Schutting Smeermaas

Rond aan het kijken voor een beton schutting Smeermaas? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het plaatsen van schuttingen Smeermaas. We kunnen gewoonlijk binnen 20 dagen de nieuwe schuttingen bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Smeermaas

Wij zetten al ruim 18 jaar schutting Smeermaas, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke projecten voor bouw bedrijven. Elke achtertuin is afwijkend, een goed inzicht is daarom voornaam bij het plaatsen van een tuinschutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Wij bouwen uw schutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is er zelfs geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

De houten schutting Smeermaas gemaakt van hout word momenteel steeds minder gewild, ongeacht de fraaie natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren voortdurend populairder onder de klanten. De palen van dit type schutting Smeermaas zijn niet van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 45 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de beton paal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Vanwege de beton plaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Smeermaas.

Tuinschermen Smeermaas

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Smeermaas

Naast de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Een samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe schutting. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Smeermaas: Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. We monteren een tuin scherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Rabat motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting kopen Smeermaas.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Smeermaas is hedendaags erg handig. Zoek het op met Google.nl en u vind al snel een tuinschutting Smeermaas die bij u past. U hoeft dan ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. We kunnen snappen dat een schutting bestellen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op onze pagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt aanschouwen? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer voorlichtingen. Of verzoek ons om een adres Smeermaas.

Een foto zegt meestal meer dan duizend woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Schutting kopen Smeermaas. Dat was nog nooit zo eenvoudig! De volgende moderne tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad leveren Smeermaas.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Tuinschutting Smeermaas gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe schutting van hout en luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Betonnen tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Smeermaas

Een betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen weet wel wat een beton schutting Smeermaas is, deze hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie beton print of een mooie moderne toon voor het beton. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Smeermaas

Een poort is dikwijls onmisbaar als uw tuin aan een doorgang of openbare straat grenst.
U kan kiezen uit meerdere type tuindeuren die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Houten poortdeur op stalen frame, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 250cm.

Extra brede poort waar u met de wagen of aanhanger door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Steenwijkerwold
schutting Sprundel
schutting Kapelle
schutting Hardinxveld-Giessendam
schutting Oud Gastel
schutting Megen
schutting Beek en Donk
schutting Leusden
schutting Diepenveen
schutting Castricum
schutting Hazerswoude-Rijndijk
schutting Akkrum