Schutting Cadier-en-Keer

Op het web aan het kijken voor een luxe schutting in Cadier-en-Keer? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een moderne erfafscheiding. We kunnen normaliter binnen 10 dagen een nieuwe erfafscheiding monteren.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken uitsluitend met doorgewinterd medewerkers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het plaatsen van erfafscheidingen. De bouwers letten o.a. op de correcte grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke tuin altijd anders zijn. Wij plaatsen uw erfafscheiding zonder moeite waterpas, in veel gevallen is daar ook geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een erfafscheiding.

Hout beton Schutting Cadier-en-Keer

Een houten schutting gemaakt van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van onder andere Hardhout) zien we hedendaags steeds minder terug in de particulieren tuinen. Bezoekers kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de luxe hout beton erfafscheiding. De basis van dit type erfafscheidingen bestaat uit betonpalen in plaats van hardhout. Een betonpaal rot geheel niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. De keep die beneden in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Door de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Onze tuin schermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaar.

De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting

Aan het zoeken naar een aparte erfafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton erfafscheiding met Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Dit type schutting is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Bangkirai hout en men heeft een luxe erfafscheiding die jaren lang mee gaat. Een afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting kopen Cadier-en-Keer.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin in Cadier-en-Keer is tegenwoordig erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het internet snel en veilig een juiste schutting zult tegenkomen bij u in Cadier-en-Keer. U hoeft dan ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Twijfelt u nog na het aanschouwen van de erfafscheiding foto’s op onze pagina? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer info. Of verzoek ons om een adres bij u in Cadier-en-Keer.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Schutting kopen Cadier-en-Keer. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Op deze website vind u alle erfafscheidingen die wij leveren in Cadier-en-Keer. Elke soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Erfafscheidingen van hout.

Schuttingen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe erfafscheidingen van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Cadier-en-Keer

De betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend perfect geschikt voor bouwmaterialen. Net als bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een opening waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner met verschillende kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Rabat motief, Rhein motief of het Rots motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur

Wij kunnen uiteraard ook een tuindeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe erfafscheiding past.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Bangkirai tuinpoorten leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Een houten poort van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren standaard aangebracht op een metalen frame zodat het tuinhout niet kan werken.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Wolfheze
schutting Mook
schutting Leegkerk
schutting Waarland
schutting Warmenhuizen
schutting Rotterdam
schutting Wageningen
schutting Zierikzee
schutting Callantsoog
schutting Heinenoord
schutting Leersum
schutting Volkel