Schutting Linkebeek

Op het web aan het zoeken voor een luxe schutting Linkebeek? Wij kunnen de schuttingen Linkebeek bezorgen of monteren de nieuwe schuttingen Linkebeek vakbekwaam en vlug voor u. Het zetten van een schuttingen Linkebeek kan normaliter binnen 2 weken worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Linkebeek

We werken uitsluitend met doorgewinterd personeel welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het zetten van schuttingen Linkebeek. De schuttingbouwers letten o.a. op de correcte grens van de tuin en de hoogte die in elke achtertuin altijd afwijkend zijn. Een kruislaser word enkel in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt natuurlijk genoeg over het denkbeeld en ervaring van onze bouwers.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Linkebeek erg gewild, hedendaags kiezen minder mensen voor deze soort tuinafscheiding. De luxe hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend populairder geworden onder de bezoekers. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de palen niet van tuinhout zijn maar van beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Dankzij de betonplaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Linkebeek.

Tuin schermen Linkebeek

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting plaatsen Linkebeek

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de beton schutting te gesloten, kies dan voor de luxe schutting. De samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Douglas hout, maakt dit een luxe combinatie. Als finishing touch monteren we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Linkebeek.

Via internet een schutting kopen voor uw achtertuin Linkebeek is tegenwoordig erg simpel. Zoek het op in Google en u treft al vlot een schutting Linkebeek die bij u past. U hoeft dus ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Bent u verder nog niet overtuigd na het bekijken van deze website? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin liggend in Helmond. Zoekt u een referentie adres Linkebeek? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben eerder een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige medewerkers! Hier vind u de schuttingen die we plaatsen Linkebeek. Elke soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding gemaakt van hout.

Schuttingen Linkebeek van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout met luxe Romeins motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Elbe motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief

Beton schuttingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Beton schutting Linkebeek

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. Iedereen weet immers wat een beton schutting Linkebeek is, dit hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de beton platen in bevestigd worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke beton print of een mooie moderne kleur voor uw beton. Denk hierbij aan Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het alsmede beschikbaar om twee andere motieven per beton plaat te bestellen!!

Poortdeur Linkebeek

Een poortdeur is vaak noodzakelijk als uw achtertuin aan een gangpad of openbare weg ligt.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende tuindeuren.

Een houten poort van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard bevestigd op een metalen frame waardoor het hout niet kan uitzetten.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Schijndel
schutting Wijchen
schutting Den Helder
schutting Olst
schutting Uddel
schutting Huizen
schutting Lunteren
schutting Zwolle
schutting Zwartemeer
schutting Hellendoorn
schutting Midwoud
schutting De Lier