Schutting Stiphout

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Stiphout? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een hout beton schutting Stiphout. Het bouwen van een een schutting Stiphout kan gewoonlijk binnen 15 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Stiphout

Wij van Prins schuttingen bouwen al ruim 18 jaar schutting Stiphout, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor bouwbedrijven. Het is relevant dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dit word iedere keer gedaan in overleg met de koper zodat er later geen misverstanden over ontstaan. Een kruislijnlaser word slechts in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt voldoende over het inzicht en ervaring van de monteurs.

Ondanks de lagere verkoop cijfers is de eenvoudig uitziende houten schutting nog steeds leverbaar in ons grote assortiment. De luxe hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren steeds geliefder geworden onder de bezoekers. De schuttingpalen van deze soort tuinafscheiding Stiphout zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. Een betonpaal rot niet, trekt nooit krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. De keep die beneden in de betonpaal zit is bedoeld voor een beton plaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aarde.

Prins schuttingen kan vier andere hout soorten afleveren, iedere soort heeft andere kenmerken voor de nieuwe schutting Stiphout.

Tuinschermen Stiphout

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Stiphout

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Een combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Nobifix tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de betonplaten, zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Nobifix hout en men heeft een luxe tuinschutting Stiphout die jaren lang mee gaat. De afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting kopen Stiphout.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Stiphout is nu erg makkelijk. Zoek het op in Google en u treft al snel een schutting Stiphout die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 16% van de bezoekers gedaan. We kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aankopen via internet spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het bekijken van onze tuinafscheiding foto’s op onze website? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Brabant. Zoekt u een referentie adres Stiphout? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben voorheen een tuinafscheiding geplaatst in uw wijk.

Een plaatje zegt meestal meer dan duizend woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige schuttingbouwers! Deze navolgende fraaie schuttingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen Stiphout.

Schutting soorten

Schutting van hout.

Tuinafscheidingen Stiphout gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Luxe schutting van hout en luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Beton schuttingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Stiphout

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woning en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de solide beton schutting. Iedereen weet wel wat een beton schutting Stiphout is, dat hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke betonprint of een mooie moderne kleur voor uw beton. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief. De meeste beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het eveneens beschikbaar om twee verschillende motieven per betonplaat te leveren!!

Tuindeur Stiphout

Wij kunnen uiteraard ook een tuinpoort leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting past.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de onderstaande poortdeuren.

Houten tuinpoort op stalen frame, in iedere hoogte leverbaar tussen de 100cm en 250cm.

Dubbele houten poort op metalen frame van b.v. 3 meter breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hilversum
schutting Harkema
schutting Smilde
schutting Vledder
schutting Poeldijk
schutting Someren
schutting Bosschenhoofd
schutting Franeker
schutting Huister Heide
schutting Nieuw-Lekkerland
schutting Schagen
schutting Balkbrug