Schutting Mazenzele

Op zoek naar een hout beton schutting Mazenzele? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het installeren van uw schutting Mazenzele. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na akkoord van de prijsopgave en het monteren van de schuttingen is circa 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Mazenzele

Ons bedrijf bouwen al ruim 18 jaar schutting Mazenzele, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke klussen voor hoveniers. De schuttingbouwers letten onder andere op de correcte grens van het erf en de hoogte die in elke tuin altijd anders zijn. Een kruislijnlaser word alleen in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt natuurlijk voldoende over het gezichtspunt en routine van onze bouwers.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Mazenzele erg populair, tegenwoordig kiezen steeds minder mensen voor deze soort schutting. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren steeds geliefder onder de particulieren. De fundering van dit type tuinafscheidingen Mazenzele bestaat uit beton palen i.p.v. tuinhout. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 40 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De keep die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Dankzij de betonplaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Prins schuttingen kan 4 andere hout soorten leveren, elke soort heeft andere eigenschappen voor de nieuwe schuttingen Mazenzele.

Tuinschermen Mazenzele

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting plaatsen Mazenzele

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Mazenzele uit onze collectie. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. We plaatsen een tuinscherm naar keuze tussen de beton palen en op de Graniet motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdeklat op het tuinscherm maakt de tuinafscheiding helemaal af.

Schutting kopen Mazenzele.

Een schutting plaatsen Mazenzele hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Mazenzele is tegenwoordig erg makkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw huis Mazenzele. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 73% van alle tuinschuttingen worden hedendaags online verkocht. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek aan deze website nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt bezichtigen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer info. Of vraag ons om een adres Mazenzele.

Een plaatje zegt vaak meer dan duizend woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Tuinafscheiding kopen Mazenzele. Dat was nog nooit zo eenvoudig! Deze onderstaande mooie tuinafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen Mazenzele.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Mazenzele gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schutting van hout en luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Mazenzele

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. Iedereen begrijpt immers wat de betonschutting Mazenzele is, dit hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rotsmotief platen in geschoven worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn heel wat moderner met verschillende kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Mazenzele heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Mazenzele

Een tuinpoort is vaak onmisbaar als uw tuin aan een doorgang of openbare straat grenst.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas tuinpoorten leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Houten tuindeur op stalen frame, in iedere hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Een tweedelige poort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Aarle-Rixtel
schutting Franeker
schutting ‘s-Heerenhoek
schutting Driemond
schutting Delfzijl
schutting Eelde
schutting Margraten
schutting Best
schutting Pijnacker
schutting ’s-Hertogenbosch
schutting Balk
schutting Boshoven