Schutting Gennep

Op het net aan het zoeken voor een hout beton schutting in Gennep? Wij kunnen de schutting leveren of monteren de nieuwe schutting deskundig en vlug voor u. Het bouwen van een schutting bij u in Gennep kan meestal binnen 20 dagen worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij zetten al ruim 15 jaar erfafscheidingen, zowel kleine klussen bij particulieren als grote projecten voor bouwbedrijven. Elke achtertuin is anders, een precies inzicht is daarom essentieel bij het plaatsen van een erfafscheiding. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Wij zetten uw schutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is er zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een erfafscheiding.

Hout beton Erfafscheiding Gennep

De houten schutting vervaardigd van tuinhout word hedendaags steeds minder populair, ongeacht de schitterende natuurlijke uitstraling. De beton erfafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar populairder geworden onder de particulieren. De fundering van dit type erfafscheidingen bestaat uit betonpalen i.p.v. tuinhout. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 40 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is gemaakt voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm constant los blijft van de bodem.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe erfafscheiding.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

De tuin schermen zijn leverbaar in hardhout Bangkirai met 24, 22 of 20 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai olie blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton erfafscheiding

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. Dit type schutting is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting: Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Vuren hout, maakt dit een luxe samenstelling. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt de erfafscheiding compleet.

Erfafscheiding plaatsen Gennep.

Via het web een erfafscheiding kopen voor uw huis in Gennep is tegenwoordig erg makkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een erfafscheiding voor uw huis in Gennep. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer noodzakelijk, 81% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u verder twijfels na het bekijken van onze schutting foto’s op onze internetpagina? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra informatie. Zoekt u een referentie adres bij u in Gennep? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben voorheen een erfafscheiding geplaatst in uw wijk.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze koopt. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende modellen tuinschutting of erfafscheiding bij u in Gennep zetten:

Schutting soorten

Houten schutting van hout.

Hout beton Schutting van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheidingen van hout met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Betonnen erfafscheidingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Gennep

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. Iedereen weet immers wat de betonschutting is, dit hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. De beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de beton platen in geschoven worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke betonprint of een mooie moderne kleur voor uw beton. Denk hier bij aan Mediterraans motief, Rabat motief of het Romeins motief. De meeste beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het eveneens mogelijk om twee verscheidene motieven per beton plaat te leveren!

Poortdeur

Een tuindeur is dikwijls onmisbaar als uw tuin aan een gang of openbare weg grenst.
U kunt een keuze maken uit diverse soorten poorten die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Een houten tuinpoort van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai standaard geschroefd op een metalen frame zodat het tuinhout niet kan werken.

Extra brede tuindeur waar men met een voertuig of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Purmerend
schutting Spaubeek
schutting Loon op Zand
schutting Maasland
schutting Holwerd
schutting Erp
schutting Fijnaart
schutting Bergentheim
schutting Uithoorn
schutting Bedum
schutting Utrecht
schutting Halsteren