Schutting Wintelre

Op zoek naar een hout beton schutting bij u in Wintelre? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor uw nieuwe erfafscheiding. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na goedkeuring van de aanbieding en het zetten van de schutting is ca. 2 weken.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken enkel met ervaren medewerkers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het plaatsen van schuttingen. Het is voornaam dat de schutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dit word iedere keer gedaan in overleg met de koper zodat er later geen misverstanden over bestaan. Een laser waterpas word alleen in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt natuurlijk genoeg over het inzicht en routine van de monteurs.

Hout beton Erfafscheiding Wintelre

Een houten erfafscheiding gemaakt van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van b.v. Vuren) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. Particulieren kiezen meer voor een kwaliteit erfafscheiding zoals onder andere de hout beton schutting. De palen van deze soort erfafscheiding zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 30 jaar mee en is daardoor bijzonder geschikt voor erfafscheidingen. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend los blijft van de grond.

Prins schuttingen kan 4 verschillende houtsoorten afleveren, elke houtsoort heeft andere eigenschappen.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaar.

Bankirai hout 20, 22 of 24 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai olie blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te simpel vind en de betonschutting te dicht, kies dan voor de luxe schutting. Waarom word dit de luxe erfafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit onze collectie. Kies net als bij de beton schutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. We plaatsen een tuinscherm naar smaak tussen de beton palen en op de Hout motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Wintelre.

Een schutting kopen in Wintelre hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis in Wintelre is nu erg simpel. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis in Wintelre. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 10% van de bezoekers gedaan. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u verder twijfels na het zien van de schutting afbeeldingen op onze pagina? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Noord Brabant. Mogelijk hebben wij bij u in Wintelre voorheen een schutting gezet, vraag ons om een referentie adres.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze aankoopt! Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Deze onderstaande moderne schuttingen kunnen wij uit voorraad leveren bij u in Wintelre.

Erfafscheiding soorten

Erfafscheidingen gemaakt van hout.

Erfafscheiding van hout en beton.

Semi luxe erfafscheiding van hout en luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Betonnen erfafscheidingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe erfafscheiding.

Betonschutting Wintelre

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de betonpalen over een inkeping waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Ze zijn heel wat mooier met verscheidene kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Hout motief of het Rhein motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur

Een poort is dikwijls onmisbaar als uw achtertuin aan een doorgang of openbare weg ligt.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de onderstaande tuin poorten.

Normale houten poortdeur waarop de planken zijn gemonteerd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van bijvoorbeeld 250cm breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Brummen
schutting Kruiningen
schutting Heteren
schutting Kampen
schutting Ammerstol
schutting Lienden
schutting Leerdam
schutting Hoogerheide
schutting Doorwerth
schutting Lage Zwaluwe
schutting Krabbendijke
schutting Purmerend