Schutting Essen

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Essen? Prins schuttingen kan de schuttingen Essen bezorgen of plaatsen uw nieuwe schuttingen Essen vakbekwaam en snel voor u. Het zetten van een een schutting Essen kan gewoonlijk binnen 15 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Essen

Ons bedrijf monteren al ruim 18 jaar schuttingen Essen, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor bouw bedrijven. Elke achtertuin is afwijkend, een juist inzicht is daardoor voornaam bij het zetten van een schutting. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. We bouwen uw tuinschutting zonder problemen waterpas, in veel gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een schutting.

De houten schuttingen Essen vervaardigd van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van onder andere Vuren) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de stads tuinen. De beton tuinafscheiding is de laatste jaren alsmaar populairder geworden onder de particulieren. De fundering van deze soort schuttingen Essen bestaat uit beton palen i.p.v. hardhout. Een beton paal gaat tegenwoordig een leven lang mee en is daardoor zeer bestemd voor schuttingen Essen. De keep die beneden in de betonpaal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend los blijft van de grond.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Essen.

Tuin schermen Essen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Essen

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe schutting Essen uit ons assortiment. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Douglas hout, maakt het een luxe combinatie. De afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Essen.

Via internet een schutting kopen voor uw achtertuin Essen is tegenwoordig erg makkelijk. Zoek het op in Google.nl en u vind al snel een tuinschutting Essen die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van de bezoekers gedaan. Een flink deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Bent u alsnog niet vertrouwd na het bekijken van deze site? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Of vraag ons om een referentie tuin Essen.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze koopt! Tuinafscheiding kopen Essen. Het was nog nooit zo makkelijk! Wij kunnen de volgende soorten tuinafscheidingen of schutting Essen zetten:

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Hout beton schuttingen Essen.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout met Rabat motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Beton schutting Essen

De betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen begrijpt immers wat een betonschutting Essen is, dat hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rots motief platen in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde betonplaten, veel gevariëerde soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Graniet motief, Rhein motief of het Rots motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Essen heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Essen

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuindeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de volgende tuin poorten.

Houten tuindeur op stalen raamwerk, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Extra brede tuinpoort waar men met de auto of aanhanger tussen door kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Nieuwegein
schutting Terneuzen
schutting Lelystad
schutting Den Dungen
schutting Genemuiden
schutting Ruurlo
schutting Voerendaal
schutting Andijk
schutting Sliedrecht
schutting Raamsdonk
schutting Hulst
schutting Dalfsen