Schutting Genoelselderen

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Genoelselderen? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het monteren van schuttingen Genoelselderen. We kunnen normaliter binnen 1 week de nieuwe schuttingen monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Genoelselderen

Wij zetten al ruim 18 jaar schuttingen Genoelselderen, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor bouwbedrijven. Het is relevant dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dat word altijd gedaan in samenspraak met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Wij plaatsen uw schutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is daar ook geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

De houten schutting Genoelselderen vervaardigd van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van onder andere Hardhout) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. Bezoekers kiezen steeds meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de hout beton schutting. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de schutting palen nooit van hout zijn maar van prefab beton. Een beton paal gaat hedendaags 50 jaar mee en is hier door zeer bestemd voor schuttingen Genoelselderen. De keep die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een beton plaat. Dankzij de beton plaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Onze tuinschermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Genoelselderen.

Tuinschermen Genoelselderen

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 8 jaar. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting plaatsen Genoelselderen

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de betonschutting te gesloten, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een Douglas tuin scherm is dit de meest luxe schutting Genoelselderen uit onze collectie. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Genoelselderen: Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Grenen hout, maakt dit een luxe combinatie. De afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Genoelselderen.

Via de elektronische snelweg een tuinafscheiding kopen voor uw huis Genoelselderen is hedendaags erg simpel. Eenvoudig in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw huis Genoelselderen. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van onze bezoekers gedaan. Een flink deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek aan deze website nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt aanschouwen? U bent van harte welkom in de grote showtuin gelegen in Helmond. Misschien hebben wij Genoelselderen eerder een tuinafscheiding gezet, verzoek ons om een referentie adres.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze koopt. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende type tuinafscheidingen of schutting Genoelselderen plaatsen:

Schutting soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Genoelselderen van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Romeins motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Genoelselderen

Zoekt u een schutting die staat als een huis en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een robuuste beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Genoelselderen nauwelijks omslachtig toe te lichten. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de betonplaten in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde beton platen, veel verschillende soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Genoelselderen

Wij hebben voor elke soort schutting een bijpassende tuindeur.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren poorten leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Standaard houten poortdeur waarbij de planken zijn bevestigd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poort op metalen frame van b.v. 200cm breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Deurne
schutting Emmen
schutting Melick
schutting Harkstede
schutting Soerendonk
schutting Liempde
schutting Emmer-Compascuum
schutting Limbricht
schutting Zaamslag
schutting Bennebroek
schutting Zwolle
schutting Delden