Schutting Naarden

Rond aan het kijken voor een beton schutting in Naarden? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het bouwen van erfafscheidingen. Het monteren van een schutting bij u in Naarden kan meestal binnen 1 week worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij bouwen al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor bouw bedrijven. De schuttingbouwers letten o.a. op de correcte grens van de tuin en de hoogte die in elke achtertuin altijd verschillend zijn. We bouwen uw erfafscheiding zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een erfafscheiding.

Hout beton Erfafscheiding Naarden

Ongeacht de mindere afzet cijfers is de natuurlijk uitziende houten schutting nog steeds leverbaar in ons grote assortiment. Consumenten kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de beton schutting. De palen van deze soort erfafscheiding zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 50 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm constant los blijft van de grond.

Bij ons kan u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schutting.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Bankirai hout 20, 22 of 24 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai olie blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit een luxe erfafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit onze collectie. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. We zetten een tuin scherm naar keus tussen de betonpalen en op de Nostalgie motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch plaatsen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Erfafscheiding plaatsen Naarden.

Een schutting plaatsen in Naarden hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin in Naarden is hedendaags erg simpel. Zoek het op in Google en u vind al gauw een schutting die bij u past. U hoeft dus niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Een flink deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u nog twijfels na het zien van de erfafscheiding foto’s op onze internetpagina? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gesitueerd in Helmond. Wellicht hebben wij bij u in Naarden eerder een schutting gemaakt, verzoek ons om een referentie tuin.

Een foto zegt vaak meer dan duizend woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Erfafscheiding kopen Naarden. Het was nog nooit zo eenvoudig! Op deze website vind u de schuttingen die we plaatsen in Naarden. Iedere soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Erfafscheidingen van hout.

Schuttingen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Naarden

De beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard uitstekend geschikt voor bouwmaterialen. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding hebben de betonpalen een sponning waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn heel wat moderner geworden met verschillende tinten en motieven. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur

Een tuindeur is meestal noodzakelijk als uw tuin aan een gang of openbare straat grenst.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de onderstaande tuindeuren.

Normale houten tuindeur waarbij de planken zijn bevestigd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Druten
schutting Someren
schutting Brielle
schutting Diepenveen
schutting ‘s-Gravenhage
schutting Moordrecht
schutting Roosendaal
schutting Losser
schutting Spakenburg
schutting Goirle
schutting Biezelinge
schutting Montfort