Schutting Ruinen

Rond aan het kijken voor een luxe schutting in Ruinen? Wij zijn de expert van Nederland in het zetten van erfafscheidingen. We kunnen normaliter binnen 20 dagen een nieuwe schutting bouwen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze ervaren schuttingbouwers die niets anders doen dan erfafscheidingen zetten kunnen de betonschutting foutloos zetten. De bouwers letten onder andere op de juiste grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin meestal anders zijn. Wij bouwen uw schutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een schutting.

Hout beton Schutting Ruinen

Voor vele jaren was de houten schutting gewild, tegenwoordig kiezen minder particulieren voor deze soort erfafscheiding. De beton schutting is de laatste jaren voortdurend geliefder geworden onder de bezoekers. De basis van dit type schuttingen bestaat uit beton palen in plaats van hout. Een betonpaal gaat hedendaags 45 jaar mee en is daardoor uiterst bestemd voor erfafscheidingen. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Vanwege de beton plaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Onze tuin schermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Bankirai hardhout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai coating blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe erfafscheiding

Behalve de standaard hout beton erfafscheiding kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. De combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe erfafscheiding. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Bangkirai hout en u heeft een luxe schutting die zeer lang mee gaat. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt de erfafscheiding compleet.

Schutting plaatsen Ruinen.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin in Ruinen is nu erg makkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een erfafscheiding voor uw tuin in Ruinen. U hoeft daarom ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek op deze pagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt zien? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer voorlichtingen. Op zoek naar een referentie adres bij u in Ruinen? Vraag het ons, wellicht hebben voorheen een erfafscheiding geplaatst in uw wijk.

Een foto zegt meestal meer dan 1000 woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? De onderstaande fraaie schuttingen kunnen wij uit voorraad bezorgen bij u in Ruinen.

Schutting soorten

Schutting van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe erfafscheiding gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe schutting van hout en Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Betonnen erfafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke erfafscheiding u ook kiest het zijn allemaal kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Ruinen

De beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard uitstekend geschikt voor schuttingmaterialen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de betonplaten in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat gevariëerde soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Graniet motief. Veel beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het tevens mogelijk om twee andere motieven per betonplaat te leveren!

Poort

We hebben voor elke soort schutting een bijpassende poortdeur.
U kunt kiezen uit meerdere modellen tuinpoorten die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Een houten tuindeur van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai standaard gemonteerd op een stalen frame waardoor het tuinhout nooit kan uitzetten.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Doetinchem
schutting Den Burg
schutting Angerlo
schutting Leusden
schutting Maartensdijk
schutting Bleskensgraaf
schutting Gramsbergen
schutting Spaarndam
schutting Beek en Donk
schutting Zevenaar
schutting Gouda
schutting Renswoude