Schutting Werchter

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Werchter? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een moderne schutting Werchter. We kunnen meestal binnen 2 weken de nieuwe schutting plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Werchter

Ons bedrijf bouwen al ruim 18 jaar schutting Werchter, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor hoveniers. De bouwers letten o.a. op de juiste grens van het erf en de hoogte die in elke tuin meestal ongelijk zijn. Een laserwaterpas word enkel in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt uiteraard voldoende over het inzicht en routine van de bouwers.

De houten schuttingen Werchter vervaardigd van tuinhout word tegenwoordig steeds minder populair, ongeacht de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar populairder onder de klanten. De fundering van dit type schuttingen Werchter bestaat uit betonpalen in plaats van tuinhout. Een betonnen paal rot niet, trekt niet scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm steeds los blijft van de grond.

Onze tuinschermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Werchter.

Tuinschermen Werchter

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Werchter

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Nobifix tuin scherm is dit de meest luxe schutting Werchter uit ons assortiment. Kies net als bij de beton schutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Grenen hout, maakt dit een luxe combinatie. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting plaatsen Werchter.

Via internet een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Werchter is nu erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het net vlug en veilig een geschikte tuinafscheiding Werchter zal tegenkomen voor uw woning in Werchter. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 12% van de bezoekers gedaan. Een flink deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek aan deze pagina nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt bekijken? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer voorlichtingen. Misschien hebben we Werchter eerder een tuinafscheiding neergezet, verzoek ons om een referentie tuin.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze koopt. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige schuttingbouwers! De navolgende moderne tuinafscheidingen kunnen wij uit voorraad bezorgen Werchter.

Schutting soorten

Houten schutting van hout.

Hout beton schutting Werchter.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Hout motief of het Graniet motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn stuk voor stuk kwaliteit tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Werchter

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Werchter niet omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de palen over een uitsparing waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde betonplaten, veel gevariëerde soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Werchter

Wij kunnen uiteraard ook een tuindeur leveren die volledig bij uw nieuwe schutting past.
Bij ons heeft u de keuze uit de volgende tuin poorten.

Houten poort op een metalen raamwerk, in elke hoogte leverbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Beegden
schutting Moordrecht
schutting Urk
schutting Achterveld
schutting Den Dungen
schutting Overloon
schutting Deurne
schutting Scherpenisse
schutting Neer
schutting Beesd
schutting Zeist
schutting Buitenpost