Schutting Hellevoetsluis

Op het web aan het kijken voor een nieuwe schutting in Hellevoetsluis? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een hout beton schutting. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na aanvaarding van de offerte en het plaatsen van de schutting is ongeveer 20 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze ervaren bouwers die niks anders doen dan erfafscheidingen plaatsen kunnen de luxe erfafscheiding correct plaatsen. Het is voornaam dat de erfafscheiding op de goede hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dat word altijd gedaan in overleg met de klant zodat er later geen misverstanden over ontstaan. Een laser waterpas word enkel in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt uiteraard genoeg over het denkbeeld en ervaring van onze bouwers.

Hout beton Erfafscheiding Hellevoetsluis

Ondanks de lagere verkoop cijfers is de natuurlijk uitziende houten schutting nog steeds leverbaar in ons omvangrijke assortiment. De luxe hout beton erfafscheiding is de laatste jaren alsmaar populairder geworden onder de particulieren. De palen van deze soort schutting zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 40 jaar mee en is hier door uitermate bestemd voor erfafscheidingen. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de grond.

Onze tuin schermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 8 jaar. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Bangkirai hardhout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ca. 25 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai olie blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonschutting te afgesloten, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonkap en een Grenen tuin scherm is dit de meest luxe schutting uit onze collectie. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de beton platen, zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. We zetten een tuin scherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. De afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Erfafscheiding kopen Hellevoetsluis.

Via internet een erfafscheiding kopen voor uw huis in Hellevoetsluis is hedendaags erg handig. Zoek het op met Google.nl en u vind al vlot een erfafscheiding die bij u past. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 72% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Bent u verder nog niet overtuigd na het bekijken van deze pagina? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gelegen in Helmond. Of verzoek ons om een referentie tuin bij u in Hellevoetsluis.

Een foto zegt doorgaans meer dan 1000 woorden echter onze erfafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige schuttingbouwers! Hier vind u alle erfafscheidingen die wij zetten in Hellevoetsluis. Iedere soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Erfafscheiding geheel van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe erfafscheidingen van hout in combinatie met luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Beton schuttingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Hellevoetsluis

Zoekt u een schutting die staat als een woonhuis en welke ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor een solide betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend geweldig geschikt voor bouwmaterialen. De beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke betonprint of een moderne toon voor het beton. Denk hier bij aan Elbe motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het eveneens beschikbaar om twee verschillende motieven per betonplaat te bestellen!

Tuindeur

Een tuindeur is dikwijls onmisbaar als uw tuin aan een gangpad of openbare weg grenst.
U kunt kiezen uit verscheidene modellen poortdeuren die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Bangkirai.

Standaard houten poortdeur waarop de planken zijn gemonteerd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poort op metalen frame van bijvoorbeeld 250cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Spaarndam
schutting Vijfhuizen
schutting ‘t Veld
schutting Duiven
schutting Maarheeze
schutting Landsmeer
schutting Beekbergen
schutting Loosdrecht
schutting Breda
schutting Oud Gastel
schutting Epe
schutting Apeldoorn