Schutting Kuringen

Op zoek naar een moderne schutting Kuringen? Prins schuttingen kan uw schuttingen Kuringen leveren of installeren de nieuwe schuttingen Kuringen bekwaam en vlot voor u. We kunnen normaliter binnen 10 dagen de nieuwe schuttingen monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Kuringen

Onze bedreven schuttingbouwers die niks anders verrichten dan schuttingen zetten, kunnen de schuttingen Kuringen perfect monteren. Elke achtertuin is verschillend, een precies inzicht is daardoor essentieel bij het zetten van een tuinschutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een laser waterpas word slechts in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt natuurlijk genoeg over het gezichtspunt en routine van onze monteurs.

De houten schuttingen Kuringen vervaardigd van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van b.v. Hardhout) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de stads tuinen. De luxe hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren alsmaar populairder onder de bezoekers. De schuttingpalen van deze soort tuinafscheiding Kuringen zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 35 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm altijd vrij blijft van de grond.

Wij kunnen vier gevariëerde hout soorten afleveren, iedere soort heeft andere kenmerken voor de nieuwe schutting Kuringen.

Tuinschermen Kuringen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Kuringen

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. De combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Kuringen: Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. We monteren een tuin scherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Elbe motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. De afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting kopen Kuringen.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Kuringen is tegenwoordig erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw huis Kuringen. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 16% van onze consumenten gedaan. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek aan onze internetpagina nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt zien? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gesitueerd in Helmond. Of verzoek ons om een adres Kuringen.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze koopt. Tuinafscheiding kopen Kuringen. Dat was nog nooit zo simpel! Deze navolgende moderne tuinafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen Kuringen.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Tuinafscheidingen Kuringen van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout met luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Steen motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Rabat motief of het Romeins motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Kuringen

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en welke ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor een sterke beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Kuringen nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de betonplaten in geschoven worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne beton print of een moderne tint voor het beton. Denk hier bij aan Elbe motief, Graniet motief of het Rhein motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort Kuringen

Een tuinpoort is vaak onmisbaar als uw achtertuin aan een doorgang of openbare straat ligt.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen tuinpoorten leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Normale houten poortdeur waarbij de planken zijn gemonteerd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Molenhoek
schutting Montfoort
schutting Almere
schutting Harderwijk
schutting Meijel
schutting Soest
schutting Raamsdonk
schutting Gouda
schutting Beilen
schutting Laren
schutting Pijnacker
schutting Utrecht