Schutting Gennep

Op zoek naar een nieuwe schutting Gennep? Prins schuttingen kan uw schuttingen Gennep bezorgen of monteren uw nieuwe schuttingen Gennep bekwaam en snel voor u. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw schuttingen. De doorsnee wachttijd na goedkeuring van de offerte en het zetten van de schuttingen is ongeveer 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Gennep

Onze doorgewinterde bouwers die niets anders verrichten dan tuinschuttingen bouwen, kunnen de schutting Gennep foutloos plaatsen. Het is voornaam dat de schutting op de goede hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dat word steeds gedaan in samenspraak met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een kruislijnlaser word alleen in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt voldoende over het gezichtspunt en ervaring van onze monteurs.

Voor vele jaren was de houten schutting Gennep erg populair, hedendaags kiezen steeds minder consumenten voor dit type schutting. Klanten kiezen vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de hout beton schutting. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de schuttingpalen nooit van hout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal gaat hedendaags 40 jaar mee en is hier door bijzonder geschikt voor schuttingen Gennep. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm steeds los blijft van de aarde.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Gennep.

Tuinschermen Gennep

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting plaatsen Gennep

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Dit model tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Gennep: Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. We monteren een tuin scherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Rabat motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Gennep.

Een schutting kopen Gennep hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Gennep is tegenwoordig erg gemakkelijk. Zoek het op in Google en u vind al vlug een tuinschutting Gennep die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van de consumenten gedaan. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Twijfelt u nog na het bekijken van onze tuinafscheiding foto’s op onze website? U bent van harte welkom in onze riante showtuin liggend in Helmond. Zoekt u een referentie tuin Gennep? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben voorheen een schutting neergezet in uw wijk.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze koopt. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige medewerkers! Hier vind u de tuinafscheidingen die wij zetten Gennep. Iedere soort tuinafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Hout beton tuinafscheidingen Gennep van hout met beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Hout motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting van luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allemaal kwaliteit tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Gennep

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Gennep niet omslachtig toe te lichten. De beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de betonplaten in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde beton platen, heel wat verschillende soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. De meeste beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het alsmede beschikbaar om 2 andere motieven per betonplaat te leveren!

Poortdeur Gennep

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de onderstaande tuinpoorten.

Houten poort op stalen raamwerk, in elke hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Extra brede poortdeur waar men met de wagen of trailer door heen kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Wolfheze
schutting Noordwijkerhout
schutting Beesel
schutting Tweede Exloërmond
schutting Berg
schutting Terneuzen
schutting Bunschoten
schutting Den Bosch
schutting Benschop
schutting Kruiningen
schutting ‘s-Heerenhoek
schutting Warffum