Schutting Rhenen

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Rhenen? Prins schuttingen kan de schutting Rhenen bezorgen of monteren de nieuwe schutting Rhenen deskundig en snel voor u. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw schuttingen. De gemiddelde wachtperiode na akkoord van de aanbieding en het zetten van de schutting is ongeveer 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Rhenen

Door onze 18 jaar ervaring in het installeren van schutting Rhenen bent u zeker van een eerlijk eindproduct met juiste garanties. Iedere tuin is afwijkend, een juist inzicht is daarom essentieel bij het monteren van een tuinschutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislijnlaser word enkel in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt genoeg over het gezichtspunt en routine van onze schuttingbouwers.

Voor vele jaren was de houten schutting Rhenen erg gewild, hedendaags zoeken steeds minder particulieren voor deze categorie schutting. Klanten kiezen meer voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de hout beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de palen niet van tuinhout zijn maar van beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 35 jaar mee en is daardoor bijzonder bestemd voor tuinafscheidingen Rhenen. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Vanwege de betonplaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Bij ons kan u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Rhenen.

Tuinschermen Rhenen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting plaatsen Rhenen

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonschutting te dicht, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Een samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Vuren hout, maakt het een luxe samenstelling. De houten afdekkap op het houten tuinscherm maakt het plaatje helemaal af.

Schutting kopen Rhenen.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Rhenen is tegenwoordig erg simpel. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis Rhenen. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 70% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Wij kunnen snappen dat een schutting aanschaffen via het net spannend kan zijn. Heeft u verder twijfels na het aanschouwen van onze tuinafscheiding afbeeldingen op onze internetpagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Brabant. Zoekt u een referentie adres Rhenen? Vraag het ons, mogelijk hebben voorheen een schutting geplaatst in uw wijk.

Een afbeelding zegt meestal meer dan 1000 woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Schutting kopen Rhenen. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Prins Schuttingen kan de volgende type tuinschutting of tuinafscheiding Rhenen zetten:

Tuinafscheiding soorten

Schutting geheel van hout.

Tuinafscheidingen Rhenen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Betonnen schuttingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Rhenen

Op zoek naar een schutting die staat als een woning en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de robuuste beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus uitstekend geschikt voor betonschuttingen Rhenen. Net als bij de hout beton schutting beschikken de betonpalen over een uitsparing waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde betonplaten, veel meerdere soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het tevens mogelijk om 2 verscheidene motieven per betonplaat te bestellen!!

Tuindeur Rhenen

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die perfect bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen tuindeuren leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Houten tuinpoort op een metalen raamwerk, in iedere hoogte mogelijk tussen de 100cm en 2,5 meter.

Extra brede tuindeur waar men met een voertuig of trailer tussen door kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Wognum
schutting Wamel
schutting Weerselo
schutting Urk
schutting Drachten
schutting Enkhuizen
schutting Dongen
schutting Tricht
schutting Maasbree
schutting Onstwedde
schutting Joure
schutting Bladel