Schutting Naarden

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Naarden? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor uw nieuwe tuinschutting Naarden. We kunnen gewoonlijk binnen 2 weken de nieuwe schutting zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Naarden

We werken uitsluitend met ervaren personeel welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het installeren van schutting Naarden. De schuttingbouwers letten o.a. op de juiste grens van de achtertuin en de hoogte die in elke tuin gewoonlijk ongelijk zijn. Een kruislijnlaser word alleen in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt uiteraard genoeg over het gezichtspunt en routine van de bouwers.

Ondanks de lagere afzet cijfers is de eenvoudig ogende houten tuinafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons grote assortiment. Particulieren kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de palen nooit van hout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 30 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm voortdurend los blijft van de aardbodem.

Prins schuttingen kan vier gevariëerde houtsoorten afleveren, iedere soort heeft andere kenmerken voor uw nieuwe schutting Naarden.

Tuin schermen Naarden

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Naarden

Naast de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Nobifix tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Naarden uit onze collectie. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Naarden: Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. We zetten een tuinscherm naar keuze tussen de beton palen en op de Rots motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. De afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting kopen Naarden.

Via het net een schutting kopen voor uw achtertuin Naarden is hedendaags erg makkelijk. Zoek het op in Google en u treft al vlug een schutting Naarden die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van onze bezoekers gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Bent u alsnog niet overtuigd na het lezen van deze pagina? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin liggend in Helmond. Misschien hebben we Naarden eerder een schutting gezet, verzoek ons om een referentie adres.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan 1000 woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Tuinafscheiding kopen Naarden. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Deze onderstaande moderne tuinafscheidingen kunnen wij uit voorraad leveren Naarden.

Schutting soorten

Houten schuttingen van hout.

Tuinafscheidingen Naarden van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting van hout en luxe Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Rabat motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Steen motief, Rabat motief of het Romeins motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Naarden

De beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus geweldig geschikt voor beton schutting Naarden. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de schuttingpalen over een sponning waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne betonprint of een mooie moderne kleur voor uw beton. Denk hierbij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Naarden heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Naarden

Een tuindeur is meestal noodzakelijk als uw achtertuin aan een gang of openbare straat grenst.
U kan kiezen uit verschillende type poortdeuren die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Een houten tuindeur van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard bevestigd op een metalen frame zodat het tuinhout niet kan werken.

Dubbele houten poort op stalen frame van bijvoorbeeld 200cm breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Leende
schutting Zaamslag
schutting Zuidlaren
schutting Oenkerk
schutting Balk
schutting Akkrum
schutting Almere-Haven
schutting Emmeloord
schutting Horst
schutting Leende
schutting Dokkum
schutting Hengelo