Schutting Breezand

Op zoek naar een hout beton schutting Breezand? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een beton tuinschutting Breezand. Het plaatsen van een een schutting Breezand kan normaliter binnen 2 weken worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Breezand

Onze doorgewinterde schuttingbouwers die niks anders verrichten dan tuinschuttingen bouwen, kunnen de schutting Breezand correct zetten. Het is belangrijk dat de schutting op de goede hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dat word altijd gedaan in overleg met de koper waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. We zetten uw tuinschutting zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is er ook geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

De houten schutting Breezand vervaardigd van hout word hedendaags steeds minder populair, ongeacht de prachtige natuurlijke uitstraling. De beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend geliefder onder de consumenten. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de schutting palen nooit van hardhout zijn maar van beton. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 50 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm voortdurend los blijft van de bodem.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schutting Breezand.

Tuinschermen Breezand

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Breezand

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonkap en een Nobifix tuin scherm is dit de meest luxe schutting Breezand uit ons assortiment. Kies net als bij de betonschutting voor een schitterend motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Vuren hout en men heeft een luxe tuinschutting Breezand die lang mee gaat. Als finishing touch zetten we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen Breezand.

Een schutting kopen Breezand hoeft nu niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Breezand is hedendaags erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het internet snel en veilig een juiste tuinafscheiding Breezand zult aantreffen voor uw woning in Breezand. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 12% van de bezoekers gedaan. Wij kunnen snappen dat een tuinafscheiding aankopen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze website nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt aanschouwen? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin liggend in Helmond. Wellicht hebben we Breezand eerder een tuinafscheiding geplaatst, verzoek ons om een referentie adres.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze aankoopt. Schutting kopen Breezand. Dat was nog nooit zo simpel! Prins Schuttingen kan de volgende modellen tuinschutting of schutting Breezand zetten:

Schutting soorten

Schutting geheel van hout.

Hout beton schutting Breezand gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout en Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Breezand

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus geweldig geschikt voor beton schutting Breezand. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een sponning waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde beton platen, veel verschillende soorten motieven voor de beton schutting. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het alsmede mogelijk om 2 verscheidene motieven per beton plaat te leveren.

Poort Breezand

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende tuindeur.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande tuindeuren.

Houten tuindeur op stalen raamwerk, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Goes
schutting Limbricht
schutting Bovensmilde
schutting Berg
schutting Hulsen
schutting Dommelen
schutting Dalen
schutting Kesteren
schutting Bergambacht
schutting Streefkerk
schutting Nibbixwoud
schutting Breugel