Schutting Breezand

Rond aan het kijken voor een beton erfafscheiding in Breezand? Prins schuttingen kan de schutting op locatie brengen of monteren de nieuwe schutting deskundig en snel voor u. Het plaatsen van een schutting bij u in Breezand kan meestal binnen 1 week worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken alleen met ervaren medewerkers welke niets anders verrichten dan het installeren van erfafscheidingen. De bouwers letten onder andere op de correcte grens van de tuin en de hoogte die in elke tuin doorgaans ongelijk zijn. Een kruislaser word slechts in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt uiteraard voldoende over het gezichtspunt en routine van onze monteurs.

Hout beton Erfafscheiding Breezand

De houten erfafscheiding vervaardigd van tuinhout word tegenwoordig steeds minder populair, ondanks de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen meer voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals onder andere de luxe hout beton schutting. De basis van deze soort schuttingen bestaat uit betonpalen in plaats van hout. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt bijna niet scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Dankzij de beton plaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Wij kunnen vier verschillende houtsoorten leveren, elke houtsoort heeft andere kenmerken.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

De tuin schermen zijn verkrijgbaar in hardhout Bangkirai met 24, 22 of 20 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai olie blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe erfafscheiding

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. De samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe erfafscheiding. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Grenen hout, maakt dit een luxe samenstelling. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Breezand.

Via het web een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Breezand is nu erg handig. Wij weten zeker dat u via het net vlug en veilig een juiste schutting zal tegenkomen bij u in Breezand. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer nodig, 71% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. We kunnen begrijpen dat een erfafscheiding aankopen via het net spannend kan zijn. Bent u verder nog niet vertrouwd na het lezen van deze site? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Noord Brabant. Of verzoek ons om een adres bij u in Breezand.

Zo kan u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze koopt. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u alle schuttingen die we plaatsen in Breezand. Elke soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton erfafscheidingen van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout en luxe Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Beton schuttingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Breezand

Een beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort beton schutting nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de betonplaten in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat meerdere soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur

Prins schuttingen kan uiteraard ook een poortdeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe erfafscheiding past.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Bangkirai poorten leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Normale houten poortdeur waarbij de planken zijn geschroefd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van bijvoorbeeld 240cm breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Chaam
schutting Dinxperlo
schutting Nieuwstadt
schutting Leunen
schutting Zandvoort
schutting Beekbergen
schutting Borculo
schutting ‘t Harde
schutting Leunen
schutting Swalmen
schutting Venlo
schutting Doornenburg