Schutting s-Hertogenbosch

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting in s-Hertogenbosch? Wij kunnen de schutting bezorgen of monteren uw nieuwe schutting vakbekwaam en snel voor u. Het zetten van een schutting bij u in s-Hertogenbosch kan meestal binnen 1 week worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het installeren van erfafscheidingen bent u zeker van een eerlijk eindproduct met uitstekende garanties. Elke achtertuin is afwijkend, een juist inzicht is daardoor belangrijk bij het monteren van een schutting. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Wij bouwen uw erfafscheiding zonder moeite waterpas, in veel gevallen is daar zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een erfafscheiding.

Hout beton Erfafscheiding s-Hertogenbosch

De houten erfafscheiding vervaardigd van hout word tegenwoordig steeds minder gewild, ondanks de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. Klanten kiezen meer voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton schutting. De fundering van dit type schuttingen bestaat uit beton palen i.p.v. hardhout. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt niet krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Vanwege de betonplaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Onze tuinschermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaar.

Het tuin scherm is leverbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de goede kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting

Naast de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit model schutting is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuin scherm. Kies net als bij de betonschutting voor een schitterend motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Vuren hout en men heeft een luxe schutting die jaren lang mee gaat. De houten afdekkap op het houten tuin scherm maakt het plaatje compleet.

Schutting kopen s-Hertogenbosch.

Via het net een erfafscheiding kopen voor uw huis in s-Hertogenbosch is nu erg simpel. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een erfafscheiding voor uw tuin in s-Hertogenbosch. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer noodzakelijk, 82% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Twijfelt u nog na het zien van onze schutting foto’s op onze internetpagina? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra info. Of vraag ons om een referentie tuin bij u in s-Hertogenbosch.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze aankoopt! Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige schuttingbouwers! Op deze website vind u de schuttingen die we zetten in s-Hertogenbosch. Elke soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Erfafscheidingen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Rabat motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rabat motief, Hout motief of het Rhein motief

Beton schuttingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting s-Hertogenbosch

Zoekt u een erfafscheiding die staat als een woning en welke ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is daarom uitstekend geschikt voor bouwmaterialen. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de betonplaten in geplaatst worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie beton print of een moderne toon voor het beton. Denk hierbij aan Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin mogelijk.

Poortdeur

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe erfafscheiding aansluit.
U kunt kiezen uit meerdere type poorten die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Bangkirai.

Standaard houten tuindeur waarbij de planken zijn bevestigd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Oldebroek
schutting Nuland
schutting Almere-Stad
schutting Zuid-Beijerland
schutting Vorden
schutting Born
schutting Willemstad
schutting Terneuzen
schutting Rijen
schutting Loon op Zand
schutting Herkenbosch
schutting Haarlem