Schutting Brasschaat

Op internet aan het zoeken voor een moderne schutting Brasschaat? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het zetten van schuttingen Brasschaat. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schuttingen. De gemiddelde wachttijd na goedkeuring van de aanbieding en het bouwen van de schuttingen is plusminus 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Brasschaat

Wij werken uitsluitend met ervaren schuttingbouwers welke niets anders verrichten dan het plaatsen van schutting Brasschaat. De schuttingbouwers letten o.a. op de correcte grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke achtertuin altijd ongelijk zijn. We plaatsen uw tuinschutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is er zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een schutting.

De houten schuttingen Brasschaat gemaakt van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van b.v. Hardhout) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. Klanten kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de luxe hout beton tuinafscheiding. De palen van deze soort tuinafscheiding Brasschaat zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm altijd los blijft van de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Brasschaat.

Tuin schermen Brasschaat

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Brasschaat

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. De combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Nobifix tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de beton schutting voor een charmant motief op de beton platen, zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Nobifix hout en u heeft een luxe tuinschutting Brasschaat die jaren lang mee gaat. Als finishing touch plaatsen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen Brasschaat.

Een schutting plaatsen Brasschaat hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis Brasschaat is nu erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het net vlot en veilig een juiste tuinafscheiding Brasschaat zult aantreffen voor uw woning in Brasschaat. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van onze consumenten gedaan. Een flink deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Bent u nog niet overtuigd na het lezen van deze website? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Mogelijk hebben we Brasschaat voorheen een tuinafscheiding gemaakt, verzoek ons om een referentie tuin.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Deze navolgende mooie schuttingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen Brasschaat.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Schuttingen Brasschaat van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Elbe motief, Graniet motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Brasschaat

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. Iedereen weet wel wat een betonschutting Brasschaat is, deze hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een inkeping waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat verschillende soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Brasschaat heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Brasschaat

Een poortdeur is dikwijls onmisbaar als uw tuin aan een doorgang of openbare straat ligt.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen tuinpoorten leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Normale houten tuinpoort waarop de planken zijn gemonteerd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuindeur waar men met de auto of aanhanger door heen kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Roermond
schutting Dokkum
schutting Leens
schutting Hoek
schutting Gronsveld
schutting Den Bosch
schutting Ruinen
schutting Rhoon
schutting Ameide
schutting Vijfhuizen
schutting Bergambacht
schutting Enschede