Schutting Geleen

Op het web aan het zoeken voor een moderne schutting Geleen? Wij kunnen de schuttingen Geleen op locatie brengen of zetten de nieuwe schuttingen Geleen bekwaam en vlot voor u. We kunnen normaliter binnen 2 weken de nieuwe schuttingen bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Geleen

Wij van Prins schuttingen monteren al ruim 18 jaar schutting Geleen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke projecten voor bouw bedrijven. Elke tuin is verschillend, een precies inzicht is daarom voornaam bij het installeren van een tuinschutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. We plaatsen uw schutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

De houten schutting Geleen vervaardigd van tuinhout word hedendaags steeds minder populair, ongeacht de fraaie natuurlijke uitstraling. De hout beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend populairder geworden onder de particulieren. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding Geleen zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt nauwelijks krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Vanwege de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Prins schuttingen kan 4 andere houtsoorten leveren, elke soort heeft andere kenmerken voor de nieuwe schutting Geleen.

Tuin schermen Geleen

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Geleen

Naast de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Een combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Nobifix tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de betonschutting voor een schitterend motief op de betonplaten, zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Grenen hout en u heeft een luxe schutting Geleen die zeer lang mee gaat. De houten afdekkap op het houten tuin scherm maakt de tuinafscheiding helemaal af.

Tuinschutting plaatsen Geleen.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Geleen is tegenwoordig erg makkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Geleen. U hoeft daarom niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Bent u nog niet overtuigd na het lezen van deze pagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Brabant. Of vraag ons om een adres Geleen.

Een foto zegt doorgaans meer dan 1000 woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Deze navolgende mooie schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren Geleen.

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting Geleen.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Romeins motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Geleen

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard geweldig geschikt voor betonschuttingen Geleen. Net als bij de hout beton schutting beschikken de betonpalen over een uitsparing waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Ze zijn heel wat moderner geworden met meerdere kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het eveneens beschikbaar om 2 andere motieven per betonplaat te leveren.

Tuindeur Geleen

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die volledig bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas poorten leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten tuinpoort op stalen raamwerk, in elke hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Dubbele houten poort op metalen frame van b.v. 270cm breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Breedeweg
schutting Breskens
schutting Haarlem
schutting Dodewaard
schutting Enkhuizen
schutting Leunen
schutting Valkenswaard
schutting Susteren
schutting Sluis
schutting Lith
schutting Hellevoetsluis
schutting Oud-Heusden