Schutting Stiphout

Op het net aan het zoeken voor een luxe schutting Stiphout? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het plaatsen van schuttingen Stiphout. Het bouwen van een schuttingen Stiphout kan doorgaans binnen 10 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Stiphout

Door onze 18 jaar ervaring in het zetten van schutting Stiphout bent u zeker van een goed eind resultaat met juiste garanties. De schuttingbouwers letten onder andere op de juiste grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke tuin vaak anders zijn. Een laser waterpas word enkel in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt uiteraard voldoende over het inzicht en ervaring van onze bouwers.

De houten schuttingen Stiphout gemaakt van hout word hedendaags steeds minder gewild, ondanks de prachtige natuurlijke uitstraling. De beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend populairder geworden onder de klanten. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de schutting palen niet van tuinhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 45 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is bedoeld voor een beton plaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm constant vrij blijft van de aarde.

Onze tuin schermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Stiphout.

Tuin schermen Stiphout

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Stiphout

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de beton schutting te dicht, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuinscherm. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Stiphout: Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Vuren hout, maakt het een luxe combinatie. De houten afdeklat op het houten tuinscherm maakt de schutting helemaal af.

Tuinschutting plaatsen Stiphout.

Een schutting kopen Stiphout hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Stiphout is tegenwoordig erg gemakkelijk. Zoek het op in Google.nl en u treft al snel een schutting Stiphout die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 16% van onze bezoekers gedaan. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek op onze internetpagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt zien? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra voorlichtingen. Op zoek naar een referentie tuin Stiphout? Vraag het ons, misschien hebben voorheen een schutting neergezet in uw wijk.

Een foto zegt meestal meer dan 1000 woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige medewerkers! Prins Schuttingen kan de volgende soorten tuinafscheidingen of tuinafscheiding Stiphout plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton schutting Stiphout.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout en luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Betonnen schuttingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook kiest het zijn stuk voor stuk moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Stiphout

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting Stiphout nauwelijks uitgebreid toe te lichten. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de betonplaten in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier met diverse kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Graniet motief, Rhein motief of het Elbe motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Stiphout heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Stiphout

Een poortdeur is meestal noodzakelijk als uw achtertuin aan een gangpad of openbare weg grenst.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas tuinpoorten leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Standaard houten poortdeur waarbij de planken zijn aangebracht op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hoogvliet
schutting Oud Gastel
schutting Sluis
schutting Oudewater
schutting Slagharen
schutting Boven-Hardinxveld
schutting Lienden
schutting Aalst
schutting Zuid-Beijerland
schutting Nieuwe-Tonge
schutting Vledder
schutting Hardenberg