Schutting Kuringen

Op het web aan het zoeken voor een hout beton schutting Kuringen? Wij kunnen de schuttingen Kuringen op locatie brengen of monteren uw nieuwe schutting Kuringen deskundig en vlug voor u. Het monteren van een een schutting Kuringen kan doorgaans binnen 1 week worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Kuringen

Door onze 18 jaar ervaring in het zetten van schuttingen Kuringen bent u verzekerd van een degelijk eind resultaat met goede garanties. Iedere tuin is verschillend, een juist inzicht is daardoor belangrijk bij het monteren van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislijnlaser word slechts in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt genoeg over het gezichtspunt en ervaring van de monteurs.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Kuringen erg populair, tegenwoordig zoeken steeds minder particulieren voor deze categorie tuinafscheiding. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren voortdurend geliefder onder de bezoekers. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de schutting palen nooit van tuinhout zijn maar van beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 45 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm altijd vrij blijft van de grond.

Wij kunnen 4 andere houtsoorten leveren, iedere houtsoort heeft andere eigenschappen voor de nieuwe schuttingen Kuringen.

Tuinschermen Kuringen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Kuringen

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Een combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Kuringen: Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Vuren hout en men heeft een luxe tuinschutting Kuringen die lang mee gaat. De houten afdekkap op het houten tuinscherm maakt het plaatje compleet.

Schutting kopen Kuringen.

Via het web een schutting kopen voor uw huis Kuringen is hedendaags erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een geschikte tuinafscheiding Kuringen zal vinden voor uw woning in Kuringen. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 12% van onze bezoekers gedaan. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Bent u alsnog niet vertrouwd na het lezen van deze website? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Noord Brabant. Zoekt u een referentie adres Kuringen? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben voorheen een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze koopt! Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige schuttingbouwers! De navolgende mooie tuinafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen Kuringen.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding geheel van hout.

Tuinschutting Kuringen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Rots motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Beton schutting Kuringen

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend geweldig geschikt voor beton schutting Kuringen. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de betonplaten in geschoven worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke beton print of een mooie moderne kleur voor het beton. Denk hierbij aan Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Kuringen

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende tuinpoort.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix poorten leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Een houten poort van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard gemonteerd op een stalen frame zodat het tuinhout nooit kan werken.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van bijvoorbeeld 280cm breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Nibbixwoud
schutting Best
schutting Annen
schutting Damwoude
schutting Middelrode
schutting Helvoirt
schutting Volendam
schutting Afferden
schutting Culemborg
schutting Milheeze
schutting Maassluis
schutting Erp