Schutting Ruinen

Op zoek naar een hout beton schutting Ruinen? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een luxe tuinschutting Ruinen. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na aanvaarding van de aanbieding en het plaatsen van de schutting is circa 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Ruinen

Wij van Prins schuttingen bouwen al ruim 18 jaar schutting Ruinen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor hoveniers. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dat word iedere keer gedaan in overleg met de afnemer zodat er later geen misverstanden over ontstaan. Een kruislijnlaser word alleen in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt uiteraard genoeg over het denkbeeld en routine van onze schuttingbouwers.

De houten schutting Ruinen vervaardigd van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Vuren) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de stads tuinen. Consumenten kiezen steeds meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de beton tuinafscheiding. De basis van dit type schuttingen Ruinen bestaat uit beton palen i.p.v. hardhout. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 45 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De sponning die beneden in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Door de betonplaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Wij kunnen 4 gevariëerde houtsoorten afleveren, iedere houtsoort heeft andere kenmerken voor de nieuwe schutting Ruinen.

Tuinschermen Ruinen

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Ruinen

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit type schutting is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuin scherm. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Vuren hout, maakt het een luxe combinatie. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting plaatsen Ruinen.

Een tuinafscheiding kopen Ruinen hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw huis Ruinen is hedendaags erg handig. Wij weten zeker dat u via het net vlug en veilig een geschikte tuinafscheiding Ruinen zult vinden voor uw woning in Ruinen. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van de klanten gedaan. We kunnen snappen dat een schutting kopen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan deze internetpagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt aanschouwen? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Wellicht hebben we Ruinen eerder een schutting gemaakt, verzoek ons om een referentie adres.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige medewerkers! Hier vind u de tuinafscheidingen die wij plaatsen Ruinen. Iedere soort tuinafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Hout beton schutting Ruinen.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Beton schuttingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Ruinen

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus perfect geschikt voor betonschuttingen Ruinen. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de beton platen in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Ze zijn een stuk mooier met meerdere tinten en motieven. Denk hier bij aan Steen motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Ruinen heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Ruinen

Prins schuttingen kan uiteraard ook een poortdeur leveren die perfect bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
U kan een keuze maken uit verschillende type poortdeuren die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Nobifix.

Een houten poortdeur van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard aangebracht op een metalen frame zodat het tuinhout niet kan uitzetten.

Een tweedelige poort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Norg
schutting Berlicum
schutting Zwolle
schutting Utrecht
schutting Kerkrade
schutting Lieshout
schutting Ootmarsum
schutting Boekel
schutting Barendrecht
schutting Udenhout
schutting Joure
schutting Heech