Schutting Vriezenveen

Op zoek naar een moderne schutting Vriezenveen? Wij kunnen uw schuttingen Vriezenveen op locatie brengen of monteren de nieuwe schuttingen Vriezenveen bekwaam en vlug voor u. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schuttingen. De doorsnee wachtperiode na aanvaarding van de aanbieding en het plaatsen van de schutting is plusminus 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Vriezenveen

Ons bedrijf monteren al ruim 18 jaar schuttingen Vriezenveen, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke klussen voor hoveniers. Iedere achtertuin is anders, een precies inzicht is daarom essentieel bij het monteren van een tuinafscheiding. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislaser word alleen in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt genoeg over het gezichtspunt en routine van de bouwers.

Voor vele jaren was de houten schutting Vriezenveen erg populair, tegenwoordig kiezen minder mensen voor dit type schutting. Particulieren kiezen vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de hout beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van deze tuinafscheiding is dat de palen nooit van hardhout zijn maar van beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 35 jaar mee en is daardoor uitermate bestemd voor schuttingen Vriezenveen. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de bodem.

Onze tuin schermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Vriezenveen.

Tuinschermen Vriezenveen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de goede kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Vriezenveen

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een Nobifix tuin scherm is dit de meest luxe schutting Vriezenveen uit ons assortiment. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Grenen hout, maakt dit een luxe samenstelling. De houten afdekkap op het houten tuin scherm maakt de tuinafscheiding helemaal af.

Tuinschutting kopen Vriezenveen.

Een schutting kopen Vriezenveen hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Vriezenveen is tegenwoordig erg simpel. We weten zeker dat u via het net snel en veilig een geschikte schutting Vriezenveen zal vinden voor uw woning in Vriezenveen. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer noodzakelijk, 75% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Wij kunnen begrijpen dat een schutting kopen via internet spannend kan zijn. Bent u nog niet vertrouwd na het lezen van deze website? U bent van harte welkom in de grote showtuin gelegen in Helmond. Mogelijk hebben we Vriezenveen voorheen een tuinafscheiding gemaakt, verzoek ons om een referentie adres.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze aankoopt! Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende soorten schuttingen of tuinafscheiding Vriezenveen bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Schuttingen Vriezenveen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout en luxe Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Klassiek steen motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Vriezenveen

Op zoek naar een schutting die staat als een huis en welke ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor de solide beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk perfect geschikt voor betonschuttingen Vriezenveen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een opening waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier met verschillende kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. De meeste beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het ook mogelijk om 2 verschillende motieven per betonplaat te bestellen!!

Poort Vriezenveen

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende tuinpoort.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de onderstaande tuinpoorten.

Houten tuindeur op een metalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 100cm en 250cm.

Extra brede poort waar men met de wagen of trailer tussen door kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Dorst
schutting Milsbeek
schutting Rijsoord
schutting Eijsden
schutting Maasdijk
schutting West-Terschelling
schutting Purmerend
schutting Brakel
schutting Eibergen
schutting Beesel
schutting Sommelsdijk
schutting Heeten