Schutting As

Op zoek naar een moderne schutting As? Prins schuttingen kan uw schuttingen As bezorgen of plaatsen uw nieuwe schutting As vakbekwaam en vlot voor u. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schuttingen. De doorsnee wachtperiode na goedkeuring van de prijsopgave en het bouwen van de schuttingen is plusminus 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting As

Door onze jarenlange ervaring in het zetten van schuttingen As bent u verzekerd van een perfect resultaat met uitstekende garanties. Elke achtertuin is afwijkend, een goed inzicht is daarom voornaam bij het monteren van een tuinschutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislaser word alleen in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt natuurlijk voldoende over het denkbeeld en ervaring van de schuttingbouwers.

De houten schutting As gemaakt van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van onder andere Vuren) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. De hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend geliefder onder de consumenten. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de schutting palen nooit van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een beton paal gaat hedendaags 50 jaar mee en is daarom uitermate geschikt voor tuinafscheidingen As. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Door de betonplaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Prins schuttingen kan vier gevariëerde houtsoorten afleveren, elke soort heeft andere kenmerken voor uw nieuwe schuttingen As.

Tuin schermen As

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting plaatsen As

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. De samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. We monteren een tuinscherm naar keuze tussen de beton palen en op de Gebroken steen motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdekkap op het tuinscherm maakt de schutting compleet.

Tuinschutting kopen As.

Een tuinafscheiding plaatsen As hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis As is tegenwoordig erg handig. Zoek het op met Google.nl en u treft al gauw een schutting As die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van de bezoekers gedaan. We kunnen begrijpen dat een schutting kopen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op onze website nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt bezichtigen? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Mogelijk hebben we As voorheen een tuinafscheiding geplaatst, vraag ons om een referentie adres.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Schutting kopen As. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Prins Schuttingen kan de volgende modellen tuinafscheidingen of schutting As plaatsen:

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Tuinschutting As van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting van hout en luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allemaal kwaliteit tuinafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting As

De betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend geweldig geschikt voor betonschuttingen As. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke beton print of een moderne toon voor het beton. Denk hier bij aan Rabat motief, Hout motief of het Rhein motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen As heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort As

We hebben voor elke soort schutting een bijpassende tuinpoort.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de navolgende poortdeuren.

Een houten poort van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard gemonteerd op een stalen frame zodat het tuinhout niet kan uitzetten.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Alblasserdam
schutting Lierop
schutting Driemond
schutting Rossum
schutting Huijbergen
schutting Drogeham
schutting Bovenkarspel
schutting Opperdoes
schutting Eindhoven
schutting Stolwijk
schutting Made
schutting Andelst