Schutting Gennep

Op zoek naar een luxe schutting Gennep? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het zetten van uw schutting Gennep. Het monteren van een een schutting Gennep kan meestal binnen 15 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Gennep

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van schutting Gennep bent u verzekerd van een eerlijk eind resultaat met goede garanties. De schuttingbouwers letten onder andere op de exacte grens van het erf en de hoogte die in elke achtertuin altijd verschillend zijn. Een kruislijnlaser word enkel in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt natuurlijk genoeg over het inzicht en routine van onze schuttingbouwers.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Gennep erg populair, hedendaags zoeken steeds minder particulieren voor dit type schutting. De beton tuinafscheiding is de laatste jaren steeds populairder geworden onder de particulieren. De fundering van deze soort schuttingen Gennep bestaat uit beton palen in plaats van hout. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 50 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de beton paal zit is gemaakt voor een betonplaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm constant los blijft van de aarde.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Gennep.

Tuin schermen Gennep

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ca. 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Gennep

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Een samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe schutting. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Gennep: Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Nobifix hout, maakt het een luxe combinatie. Als finishing touch leggen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Gennep.

Een tuinafscheiding plaatsen Gennep hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Gennep is hedendaags erg makkelijk. We weten zeker dat u via het net snel en veilig een geschikte schutting Gennep zult vinden voor uw woning in Gennep. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 12% van de consumenten gedaan. We kunnen snappen dat een schutting bestellen via het net spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het aanschouwen van de schutting foto’s op onze internetpagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Misschien hebben wij Gennep eerder een tuinafscheiding geplaatst, vraag ons om een referentie tuin.

Een plaatje zegt meestal meer dan 1000 woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Schutting kopen Gennep. Het was nog nooit zo makkelijk! Hier vind u de schuttingen die wij zetten Gennep. Elke soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Tuinschutting Gennep van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout met luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting van luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Betonnen tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook kiest het zijn stuk voor stuk kwaliteit tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Gennep

Zoekt u een schutting die staat als een huis en welke ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor een solide beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is daarom geweldig geschikt voor betonschuttingen Gennep. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de palen een opening waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat meerdere soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Bijna alle beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het tevens mogelijk om twee verschillende motieven per beton plaat te leveren!!

Poort Gennep

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuindeur leveren die perfect bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Bij ons heeft u de keuze uit de navolgende tuinpoorten.

Houten poort op stalen raamwerk, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Een tweedelige poort gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Scherpenisse
schutting Poeldijk
schutting Diepenveen
schutting Zwartemeer
schutting Warffum
schutting Werkhoven
schutting Oosthuizen
schutting Engelen
schutting Moerkapelle
schutting Cuijk
schutting Kessel
schutting Tholen