Schutting Lent

Op internet aan het kijken voor een nieuwe schutting Lent? Wij zijn de expert van Nederland in het zetten van uw schutting Lent. Het plaatsen van een schuttingen Lent kan meestal binnen 10 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Lent

Onze bedreven bouwers die niets anders doen dan tuinschuttingen zetten, kunnen de schutting Lent correct zetten. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dit word altijd gedaan in overleg met de koper waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. We plaatsen uw tuinschutting zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

De houten schutting Lent vervaardigd van tuinhout word tegenwoordig steeds minder populair, ongeacht de fraaie natuurlijke uitstraling. Klanten kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de hout beton schutting. De palen van dit type schutting Lent zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 45 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm constant vrij blijft van de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Lent.

Tuinschermen Lent

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ca. 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Lent

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Grenen tuinscherm is dit de meest luxe schutting Lent uit onze collectie. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Nobifix hout, maakt het een luxe combinatie. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting plaatsen Lent.

Een tuinafscheiding plaatsen Lent hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Lent is tegenwoordig erg handig. Wij weten zeker dat u via het net snel en veilig een geschikte schutting Lent zult aantreffen voor uw woning in Lent. U hoeft dus ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Wij kunnen snappen dat een tuinafscheiding kopen via het net spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het bekijken van de tuinafscheiding foto’s op onze internetpagina? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer informatie. Of verzoek ons om een tuin Lent.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze aankoopt! Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige medewerkers! De volgende fraaie tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad bezorgen Lent.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Lent van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout met luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Hout motief, Graniet motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Betonnen schuttingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Lent

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Lent niet omslachtig toe te lichten. De beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de betonplaten in bevestigd worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier met verschillende tinten en motieven. Denk hier bij aan Rabat motief, Mediterraans motief of het Rhein motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Lent heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Lent

Een poortdeur is meestal noodzakelijk als uw tuin aan een gang of openbare weg ligt.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen poorten leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten poort op stalen raamwerk, in iedere hoogte mogelijk tussen de 100cm en 250cm.

Extra brede poort waar u met de wagen of aanhanger door heen kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Zevenhuizen
schutting Belfeld
schutting Oude Pekela
schutting Sint Annaland
schutting Schaijk
schutting Zegveld
schutting Doetinchem
schutting Panningen
schutting Lunteren
schutting Wageningen
schutting Ochten
schutting Amersfoort