Schutting Oosthuizen

Rond aan het kijken voor een beton schutting Oosthuizen? Wij kunnen uw schuttingen Oosthuizen leveren of zetten de nieuwe schuttingen Oosthuizen deskundig en vlug voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 20 dagen de nieuwe schuttingen monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Oosthuizen

Ons bedrijf plaatsen al ruim 18 jaar schutting Oosthuizen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor bouwbedrijven. De schuttingbouwers letten onder andere op de correcte grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke achtertuin doorgaans verschillend zijn. Een kruislaser word alleen in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt natuurlijk voldoende over het gezichtspunt en routine van de monteurs.

Ondanks de mindere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons ruime assortiment. De beton schutting is de laatste jaren alsmaar geliefder onder de bezoekers. De palen van deze soort tuinafscheiding Oosthuizen zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De keep die beneden in de beton paal zit is bedoeld voor een betonplaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm voortdurend los blijft van de bodem.

Bij ons kan u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Oosthuizen.

Tuinschermen Oosthuizen

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ca. 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Oosthuizen

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een Grenen tuinscherm is dit de meest luxe schutting Oosthuizen uit ons assortiment. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Vuren hout, maakt dit een luxe samenstelling. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting plaatsen Oosthuizen.

Via het net een tuinafscheiding kopen voor uw huis Oosthuizen is tegenwoordig erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het net vlot en veilig een juiste schutting Oosthuizen zult vinden voor uw woning in Oosthuizen. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 85% van alle tuinschuttingen worden hedendaags online verkocht. We kunnen snappen dat een tuinafscheiding kopen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze website nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt aanschouwen? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Brabant. Op zoek naar een referentie adres Oosthuizen? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben eerder een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Tuinafscheiding kopen Oosthuizen. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Hier vind u de schuttingen die wij plaatsen Oosthuizen. Iedere soort tuinafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheiding geheel van hout.

Schuttingen Oosthuizen van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout met luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout en Steen motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allemaal kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Oosthuizen

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en welke ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor een solide beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus geweldig geschikt voor betonschuttingen Oosthuizen. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de betonplaten in geplaatst worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke betonprint of een mooie moderne toon voor uw beton. Denk hier bij aan Graniet motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Oosthuizen

Een poortdeur is vaak noodzakelijk als uw achtertuin aan een doorgang of openbare straat ligt.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen poorten leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Normale houten poortdeur waarop de planken zijn geschroefd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Arkel
schutting Ens
schutting Philippine
schutting Willemstad
schutting De Lier
schutting Udenhout
schutting Gronsveld
schutting Zuidbroek
schutting Kapelle
schutting Hedel
schutting Hoogerheide
schutting Den Bosch