Schutting Naarden

Rond aan het kijken voor een beton schutting Naarden? Wij kunnen uw schutting Naarden leveren of plaatsen de nieuwe schuttingen Naarden vakkundig en vlug voor u. We kunnen doorgaans binnen 1 week de nieuwe schuttingen bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Naarden

Wij werken enkel met bedreven medewerkers die niks anders verrichten dan het installeren van schuttingen Naarden. De bouwers letten onder andere op de exacte grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin doorgaans verschillend zijn. We zetten uw tuinschutting zonder problemen waterpas, in veel gevallen is er zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Naarden erg populair, tegenwoordig kiezen minder particulieren voor dit type tuinafscheiding. De hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren steeds geliefder geworden onder de bezoekers. De schuttingpalen van deze soort tuinafscheiding Naarden zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 50 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Door de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Naarden.

Tuin schermen Naarden

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Naarden

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit model schutting is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Nobifix tuin scherm. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Nobifix hout en u heeft een luxe schutting Naarden die zeer lang mee gaat. Als finishing touch monteren we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Naarden.

Een tuinafscheiding plaatsen Naarden hoeft nu niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis Naarden is tegenwoordig erg handig. Wij weten zeker dat u via het net snel en veilig een geschikte schutting Naarden zal tegenkomen voor uw woning in Naarden. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 71% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Twijfelt u nog na het bekijken van de tuinafscheiding foto’s op onze pagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Noord Brabant. Op zoek naar een referentie tuin Naarden? Vraag het ons, misschien hebben eerder een schutting gemaakt in uw wijk.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze koopt! Schutting kopen Naarden. Het was nog nooit zo simpel! Wij kunnen de volgende modellen schuttingen of tuinafscheiding Naarden plaatsen:

Schutting soorten

Houten tuinafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Naarden.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe schutting van hout en luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn stuk voor stuk moderne tuinafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Naarden

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een huis en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting Naarden nauwelijks omslachtig toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rotsmotief platen in geschoven worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne beton print of een moderne toon voor het beton. Denk hierbij aan Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief. De meeste beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het eveneens beschikbaar om 2 verschillende motieven per beton plaat te leveren!

Poort Naarden

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuinpoort leveren die foutloos bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende tuinpoorten.

Houten poortdeur op stalen raamwerk, in elke hoogte leverbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Dubbele houten poort op stalen frame van bijvoorbeeld 260cm breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Eerbeek
schutting Lelystad
schutting Ameide
schutting De Lier
schutting Oosterhout
schutting Ruinen
schutting ‘s-Gravenhage
schutting Best
schutting Hattem
schutting Eerbeek
schutting Culemborg
schutting Maasland