Schutting Hellevoetsluis

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een beton schutting Hellevoetsluis? Wij kunnen de schuttingen Hellevoetsluis op locatie brengen of installeren uw nieuwe schutting Hellevoetsluis vakbekwaam en vlot voor u. Het plaatsen van een een schutting Hellevoetsluis kan doorgaans binnen 20 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Hellevoetsluis

Ons bedrijf plaatsen al ruim 18 jaar schuttingen Hellevoetsluis, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke projecten voor bouw bedrijven. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dat word altijd gedaan in samenspraak met de koper waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Wij bouwen uw schutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is er zelfs geen laser waterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een schutting.

Ondanks de mindere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons grote assortiment. Particulieren kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de luxe hout beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de schuttingpalen niet van hout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 50 jaar mee en is daardoor zeer bestemd voor schuttingen Hellevoetsluis. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Dankzij de betonplaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Bij ons kunt u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Hellevoetsluis.

Tuin schermen Hellevoetsluis

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Hellevoetsluis

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Een samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Nobifix tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. We plaatsen een tuinscherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Rhein motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Hellevoetsluis.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Hellevoetsluis is tegenwoordig erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een juiste tuinafscheiding Hellevoetsluis zal tegenkomen voor uw woning in Hellevoetsluis. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 20% van de bezoekers gedaan. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek aan deze pagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt zien? U bent van harte welkom in de riante showtuin liggend in Helmond. Wellicht hebben wij Hellevoetsluis voorheen een tuinafscheiding geplaatst, vraag ons om een referentie adres.

Een foto zegt vaak meer dan 1000 woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende soorten tuinschutting of schutting Hellevoetsluis plaatsen:

Schutting soorten

Houten tuinafscheidingen van hout.

Tuinafscheidingen Hellevoetsluis van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting van hout en luxe Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rots motief, Rhein motief of het Hout motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Beton schutting Hellevoetsluis

Op zoek naar een schutting die staat als een woonhuis en welke ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor een solide beton schutting. Iedereen begrijpt immers wat een beton schutting Hellevoetsluis is, deze hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de betonplaten in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde beton platen, heel wat meerdere soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Rabat motief, Hout motief of het Graniet motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Hellevoetsluis

Een poort is vaak noodzakelijk als uw tuin aan een gang of openbare straat ligt.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende poortdeuren.

Normale houten poortdeur waarop de planken zijn bevestigd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuinpoort waar men met een voertuig of trailer tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Wervershoof
schutting Tollebeek
schutting Ossendrecht
schutting Venray
schutting Melick
schutting Meijel
schutting Emmer-Compascuum
schutting Berghem
schutting Ruinerwold
schutting Sliedrecht
schutting Kerkrade
schutting Gasselternijveen