Schutting Oetingen

Op zoek naar een hout beton schutting Oetingen? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een hout beton schutting Oetingen. Het zetten van een schuttingen Oetingen kan gewoonlijk binnen 20 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Oetingen

Door onze 18 jaar ervaring in het zetten van schuttingen Oetingen bent u zeker van een correct eindproduct met uitstekende garanties. Elke achtertuin is afwijkend, een goed inzicht is daarom essentieel bij het zetten van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Wij zetten uw tuinschutting zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

Ondanks de lagere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten tuinafscheiding nog steeds beschikbaar in ons omvangrijke assortiment. De hout beton schutting is de afgelopen jaren steeds geliefder geworden onder de bezoekers. De fundering van deze soort schuttingen Oetingen bestaat uit betonpalen in plaats van tuinhout. Een betonnen paal rot niet, trekt nooit scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. De sponning die onder in de beton paal zit is bedoeld voor een betonplaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm steeds vrij blijft van de aardbodem.

Onze tuin schermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Oetingen.

Tuin schermen Oetingen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de goede kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting plaatsen Oetingen

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een houten tuin scherm is dit de meest luxe schutting Oetingen uit ons assortiment. Kies net als bij de betonschutting voor een schitterend motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Douglas hout en u heeft een luxe schutting Oetingen die jaren lang mee gaat. Als finishing touch leggen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Oetingen.

Via internet een tuinafscheiding kopen voor uw huis Oetingen is tegenwoordig erg simpel. Eenvoudig in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw tuin Oetingen. U hoeft dus niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Wij kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aankopen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze internetpagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bezichtigen? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer informatie. Misschien hebben wij Oetingen eerder een tuinafscheiding gemaakt, vraag ons om een referentie tuin.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze aankoopt! Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u de tuinafscheidingen die wij zetten Oetingen. Elke soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Tuinafscheidingen Oetingen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting van luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Beton schuttingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allen kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Oetingen

Zoekt u een schutting die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de stevige betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Oetingen niet uitgebreid toe te lichten. De beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de beton platen in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner geworden met verscheidene kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Oetingen heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Oetingen

Wij kunnen uiteraard ook een tuindeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
U kan kiezen uit verschillende soorten poorten die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Normale houten tuindeur waarbij de planken zijn bevestigd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuinpoort waar men met de auto of trailer door heen kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Middelburg
schutting De Zilk
schutting Ruinen
schutting Leegkerk
schutting Asperen
schutting Winschoten
schutting Zwartemeer
schutting Oude-Tonge
schutting Zeist
schutting Brakel
schutting Biddinghuizen
schutting Wanroij