Schutting Bergeijk

Rond aan het kijken voor een beton erfafscheiding in Bergeijk? Wij kunnen de schutting bezorgen of zetten uw nieuwe schutting deskundig en vlot voor u. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw erfafscheiding. De doorsnee wachtperiode na goedkeuring van de aanbieding en het plaatsen van de schutting is ca. 1 week.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze bedreven schuttingbouwers die niks anders verrichten dan erfafscheidingen zetten kunnen de houten schutting correct zetten. Het is voornaam dat de schutting op de goede hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dat word altijd gedaan in samenspraak met de klant waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een laser waterpas word alleen in uiterste gevallen nog aangewend, dat zegt genoeg over het inzicht en ervaring van onze bouwers.

Hout beton Schutting Bergeijk

Voor vele jaren was de houten schutting gewild, tegenwoordig kiezen steeds minder consumenten voor dit type erfafscheiding. De luxe hout beton erfafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar geliefder onder de consumenten. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de palen nooit van hardhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 45 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is gemaakt voor een betonplaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aardbodem.

Onze tuinschermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaren.

Bankirai hout 20, 22 of 24 planks met een levensduur van circa 25 jaren. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai coating blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe erfafscheiding

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. De combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. We zetten een tuin scherm naar keus tussen de betonpalen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt de erfafscheiding compleet.

Schutting plaatsen Bergeijk.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Bergeijk is hedendaags erg gemakkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een erfafscheiding voor uw tuin in Bergeijk. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer noodzakelijk, 82% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. We kunnen snappen dat een schutting aankopen via het net spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het zien van de erfafscheiding afbeeldingen op onze website? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Of verzoek ons om een referentie adres bij u in Bergeijk.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan 1000 woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Erfafscheiding kopen Bergeijk. Dat was nog nooit zo simpel! De volgende moderne erfafscheidingen kunnen wij uit voorraad leveren bij u in Bergeijk.

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Schuttingen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheidingen van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Steen motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting van luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Beton erfafscheidingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Bergeijk

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is daarom perfect geschikt voor bouwmaterialen. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de beton platen in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn een stuk mooier geworden met verschillende kleuren en motieven. Denk hier bij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief. De meeste beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het tevens mogelijk om 2 verschillende motieven per beton plaat te bestellen.

Tuindeur

We hebben voor elke soort schutting een bijbehorende tuinpoort.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Bangkirai en Vuren poorten leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Houten tuindeur op een metalen raamwerk, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Extra brede poortdeur waar u met een voertuig of trailer door heen kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Raamsdonk
schutting Schoonebeek
schutting Egmond aan Zee
schutting Ooij
schutting Den Dungen
schutting Hattem
schutting Sint Maartensdijk
schutting Arcen
schutting ‘t Harde
schutting Makkum
schutting Willemstad
schutting Blerick