Schutting Oosthuizen

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Oosthuizen? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor uw nieuwe schutting Oosthuizen. Het plaatsen van een een schutting Oosthuizen kan gewoonlijk binnen 10 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Oosthuizen

Door onze 18 jaar ervaring in het zetten van schuttingen Oosthuizen bent u verzekerd van een eerlijk eindproduct met juiste garanties. De schuttingbouwers letten o.a. op de correcte grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke tuin altijd anders zijn. We zetten uw tuinschutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is er zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een schutting.

De houten schuttingen Oosthuizen vervaardigd van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Nobifix) zien we hedendaags steeds minder terug in de stads tuinen. De hout beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend populairder geworden onder de consumenten. Het grote voordeel van deze schutting is dat de schuttingpalen nooit van hout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 35 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm steeds vrij blijft van de aarde.

Onze tuinschermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Oosthuizen.

Tuinschermen Oosthuizen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Oosthuizen

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit type schutting is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuin scherm. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de beton platen, zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Vuren hout en u heeft een luxe tuinschutting Oosthuizen die jaren lang mee gaat. Een afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Oosthuizen.

Via de elektronische snelweg een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Oosthuizen is hedendaags erg handig. Zoek het op in Google en u treft al vlug een tuinschutting Oosthuizen die bij u past. U hoeft dus ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Een flink deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Bent u verder nog niet vertrouwd na het bekijken van deze site? U bent van harte welkom in de riante showtuin liggend in Helmond. Mogelijk hebben wij Oosthuizen eerder een schutting gezet, vraag ons om een referentie tuin.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan duizend woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Schutting kopen Oosthuizen. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Op deze website vind u alle schuttingen die wij plaatsen Oosthuizen. Elke soort tuinafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Hout beton schuttingen Oosthuizen.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting van luxe Hout motief, Rhein motief of het Elbe motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Oosthuizen

De beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort beton schutting Oosthuizen niet uitgebreid toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rots motief platen in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner geworden met verscheidene tinten en motieven. Denk hier bij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Oosthuizen heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Oosthuizen

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende tuinpoort.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix poorten leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Standaard houten tuinpoort waarop de planken zijn bevestigd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede poort waar u met een voertuig of aanhanger tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Limbricht
schutting Hellevoetsluis
schutting Kesteren
schutting Westervoort
schutting Druten
schutting Someren
schutting Werkhoven
schutting Hoofddorp
schutting Oostvoorne
schutting Den Oever
schutting Brakel
schutting Drogeham