Schutting Angerlo

Rond aan het kijken voor een nieuwe erfafscheiding in Angerlo? Wij zijn de expert van Nederland in het neerzetten van schuttingen. Het zetten van een schutting bij u in Angerlo kan doorgaans binnen 2 weken worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze ervaren bouwers die niets anders uitvoeren dan erfafscheidingen plaatsen kunnen de houten schutting foutloos monteren. De bouwers letten onder andere op de exacte grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin meestal ongelijk zijn. Een kruislijnlaser word alleen in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt natuurlijk voldoende over het denkbeeld en routine van onze bouwers.

Hout beton Erfafscheiding Angerlo

Ongeacht de lagere afzet cijfers is de natuurlijk uitziende houten erfafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons omvangrijke assortiment. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren voortdurend populairder geworden onder de consumenten. De palen van dit type schutting zijn niet van hout maar zijn gemaakt van kwaliteit beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 35 jaar mee en is hier door buitengewoon bestemd voor schuttingen. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm constant vrij blijft van de grond.

Onze tuin schermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaren.

Bankirai hardhout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van plusminus 25 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai coating blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonschutting te afgesloten, kies dan voor de luxe schutting. De combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Bangkirai tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de beton schutting voor een mooi motief op de betonplaten, zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Bangkirai hout, maakt dit een luxe samenstelling. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Vuren worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Erfafscheiding kopen Angerlo.

Via het web een schutting kopen voor uw achtertuin in Angerlo is nu erg handig. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een erfafscheiding voor uw tuin in Angerlo. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 12% van onze klanten gedaan. Een flink deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Twijfelt u nog na het aanschouwen van de erfafscheiding foto’s op onze website? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Mogelijk hebben we bij u in Angerlo voorheen een schutting gezet, verzoek ons om een referentie adres.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige schuttingbouwers! Deze volgende fraaie schuttingen kunnen we uit voorraad leveren bij u in Angerlo.

Erfafscheiding soorten

Erfafscheidingen van hout.

Schuttingen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting van hout en luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Elbe motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Hout motief of het Rhein motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Angerlo

Op zoek naar een schutting die staat als een woning en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de sterke beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is dus uitstekend geschikt voor bouwmaterialen. De beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de beton platen in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde beton platen, veel verschillende soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Steen motief, Rabat motief of het Nostalgie motief. De meeste beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het tevens mogelijk om 2 verscheidene motieven per betonplaat te leveren.

Tuindeur

Wij hebben voor elke soort schutting een bijpassende poortdeur.
Bij ons heeft u de keus uit de navolgende tuinpoorten.

Een houten tuindeur van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai standaard bevestigd op een stalen frame zodat het tuinhout niet kan uitzetten.

Extra brede poortdeur waar u met een voertuig of aanhanger door heen kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Elst
schutting Dedemsvaart
schutting Heerlen
schutting Vaals
schutting Cothen
schutting Weert
schutting Zuidhorn
schutting Blerick
schutting Aardenburg
schutting Luyksgestel
schutting Moerkapelle
schutting Opheusden