Schutting Brasschaat

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Brasschaat? Prins schuttingen kan de schutting Brasschaat leveren of monteren de nieuwe schutting Brasschaat bekwaam en snel voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 20 dagen de nieuwe schutting plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Brasschaat

Wij werken enkel met bedreven personeel die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het installeren van schutting Brasschaat. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dat word iedere keer gedaan in samenspraak met de afnemer zodat er later geen misverstanden over ontstaan. We plaatsen uw tuinschutting zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is er ook geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

De houten schutting Brasschaat gemaakt van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van b.v. Grenen) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de stads tuinen. De luxe hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren steeds populairder onder de klanten. De schuttingpalen van deze soort schutting Brasschaat zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm constant vrij blijft van de grond.

Wij kunnen 4 verschillende houtsoorten afleveren, elke soort heeft andere kenmerken voor uw nieuwe schutting Brasschaat.

Tuin schermen Brasschaat

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van circa 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Brasschaat

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. De combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Vuren hout en u heeft een luxe schutting Brasschaat die zeer lang mee gaat. Een afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Schutting kopen Brasschaat.

Een tuinafscheiding kopen Brasschaat hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Brasschaat is tegenwoordig erg handig. We weten zeker dat u via het net vlug en veilig een geschikte tuinafscheiding Brasschaat zult vinden voor uw woning in Brasschaat. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 73% van alle tuinschuttingen worden hedendaags online verkocht. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Bent u nog niet zeker na het lezen van deze site? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer info. Mogelijk hebben wij Brasschaat eerder een schutting geplaatst, verzoek ons om een referentie tuin.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Schutting kopen Brasschaat. Het was nog nooit zo eenvoudig! Hier vind u de schuttingen die we zetten Brasschaat. Iedere soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Brasschaat gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting van luxe Rabat motief, Rhein motief of het Elbe motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Brasschaat

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend perfect geschikt voor beton schutting Brasschaat. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de beton platen in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner geworden met meerdere kleuren en motieven. Denk hierbij aan Steen motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Brasschaat

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die volledig bij uw nieuwe schutting aansluit.
Bij ons heeft u de keuze uit de onderstaande tuinpoorten.

Een houten tuindeur van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard aangebracht op een stalen frame waardoor het hout nooit kan werken.

Extra brede poort waar u met een voertuig of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Erica
schutting Tricht
schutting Hippolytushoef
schutting Boshoven
schutting Nieuw-Weerdinge
schutting Heel
schutting Leersum
schutting Tegelen
schutting Herwijnen
schutting Zierikzee
schutting Sneek
schutting Hengelo