rijmenam? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor uw nieuwe schutting Rijmenam. We kunnen normaliter binnen 10 dagen de nieuwe schuttingen zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Rijmenam

Door onze 18 jaar ervaring in het plaatsen van schutting Rijmenam bent u zeker van een perfect eind resultaat met juiste garanties. Elke tuin is afwijkend, een juist inzicht is daardoor voornaam bij het plaatsen van een tuinschutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislijnlaser word slechts in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt voldoende over het inzicht en routine van de monteurs.

De houten schutting Rijmenam vervaardigd van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Grenen) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de stads tuinen. Klanten kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van deze soort tuinafscheiding is dat de schuttingpalen niet van hardhout zijn maar van beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 50 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Vanwege de betonplaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Prins schuttingen kan vier verschillende hout soorten leveren, elke houtsoort heeft verschillende kenmerken voor uw nieuwe schutting Rijmenam.

Tuinschermen Rijmenam

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Rijmenam

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Een samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Nobifix tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Rijmenam: Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Vuren hout en men heeft een luxe tuinschutting Rijmenam die zeer lang mee gaat. De houten afdekkap op het tuinscherm maakt het plaatje compleet.

Schutting plaatsen Rijmenam.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Rijmenam is nu erg gemakkelijk. Zoek het op in Google.nl en u treft al vlug een tuinschutting Rijmenam die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 16% van onze klanten gedaan. Wij kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aankopen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op onze website nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt bekijken? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Noord Brabant. Wellicht hebben we Rijmenam voorheen een schutting geplaatst, vraag ons om een referentie adres.

Een afbeelding zegt vaak meer dan 1000 woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige medewerkers! Op deze website vind u de schuttingen die wij plaatsen Rijmenam. Iedere soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheidingen van hout.

Tuinschutting Rijmenam van hout met beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Elbe motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Rhein motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Betonschutting Rijmenam

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus perfect geschikt voor betonschuttingen Rijmenam. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de betonplaten in bevestigd worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke beton print of een mooie moderne toon voor uw beton. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Rhein motief of het Rots motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort Rijmenam

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuindeur leveren die volledig bij uw nieuwe schutting aansluit.
U kan een keuze maken uit verscheidene type tuindeuren die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Standaard houten tuindeur waarbij de planken zijn gemonteerd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuindeur waar men met de auto of aanhanger door heen kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Boxtel
schutting Ede
schutting Thorn
schutting De Zilk
schutting Heinenoord
schutting Angerlo
schutting Son
schutting Loon op Zand
schutting Winsum
schutting Westerhoven
schutting Aalburg
schutting Nibbixwoud