Schutting Maarheeze

Op zoek naar een luxe schutting Maarheeze? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het bouwen van schuttingen Maarheeze. Het plaatsen van een een schutting Maarheeze kan meestal binnen 15 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Maarheeze

We werken enkel met ervaren medewerkers welke niets anders verrichten dan het installeren van schutting Maarheeze. Het is relevant dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dat word steeds gedaan in overleg met de klant zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Wij plaatsen uw schutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een schutting.

De houten schutting Maarheeze gemaakt van tuinhout word momenteel steeds minder populair, ongeacht de mooie natuurlijke uitstraling. Consumenten kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton tuinafscheiding. De fundering van deze soort tuinafscheidingen Maarheeze bestaat uit betonpalen in plaats van hout. Een betonpaal gaat tegenwoordig 50 jaar mee en is daardoor uiterst bestemd voor schuttingen Maarheeze. De sponning die onder in de beton paal zit is gemaakt voor een betonplaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm voortdurend los blijft van de aardbodem.

Wij kunnen 4 gevariëerde hout soorten leveren, elke houtsoort heeft verschillende kenmerken voor de nieuwe schutting Maarheeze.

Tuin schermen Maarheeze

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Maarheeze

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Maarheeze uit ons assortiment. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Maarheeze: Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Douglas hout, maakt het een luxe combinatie. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt het plaatje helemaal af.

Schutting plaatsen Maarheeze.

Via het net een schutting kopen voor uw achtertuin Maarheeze is hedendaags erg simpel. Zoek het op met Google.nl en u treft al gauw een tuinschutting Maarheeze die bij u past. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 82% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Wij kunnen begrijpen dat een schutting aankopen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze pagina nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bezichtigen? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer informatie. Of verzoek ons om een referentie tuin Maarheeze.

Een foto zegt doorgaans meer dan duizend woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Tuinafscheiding kopen Maarheeze. Dat was nog nooit zo simpel! Deze navolgende mooie schuttingen kunnen we uit voorraad leveren Maarheeze.

Schutting soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Maarheeze van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Elbe motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Beton schuttingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allen moderne tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Maarheeze

Een beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard geweldig geschikt voor betonschuttingen Maarheeze. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne betonprint of een moderne kleur voor uw beton. Denk hierbij aan Steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Maarheeze

Een tuinpoort is meestal noodzakelijk als uw achtertuin aan een gangpad of openbare straat grenst.
U kan een keuze maken uit verscheidene soorten tuindeuren die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Houten poortdeur op een metalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 100cm en 250cm.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van bijvoorbeeld 240cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Gasselternijveen
schutting Steenwijkerwold
schutting Hoogeveen
schutting Ravenstein
schutting Dongen
schutting Heerlen
schutting Delden
schutting Oosterwolde
schutting Heino
schutting Breukelen
schutting Slagharen
schutting Oostrum