Schutting Bergeijk

Rond aan het kijken voor een beton schutting Bergeijk? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het zetten van schuttingen Bergeijk. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na akkoord van de prijsopgave en het monteren van de schutting is ca. 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Bergeijk

Onze bedreven schuttingbouwers die niets anders doen dan tuinschuttingen zetten, kunnen de schutting Bergeijk perfect zetten. De bouwers letten o.a. op de juiste grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke tuin doorgaans verschillend zijn. Een laserwaterpas word slechts in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt natuurlijk voldoende over het denkbeeld en routine van onze schuttingbouwers.

Ondanks de mindere verkoop cijfers is de eenvoudig ogende houten tuinafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons grote assortiment. Klanten kiezen steeds meer voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de hout beton tuinafscheiding. De palen van deze soort tuinafscheiding Bergeijk zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 40 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm steeds los blijft van de grond.

Onze tuinschermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Bergeijk.

Tuin schermen Bergeijk

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van circa 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Bergeijk

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de betonnen afscheiding te afgesloten, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Dit model schutting is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Nobifix tuin scherm. Kies net als bij de beton schutting voor een aantrekkelijk motief op de beton platen, zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Vuren hout en men heeft een luxe tuinschutting Bergeijk die zeer lang mee gaat. De afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Schutting kopen Bergeijk.

Een tuinafscheiding plaatsen Bergeijk hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw huis Bergeijk is tegenwoordig erg handig. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw huis Bergeijk. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 82% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Bent u verder nog niet zeker na het lezen van deze site? U bent van harte welkom in de grote showtuin gelegen in Helmond. Misschien hebben we Bergeijk eerder een schutting geplaatst, verzoek ons om een referentie tuin.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze aankoopt. Schutting kopen Bergeijk. Het was nog nooit zo simpel! Wij kunnen de volgende modellen tuinschutting of tuinafscheiding Bergeijk bouwen:

Schutting soorten

Schutting gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Bergeijk gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout in combinatie met luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Beton tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Bergeijk

Een beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is daarom uitstekend geschikt voor betonschuttingen Bergeijk. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een inkeping waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat verschillende soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Bergeijk heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Bergeijk

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuindeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting aansluit.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix poortdeuren leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Normale houten tuindeur waarbij de planken zijn geschroefd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poort waar men met de auto of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Harderwijk
schutting Purmerend
schutting Overdinkel
schutting Oosterwolde
schutting Moergestel
schutting Wezep
schutting Markelo
schutting Ouderkerk aan de Amstel
schutting Raalte
schutting Warffum
schutting Woudenberg
schutting Haaksbergen