Schutting Rhenen

Op het web aan het kijken voor een beton schutting Rhenen? Wij kunnen uw schutting Rhenen leveren of plaatsen de nieuwe schuttingen Rhenen deskundig en snel voor u. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schuttingen. De gemiddelde wachtperiode na akkoord van de aanbieding en het bouwen van de schuttingen is ongeveer 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Rhenen

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van schutting Rhenen bent u verzekerd van een perfect eind resultaat met uitstekende garanties. De bouwers letten onder andere op de correcte grens van het erf en de hoogte die in elke achtertuin doorgaans verschillend zijn. Een laserwaterpas word alleen in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt voldoende over het gezichtspunt en ervaring van de bouwers.

Voor vele jaren was de houten schutting Rhenen erg gewild, tegenwoordig kiezen minder mensen voor deze soort tuinafscheiding. De beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend geliefder onder de consumenten. De palen van dit type tuinafscheiding Rhenen zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 40 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De keep die onder in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm constant vrij blijft van de bodem.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Rhenen.

Tuin schermen Rhenen

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Rhenen

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting Rhenen: Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief. We zetten een tuinscherm naar keuze tussen de beton palen en op de Gebroken steen motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Een afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Rhenen.

Via het web een schutting kopen voor uw huis Rhenen is hedendaags erg simpel. Zoek het op in Google en u treft al vlot een tuinschutting Rhenen die bij u past. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer noodzakelijk, 80% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. We kunnen begrijpen dat een schutting aanschaffen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op deze pagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt bezichtigen? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Op zoek naar een referentie adres Rhenen? Vraag het ons, mogelijk hebben eerder een schutting gemaakt in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige schuttingbouwers! Deze volgende mooie tuinafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen Rhenen.

Tuinafscheiding soorten

Schutting van hout.

Tuinschutting Rhenen van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout en luxe Steen motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Rhenen

Op zoek naar een schutting die staat als een huis en die ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor een sterke betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend uitstekend geschikt voor beton schutting Rhenen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de beton platen in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde beton platen, veel gevariëerde soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Rhenen heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Rhenen

We hebben voor elk type schutting een bijbehorende tuinpoort.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de volgende tuin poorten.

Normale houten poortdeur waarop de planken zijn gemonteerd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Kloosterzande
schutting Appingedam
schutting Zetten
schutting Laren
schutting Lunteren
schutting IJsselmuiden
schutting Vijfhuizen
schutting Simpelveld
schutting Loenen
schutting Etten-Leur
schutting Middenbeemster
schutting Montfoort