Schutting Stiphout

Op internet aan het zoeken voor een moderne schutting in Stiphout? Prins schuttingen kan de schutting op locatie brengen of installeren de nieuwe schutting bekwaam en snel voor u. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het zetten van uw erfafscheiding. De gemiddelde wachttijd na akkoord van de prijsopgave en het plaatsen van de schutting is ca. 2 weken.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken enkel met doorgewinterd personeel welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het zetten van erfafscheidingen. Het is belangrijk dat de schutting op de goede hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dit word steeds gedaan in overleg met de klant zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. We plaatsen uw erfafscheiding zonder problemen waterpas, in veel gevallen is daar ook geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Stiphout

De houten schutting gemaakt van tuinhout word tegenwoordig steeds minder gewild, ongeacht de mooie natuurlijke uitstraling. Particulieren kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de hout beton schutting. De palen van dit type schutting zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 45 jaar mee en is daarom uiterst geschikt voor erfafscheidingen. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Vanwege de betonplaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Onze tuinschermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

De tuinschermen zijn verkrijgbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting

Aan het zoeken naar een aparte erfafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een Vuren tuin scherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit ons assortiment. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Grenen hout, maakt het een luxe combinatie. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Stiphout.

Een schutting plaatsen in Stiphout hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin in Stiphout is nu erg simpel. Zoek het op met Google en u vind al gauw een erfafscheiding die bij u past. U hoeft daarom niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. We kunnen begrijpen dat een schutting bestellen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op deze pagina nog verzoeken of wilt u de erfafscheiding in het echt aanschouwen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra voorlichtingen. Zoekt u een referentie tuin bij u in Stiphout? Vraag het ons, wellicht hebben eerder een erfafscheiding geplaatst in uw wijk.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan 1000 woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Schutting kopen Stiphout. Dat was nog nooit zo simpel! We kunnen de volgende modellen schuttingen of schutting bij u in Stiphout bouwen:

Schutting soorten

Erfafscheidingen van hout.

Schuttingen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe erfafscheiding van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Romeins motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Geluidswerende beton erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Stiphout

Een beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is daarom uitstekend geschikt voor bouwmaterialen. De beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de betonplaten in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde beton platen, veel gevariëerde soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin leverbaar.

Poort

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die foutloos bij uw nieuwe erfafscheiding past.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Bangkirai en Vuren tuindeuren leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Houten tuindeur op een metalen raamwerk, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Dubbele houten poort op stalen frame van b.v. 240cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Poortugaal
schutting Heenvliet
schutting Gramsbergen
schutting Reuver
schutting Herpen
schutting Abbekerk
schutting Hoogezand
schutting Schimmert
schutting Bunnik
schutting Landsmeer
schutting Clinge
schutting Sambeek