Schutting Oosthuizen

Op internet aan het zoeken voor een beton schutting in Oosthuizen? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor uw nieuwe erfafscheiding. We kunnen doorgaans binnen 10 dagen een nieuwe erfafscheiding bouwen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken enkel met ervaren medewerkers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het bouwen van erfafscheidingen. Het is belangrijk dat de erfafscheiding op de goede hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dat word steeds gedaan in samenspraak met de klant zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een laser waterpas word alleen in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt genoeg over het inzicht en ervaring van de schuttingbouwers.

Hout beton Schutting Oosthuizen

De houten schutting vervaardigd van hout word hedendaags steeds minder populair, ongeacht de prachtige natuurlijke uitstraling. De beton erfafscheiding is de laatste jaren steeds geliefder geworden onder de consumenten. De palen van dit type erfafscheiding zijn niet van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 30 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Door de betonplaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Prins schuttingen kan vier andere houtsoorten afleveren, iedere soort heeft verschillende kenmerken.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaren.

De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai olie blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton erfafscheiding

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een Grenen tuin scherm is dit de meest luxe schutting uit onze collectie. Kies net als bij de beton schutting voor een mooi motief op de beton platen, zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Grenen hout, maakt het een luxe combinatie. Als finishing touch leggen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Erfafscheiding kopen Oosthuizen.

Een schutting kopen in Oosthuizen hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw huis in Oosthuizen is tegenwoordig erg handig. Zoek het op met Google.nl en u vind al vlug een schutting die bij u past. U hoeft dus ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. Een groot deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek op deze website nog verzoeken of wilt u de erfafscheiding in het echt bekijken? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gesitueerd in Helmond. Op zoek naar een referentie adres bij u in Oosthuizen? Vraag het ons, wellicht hebben voorheen een erfafscheiding gemaakt in uw wijk.

Een foto zegt doorgaans meer dan 1000 woorden echter onze erfafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Deze onderstaande fraaie erfafscheidingen kunnen we uit voorraad bezorgen bij u in Oosthuizen.

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Hout beton erfafscheiding.

Semi luxe erfafscheiding van hout met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting van hout met Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Hout motief of het Rhein motief

Geluidswerende erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke erfafscheiding u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk kwaliteit erfafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Oosthuizen

Een betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort betonschutting niet omslachtig toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de beton platen in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat verschillende soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur

Een tuinpoort is vaak noodzakelijk als uw achtertuin aan een gangpad of openbare straat grenst.
U kan een keuze maken uit verscheidene soorten tuindeuren die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Bangkirai.

Een houten poort van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai standaard bevestigd op een metalen frame waardoor het hout niet kan werken.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Heinkenszand
schutting Bilthoven
schutting Alkmaar
schutting Arcen
schutting Dedemsvaart
schutting Uitgeest
schutting Melick
schutting Gemert
schutting Doetinchem
schutting De Lutte
schutting Maarheeze
schutting Loenen