Schutting Vriezenveen

Op zoek naar een moderne erfafscheiding bij u in Vriezenveen? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een hout beton schutting. Het plaatsen van een erfafscheiding bij u in Vriezenveen kan gewoonlijk binnen 10 dagen worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het installeren van erfafscheidingen bent u verzekerd van een goed resultaat met juiste garanties. Het is voornaam dat de erfafscheiding op de goede hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dit word steeds gedaan in samenspraak met de afnemer zodat er later geen misverstanden over bestaan. We zetten uw schutting zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is daar zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een schutting.

Hout beton Schutting Vriezenveen

Ongeacht de mindere verkoop cijfers is de eenvoudig ogende houten erfafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons omvangrijke assortiment. De hout beton erfafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar geliefder onder de consumenten. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de schuttingpalen nooit van hardhout zijn maar van prefab beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 45 jaar mee en is daardoor hoogst bestemd voor erfafscheidingen. De keep die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Vanwege de betonplaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Bij ons kunt u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schutting.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaar.

De tuin schermen zijn verkrijgbaar in hardhout Bangkirai met 24, 22 of 20 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai olie blijft de goede kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe erfafscheiding

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonschutting te afgesloten, kies dan voor de luxe erfafscheiding. Dit type erfafscheiding is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting: Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Vuren hout en men heeft een luxe schutting die jaren lang mee gaat. Als finishing touch leggen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen Vriezenveen.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin in Vriezenveen is tegenwoordig erg makkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw huis in Vriezenveen. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer noodzakelijk, 85% van alle erfafscheidingen worden hedendaags via internet verkocht. Een flink deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Twijfelt u nog na het bekijken van de erfafscheiding afbeeldingen op onze website? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra info. Of vraag ons om een adres bij u in Vriezenveen.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze koopt! Erfafscheiding kopen Vriezenveen. Dat was nog nooit zo eenvoudig! We kunnen de volgende soorten tuinschutting of erfafscheiding bij u in Vriezenveen bouwen:

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Erfafscheiding van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting van hout met Rabat motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende beton erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuwe erfafscheiding.

Beton schutting Vriezenveen

Een beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is dus perfect geschikt voor schuttingmaterialen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de beton platen in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde betonplaten, veel verschillende soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Graniet motief, Rhein motief of het Elbe motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort

Wij hebben voor elk type schutting een bijbehorende tuindeur.
U kan kiezen uit verschillende modellen tuindeuren die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Bangkirai.

Houten tuinpoort op stalen raamwerk, in elke hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Middelburg
schutting Sprundel
schutting Appingedam
schutting Linschoten
schutting Loosdrecht
schutting Purmerend
schutting IJmond
schutting Westervoort
schutting Sevenum
schutting Schoorl
schutting Kwintsheul
schutting Bocholtz