Schutting Rhenen

Op internet aan het kijken voor een beton schutting in Rhenen? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het plaatsen van schuttingen. We kunnen gewoonlijk binnen 20 dagen een nieuwe schutting plaatsen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze doorgewinterde bouwers die niks anders uitvoeren dan schuttingen plaatsen kunnen de luxe schutting foutloos plaatsen. Het is relevant dat de schutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dat word steeds gedaan in overleg met de afnemer zodat er later geen misverstanden over bestaan. We zetten uw erfafscheiding zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is daar zelfs geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een erfafscheiding.

Hout beton Erfafscheiding Rhenen

De houten erfafscheiding gemaakt van hout word momenteel steeds minder populair, ongeacht de schitterende natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de luxe hout beton schutting. Het grote voordeel van dit type erfafscheiding is dat de schuttingpalen niet van hardhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 35 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm steeds los blijft van de grond.

Bij ons kan u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe erfafscheiding.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 8 jaar. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaar.

Het tuin scherm is verkrijgbaar in Bangkirai hardhout met 20, 22 of 24 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting

Behalve de standaard hout beton erfafscheiding kunnen we ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. Dit type schutting is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Bangkirai tuin scherm. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting: Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Douglas hout en men heeft een luxe erfafscheiding die jaren lang mee gaat. De houten afdeklat op het tuinscherm maakt de schutting compleet.

Schutting plaatsen Rhenen.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Rhenen is hedendaags erg handig. Zoek het op in Google.nl en u treft al vlot een erfafscheiding die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 20% van onze bezoekers gedaan. We kunnen begrijpen dat een schutting kopen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze pagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt bezichtigen? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Brabant. Zoekt u een referentie adres bij u in Rhenen? Vraag het ons, misschien hebben eerder een erfafscheiding neergezet in uw wijk.

Zo kan u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze aankoopt. Erfafscheiding kopen Rhenen. Dat was nog nooit zo simpel! Hier vind u alle erfafscheidingen die wij leveren in Rhenen. Elke soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Erfafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton erfafscheiding gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Geluidswerende beton erfafscheiding tot 300cm hoog.

Welke erfafscheiding u ook uitzoekt het zijn allen kwaliteit erfafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Rhenen

Een betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen weet immers wat een betonschutting is, dit hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting beschikken de schuttingpalen over een inkeping waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn heel wat moderner geworden met verschillende kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het eveneens mogelijk om 2 verschillende motieven per beton plaat te bestellen!!

Tuindeur

Wij kunnen natuurlijk ook een tuinpoort leveren die foutloos bij uw nieuwe erfafscheiding aansluit.
U kan kiezen uit verscheidene soorten poorten die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Houten poortdeur op stalen raamwerk, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 250cm.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van bijvoorbeeld 300cm breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Sleen
schutting Ten Boer
schutting Posterholt
schutting Ulrum
schutting Milheeze
schutting Moordrecht
schutting Nieuw Bergen
schutting Fijnaart
schutting Holwerd
schutting Best
schutting Den Dolder
schutting Groningen