Schutting ’s-Hertogenbosch

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting ’s-Hertogenbosch? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het installeren van uw schutting ’s-Hertogenbosch. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na goedkeuring van de offerte en het plaatsen van de schutting is plusminus 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting ’s-Hertogenbosch

We werken enkel met doorgewinterd personeel die niks anders doen dan het zetten van schuttingen ’s-Hertogenbosch. De schuttingbouwers letten onder andere op de exacte grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke achtertuin vaak verschillend zijn. Een laser waterpas word enkel in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt uiteraard voldoende over het gezichtspunt en routine van de monteurs.

De houten schuttingen ’s-Hertogenbosch vervaardigd van tuinhout word momenteel steeds minder gewild, ongeacht de fraaie natuurlijke uitstraling. Klanten kiezen meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de beton schutting. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding ’s-Hertogenbosch zijn niet van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. Een betonpaal rot niet, trekt niet krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de aarde.

Onze tuin schermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting ’s-Hertogenbosch.

Tuin schermen ’s-Hertogenbosch

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting plaatsen ’s-Hertogenbosch

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. De combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Nobifix tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Nobifix hout en u heeft een luxe schutting ’s-Hertogenbosch die lang mee gaat. Een afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting kopen ’s-Hertogenbosch.

Een tuinafscheiding plaatsen ’s-Hertogenbosch hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis ’s-Hertogenbosch is tegenwoordig erg handig. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw tuin ’s-Hertogenbosch. U hoeft daarom niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. Wij kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aankopen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op onze internetpagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt zien? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Of verzoek ons om een adres ’s-Hertogenbosch.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan duizend woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Tuinafscheiding kopen ’s-Hertogenbosch. Het was nog nooit zo simpel! Wij kunnen de volgende modellen schuttingen of schutting ’s-Hertogenbosch zetten:

Schutting soorten

Houten tuinafscheiding van hout.

Hout beton schuttingen ’s-Hertogenbosch.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Romeins motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting ’s-Hertogenbosch

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woning en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de robuuste betonschutting. Iedereen begrijpt immers wat de betonschutting ’s-Hertogenbosch is, dat hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een uitsparing waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde betonplaten, veel meerdere soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur ’s-Hertogenbosch

Een tuinpoort is vaak onmisbaar als uw achtertuin aan een doorgang of openbare weg grenst.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de onderstaande tuinpoorten.

Houten poortdeur op stalen raamwerk, in iedere hoogte mogelijk tussen de 100cm en 2,5 meter.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van bijvoorbeeld 220cm breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Akkrum
schutting IJburg
schutting Weesp
schutting Nederhorst
schutting Twello
schutting Halsteren
schutting Geldrop
schutting Sint Maartensdijk
schutting Ouderkerk aan den IJssel
schutting Assendelft
schutting Heino
schutting Goirle