Schutting Cadier en Keer

Rond aan het kijken voor een beton schutting Cadier en Keer? Wij kunnen uw schuttingen Cadier en Keer op locatie brengen of plaatsen uw nieuwe schuttingen Cadier en Keer vakkundig en vlot voor u. We kunnen normaliter binnen 1 week de nieuwe schuttingen bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Cadier en Keer

Onze ervaren bouwers die niets anders doen dan schuttingen plaatsen, kunnen de schutting Cadier en Keer correct plaatsen. Elke achtertuin is afwijkend, een precies inzicht is daardoor voornaam bij het installeren van een schutting. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een laser waterpas word enkel in uiterste gevallen nog aangewend, dat zegt genoeg over het denkbeeld en ervaring van onze schuttingbouwers.

De houten schutting Cadier en Keer vervaardigd van hout word hedendaags steeds minder populair, ondanks de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. Klanten kiezen meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de hout beton schutting. De basis van deze soort schuttingen Cadier en Keer bestaat uit beton palen in plaats van hardhout. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 35 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend los blijft van de grond.

Onze tuin schermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Cadier en Keer.

Tuinschermen Cadier en Keer

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Cadier en Keer

Naast de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Dit type schutting is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuinscherm. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Cadier en Keer: Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. We zetten een tuinscherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdekkap op het houten tuin scherm maakt de tuinafscheiding helemaal af.

Tuinschutting kopen Cadier en Keer.

Via het net een schutting kopen voor uw huis Cadier en Keer is hedendaags erg makkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw huis Cadier en Keer. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 12% van onze klanten gedaan. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Bent u verder nog niet zeker na het bekijken van deze pagina? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Noord Brabant. Of vraag ons om een adres Cadier en Keer.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u alle tuinafscheidingen die wij zetten Cadier en Keer. Elke soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton tuinafscheidingen Cadier en Keer gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Rots motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Steen motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Beton tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Betonschutting Cadier en Keer

Zoekt u een schutting die staat als een huis en die ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor de solide betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting Cadier en Keer niet omslachtig toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de beton platen in bevestigd worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn een stuk mooier geworden met diverse kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het alsmede beschikbaar om 2 verschillende motieven per betonplaat te bestellen!!

Poortdeur Cadier en Keer

Wij kunnen natuurlijk ook een tuinpoort leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de navolgende tuin poorten.

Een houten poort van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard aangebracht op een stalen frame waardoor het tuinhout nooit kan werken.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van b.v. 280cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Gendt
schutting Neede
schutting Wassenaar
schutting Dinxperlo
schutting Waardenburg
schutting Linschoten
schutting Aalden
schutting Sint Anthonis
schutting Vlissingen
schutting Kessel
schutting Prinsenbeek
schutting De Bilt