Schutting Outgaarden

Op zoek naar een moderne schutting Outgaarden? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het neerzetten van uw schutting Outgaarden. Het zetten van een schuttingen Outgaarden kan meestal binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Outgaarden

Door onze jarenlange ervaring in het installeren van schuttingen Outgaarden bent u verzekerd van een correct resultaat met juiste garanties. De bouwers letten onder andere op de juiste grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke achtertuin doorgaans ongelijk zijn. Een laserwaterpas word alleen in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt natuurlijk voldoende over het denkbeeld en routine van onze schuttingbouwers.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Outgaarden erg populair, hedendaags zoeken steeds minder particulieren voor dit type schutting. Bezoekers kiezen steeds meer voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de beton tuinafscheiding. De palen van deze soort tuinafscheiding Outgaarden zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt nauwelijks krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. De keep die onder in de betonpaal zit is bedoeld voor een betonplaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm constant vrij blijft van de grond.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Outgaarden.

Tuinschermen Outgaarden

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Outgaarden

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Dit model tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuin scherm. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting Outgaarden: Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Douglas hout en u heeft een luxe tuinschutting Outgaarden die zeer lang mee gaat. Een afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Outgaarden.

Een schutting plaatsen Outgaarden hoeft nu niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Outgaarden is tegenwoordig erg gemakkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis Outgaarden. U hoeft dus ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. Wij kunnen begrijpen dat een schutting aanschaffen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op onze website nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt bekijken? U bent van harte welkom in de grote showtuin gelegen in Helmond. Of verzoek ons om een referentie tuin Outgaarden.

Een afbeelding zegt meestal meer dan 1000 woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Tuinafscheiding kopen Outgaarden. Het was nog nooit zo simpel! Hier vind u alle tuinafscheidingen die we zetten Outgaarden. Elke soort tuinafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Schuttingen Outgaarden van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout met luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Rabat motief, Hout motief of het Rots motief

Luxe betonschutting van luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Betonnen tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk kwaliteit tuinafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Outgaarden

Een beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort betonschutting Outgaarden nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting beschikken de beton palen over een uitsparing waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde betonplaten, veel meerdere soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Outgaarden heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Outgaarden

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende tuindeur.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen poorten leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten tuindeur op stalen frame, in iedere hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van bijvoorbeeld 2,5 meter breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Beek
schutting Venray
schutting Sint Oedenrode
schutting Delden
schutting Enter
schutting Grave
schutting Hardinxveld-Giessendam
schutting Limbricht
schutting Sint Michielsgestel
schutting Lemmer
schutting Sint Philipsland
schutting Arcen