Schutting Maarheeze

Rond aan het kijken voor een beton erfafscheiding in Maarheeze? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het neerzetten van erfafscheidingen. We kunnen meestal binnen 2 weken een nieuwe erfafscheiding bouwen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze bedreven bouwers die niks anders verrichten dan schuttingen zetten kunnen de erfafscheiding correct zetten. Het is relevant dat de schutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dat word steeds gedaan in overleg met de klant waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. We bouwen uw erfafscheiding zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een erfafscheiding.

Hout beton Erfafscheiding Maarheeze

Voor vele jaren was de houten schutting gewild, hedendaags kiezen minder particulieren voor dit type erfafscheiding. De hout beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar geliefder onder de particulieren. De palen van deze soort erfafscheiding zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 40 jaar mee en is daardoor uiterst geschikt voor erfafscheidingen. De sponning die onder in de betonpaal zit is gemaakt voor een beton plaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm steeds los blijft van de bodem.

Wij kunnen 4 verschillende houtsoorten afleveren, elke soort heeft verschillende eigenschappen.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaren.

Tropisch Bangkirai hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van plusminus 25 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit een luxe erfafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een Grenen tuinscherm is dit de meest luxe schutting uit onze collectie. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Grenen hout, maakt dit een luxe samenstelling. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt het plaatje compleet.

Erfafscheiding kopen Maarheeze.

Via het web een schutting kopen voor uw huis in Maarheeze is nu erg makkelijk. We weten zeker dat u via het web vlot en veilig een juiste schutting zult tegenkomen bij u in Maarheeze. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 85% van alle erfafscheidingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een groot deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek op deze website nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt bekijken? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer voorlichtingen. Op zoek naar een referentie adres bij u in Maarheeze? Vraag het ons, misschien hebben voorheen een schutting gemaakt in uw wijk.

Zo kunt u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze aankoopt. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige medewerkers! Prins Schuttingen kan de volgende type tuinafscheidingen of schutting bij u in Maarheeze bouwen:

Schutting soorten

Houten erfafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton erfafscheiding van hout en beton.

Semi luxe erfafscheiding van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Hout motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe beton schutting van luxe Steen motief, Rabat motief of het Romeins motief

Geluidswerende beton erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke erfafscheiding u ook uitzoekt het zijn allen kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Maarheeze

Zoekt u een erfafscheiding die staat als een huis en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de stevige betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een uitsparing waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat meerdere soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Rabat motief, Hout motief of het Graniet motief. De meeste beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het eveneens beschikbaar om 2 verscheidene motieven per betonplaat te leveren!!

Poortdeur

Een tuindeur is vaak noodzakelijk als uw achtertuin aan een doorgang of openbare weg ligt.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Bangkirai en Vuren tuindeuren leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Standaard houten tuindeur waarbij de planken zijn geschroefd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuinpoort waar men met de auto of trailer door heen kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Udenhout
schutting Nieuwerkerk aan den IJssel
schutting Lelystad
schutting Groenlo
schutting Leersum
schutting Sint Odiliënberg
schutting Bennebroek
schutting Rijswijk
schutting Ermelo
schutting Odijk
schutting Dommelen
schutting Liessel