Schutting Geleen

Op zoek naar een nieuwe erfafscheiding bij u in Geleen? Wij kunnen uw schutting op locatie brengen of plaatsen uw nieuwe schutting bekwaam en snel voor u. Het zetten van een schutting bij u in Geleen kan meestal binnen 10 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze ervaren schuttingbouwers die niets anders doen dan schuttingen bouwen kunnen de luxe erfafscheiding perfect plaatsen. De schuttingbouwers letten o.a. op de juiste grens van de tuin en de hoogte die in elke tuin meestal ongelijk zijn. Een kruislijnlaser word enkel in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt natuurlijk genoeg over het gezichtspunt en routine van de monteurs.

Hout beton Erfafscheiding Geleen

Ondanks de lagere verkoop cijfers is de eenvoudig uitziende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons grote assortiment. De luxe hout beton erfafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar geliefder geworden onder de consumenten. De schuttingpalen van deze soort schutting zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 30 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de grond.

Prins schuttingen kan 4 gevariëerde hout soorten afleveren, elke houtsoort heeft verschillende kenmerken.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Bangkirai hardhout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai olie blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. Een combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe schutting. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting: Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. We monteren een tuinscherm naar smaak tussen de beton palen en op de Nostalgie motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt het plaatje helemaal af.

Schutting kopen Geleen.

Een erfafscheiding kopen in Geleen hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw tuin in Geleen is nu erg makkelijk. Zoek het op in Google.nl en u treft al vlug een erfafscheiding die bij u past. U hoeft daarom ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. Wij kunnen begrijpen dat een schutting aanschaffen via het net spannend kan zijn. Heeft u verder twijfels na het bekijken van onze schutting foto’s op onze website? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Brabant. Of vraag ons om een referentie adres bij u in Geleen.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan 1000 woorden echter onze erfafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige medewerkers! Hier vind u alle schuttingen die wij leveren in Geleen. Elke soort erfafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe schutting van hout en luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende beton erfafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Geleen

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. Iedereen weet wel wat de betonschutting is, dat hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de beton platen in geschoven worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier met meerdere tinten en motieven. Denk hier bij aan Mediterraans motief, Rabat motief of het Nostalgie motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin leverbaar.

Poort

We hebben voor elke soort schutting een bijbehorende poortdeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de navolgende tuinpoorten.

Houten tuindeur op stalen frame, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Een tweedelige poort gemaakt van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting ‘s-Heerenhoek
schutting Zaamslag
schutting Luyksgestel
schutting Krabbendijke
schutting Lisserbroek
schutting Nederweert
schutting Oosterland
schutting Liessel
schutting Gorredijk
schutting Fijnaart
schutting Wijhe
schutting Steenwijkerwold