Schutting Dalfsen

Op het web aan het zoeken voor een hout beton schutting Dalfsen? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor uw nieuwe tuinschutting Dalfsen. Het zetten van een een schutting Dalfsen kan gewoonlijk binnen 15 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Dalfsen

Onze geroutineerde bouwers die niets anders uitvoeren dan schuttingen zetten, kunnen de schutting Dalfsen foutloos zetten. Iedere tuin is verschillend, een goed inzicht is daarom voornaam bij het monteren van een schutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. We plaatsen uw schutting zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is daar ook geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een schutting.

De houten schuttingen Dalfsen gemaakt van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van onder andere Vuren) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de stads tuinen. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar populairder onder de consumenten. De schuttingpalen van deze soort tuinafscheiding Dalfsen zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De keep die beneden in de betonpaal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Dankzij de betonplaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Prins schuttingen kan vier gevariëerde houtsoorten leveren, iedere soort heeft verschillende eigenschappen voor uw nieuwe schuttingen Dalfsen.

Tuin schermen Dalfsen

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de goede kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Dalfsen

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Een combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de betonschutting voor een schitterend motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. We plaatsen een tuinscherm naar keus tussen de beton palen en op de Nostalgie motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Dalfsen.

Een tuinafscheiding plaatsen Dalfsen hoeft nu niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Dalfsen is nu erg gemakkelijk. Zoek het op in Google en u vind al vlug een tuinschutting Dalfsen die bij u past. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 73% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een groot deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u nog twijfels na het zien van onze tuinafscheiding afbeeldingen op onze website? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Noord Brabant. Wellicht hebben wij Dalfsen voorheen een tuinafscheiding gemaakt, verzoek ons om een referentie adres.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan 1000 woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige medewerkers! Prins Schuttingen kan de volgende type tuinschutting of tuinafscheiding Dalfsen bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding van hout.

Tuinafscheidingen Dalfsen van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout en luxe Steen motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Hout motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Beton schuttingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Dalfsen

De beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk perfect geschikt voor betonschuttingen Dalfsen. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de schuttingpalen een inkeping waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat verschillende soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief. Veel beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het eveneens mogelijk om 2 verschillende motieven per beton plaat te leveren!!

Poort Dalfsen

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een poortdeur leveren die perfect bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de volgende tuinpoorten.

Houten tuinpoort op een metalen frame, in iedere hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van b.v. 280cm breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Son
schutting Terheijden
schutting Geldrop
schutting Boxmeer
schutting Beekbergen
schutting Oosterhesselen
schutting Millingen aan de Rijn
schutting Bergum
schutting Breugel
schutting Deventer
schutting Eindhoven
schutting Deurne