Schutting Loksbergen

Op zoek naar een beton schutting Loksbergen? Wij zijn de expert van Nederland in het zetten van uw schutting Loksbergen. Het plaatsen van een een schutting Loksbergen kan gewoonlijk binnen 15 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Loksbergen

Door onze 18 jaar ervaring in het zetten van schuttingen Loksbergen bent u zeker van een degelijk eind resultaat met uitstekende garanties. De schuttingbouwers letten onder andere op de exacte grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin doorgaans anders zijn. Wij zetten uw tuinschutting zonder zorgen waterpas, in veel gevallen is daar zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

Ongeacht de mindere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten schutting nog steeds leverbaar in ons ruime assortiment. De beton schutting is de laatste jaren steeds geliefder geworden onder de particulieren. De fundering van dit type tuinafscheidingen Loksbergen bestaat uit betonpalen in plaats van hardhout. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 30 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aarde.

Onze tuinschermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Loksbergen.

Tuinschermen Loksbergen

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Loksbergen

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonnen schutting te dicht, kies dan voor de luxe schutting. De samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief. We zetten een tuin scherm naar keuze tussen de beton palen en op de Gebroken steen motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch zetten we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen Loksbergen.

Via internet een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Loksbergen is nu erg makkelijk. We weten zeker dat u via het web vlot en veilig een juiste schutting Loksbergen zal tegenkomen voor uw woning in Loksbergen. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 20% van onze bezoekers gedaan. Een flink deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Bent u verder nog niet zeker na het bekijken van deze website? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra voorlichtingen. Wellicht hebben wij Loksbergen voorheen een tuinafscheiding gemaakt, vraag ons om een referentie adres.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan duizend woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Schutting kopen Loksbergen. Het was nog nooit zo simpel! Op deze website vind u de schuttingen die we leveren Loksbergen. Iedere soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Schuttingen Loksbergen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Loksbergen

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Loksbergen nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de palen een uitsparing waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier geworden met diverse tinten en motieven. Denk hierbij aan Rabat motief, Mediterraans motief of het Rhein motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Loksbergen

We hebben voor elke soort schutting een bijbehorende tuindeur.
Bij ons heeft u de keuze uit de onderstaande tuindeuren.

Normale houten poortdeur waarop de planken zijn geschroefd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van bijvoorbeeld 200cm breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Aalten
schutting Lichtenvoorde
schutting Gouderak
schutting Oude Pekela
schutting Maasbracht
schutting Breugel
schutting Ameide
schutting Terheijden
schutting Sint Annaparochie
schutting Geervliet
schutting Sint Annaparochie
schutting Marknesse