Schutting Linkebeek

Op zoek naar een luxe tuinafscheiding Linkebeek? Wij kunnen uw schutting bezorgen of installeren de nieuwe schutting Linkebeek bekwaam en vlug voor u. We kunnen meestal binnen 20 dagen een nieuwe tuinafscheiding plaatsen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 18 jaar ervaring in het zetten van schuttingen bent u zeker van een eerlijk eind resultaat met goede garanties. Elke achtertuin is verschillend, een goed inzicht is daarom belangrijk bij het plaatsen van een schutting. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislijnlaser word alleen in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt uiteraard voldoende over het inzicht en routine van de monteurs.

Schutting Linkebeek

Ondanks de mindere verkoop cijfers is de eenvoudig ogende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons omvangrijke assortiment. De beton tuinafscheiding is de laatste jaren steeds populairder onder de klanten. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding Linkebeek zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. Een beton paal gaat hedendaags 45 jaar mee en is hier door buitengewoon geschikt voor tuinafscheidingen Linkebeek. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm constant vrij blijft van de aardbodem.

Prins schuttingen kan vier andere houtsoorten leveren, iedere soort heeft andere kenmerken.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Een samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. We zetten een tuin scherm naar keus tussen de betonpalen en op de Elbe motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Een afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Tuinafscheiding plaatsen Linkebeek.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Linkebeek is nu erg gemakkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een tuinafscheiding voor uw huis Linkebeek. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 10% van de klanten gedaan. Een flink deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Twijfelt u nog na het aanschouwen van onze schutting foto’s op onze website? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra info. Zoekt u een referentie adres Linkebeek? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben eerder een tuinafscheiding geplaatst in uw wijk.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze koopt. Schutting kopen Linkebeek. Het was nog nooit zo makkelijk! Prins Schuttingen kan de volgende modellen tuinafscheidingen of tuinafscheiding Linkebeek zetten:

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe schutting van hout en luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Rots motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Beton tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Linkebeek

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de palen een opening waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne betonprint of een moderne tint voor uw beton. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Hout motief of het Graniet motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin leverbaar.

Poortdeur

Wij kunnen natuurlijk ook een tuindeur leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting past.
U kunt kiezen uit meerdere type poorten die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Standaard houten tuinpoort waarbij de planken zijn bevestigd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poort op stalen frame van bijvoorbeeld 2 meter breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Groningen
schutting Akkrum
schutting Rijsbergen
schutting Maasbree
schutting Moordrecht
schutting Weesp
schutting Hoogkerk
schutting Overasselt
schutting Amsterdam
schutting Leersum
schutting Abbekerk
schutting Gemert