Schutting Wintelre

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Wintelre? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een luxe schutting Wintelre. Het zetten van een schuttingen Wintelre kan gewoonlijk binnen 2 weken worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Wintelre

Onze ervaren schuttingbouwers die niks anders verrichten dan schuttingen zetten, kunnen de schutting Wintelre foutloos zetten. Iedere tuin is verschillend, een precies inzicht is daarom voornaam bij het monteren van een tuinschutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een laserwaterpas word slechts in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt uiteraard voldoende over het denkbeeld en routine van de schuttingbouwers.

Voor vele jaren was de houten schutting Wintelre erg populair, tegenwoordig kiezen minder particulieren voor deze categorie schutting. Klanten kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de beton tuinafscheiding. De fundering van dit type schuttingen Wintelre bestaat uit betonpalen in plaats van hardhout. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 35 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De keep die onder in de beton paal zit is bedoeld voor een beton plaat. Vanwege de betonplaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Bij ons kan u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Wintelre.

Tuin schermen Wintelre

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ca. 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting plaatsen Wintelre

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit model tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de beton platen, zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Nobifix hout, maakt dit een luxe samenstelling. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt de schutting helemaal af.

Schutting plaatsen Wintelre.

Via internet een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Wintelre is tegenwoordig erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het web snel en veilig een juiste tuinafscheiding Wintelre zult tegenkomen voor uw woning in Wintelre. U hoeft dus niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Een flink deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Bent u verder nog niet zeker na het bekijken van deze pagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Noord Brabant. Of vraag ons om een referentie tuin Wintelre.

Een afbeelding zegt meestal meer dan duizend woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige schuttingbouwers! De onderstaande mooie tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad bezorgen Wintelre.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Schuttingen Wintelre van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn stuk voor stuk moderne schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Wintelre

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Wintelre nauwelijks omslachtig toe te lichten. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de beton platen in bevestigd worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke betonprint of een moderne tint voor uw beton. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Rhein motief of het Rots motief. Veel beton motieven zijn evenals enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het eveneens beschikbaar om twee verscheidene motieven per beton plaat te leveren!

Tuindeur Wintelre

Een poort is vaak noodzakelijk als uw tuin aan een gangpad of openbare weg grenst.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de volgende tuin poorten.

Normale houten poortdeur waarbij de planken zijn bevestigd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuinpoort waar u met een voertuig of aanhanger door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Schipluiden
schutting Nederhorst
schutting Heinenoord
schutting Ootmarsum
schutting Lunteren
schutting Ommen
schutting Leusden
schutting Hoogkarspel
schutting Oisterwijk
schutting Oud Gastel
schutting Groet
schutting Ommen