Schutting Lent

Rond aan het kijken voor een nieuwe erfafscheiding in Lent? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het monteren van erfafscheidingen. We kunnen meestal binnen 1 week een nieuwe erfafscheiding plaatsen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het plaatsen van erfafscheidingen bent u verzekerd van een goed resultaat met goede garanties. Het is relevant dat de schutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dat word iedere keer gedaan in samenspraak met de klant zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een kruislaser word enkel in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt uiteraard voldoende over het denkbeeld en ervaring van de bouwers.

Hout beton Schutting Lent

Voor vele jaren was de houten erfafscheiding populair, tegenwoordig zoeken minder mensen voor dit type schutting. Bezoekers kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton erfafscheiding. De schuttingpalen van deze soort erfafscheiding zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt bijna niet krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de beton paal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm constant los blijft van de bodem.

Bij ons kan u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schutting.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Bangkirai hardhout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai olie blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. De samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe erfafscheiding. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. We monteren een tuin scherm naar keuze tussen de beton palen en op de Rots motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Lent.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin in Lent is tegenwoordig erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het web vlug en veilig een juiste erfafscheiding zult aantreffen bij u in Lent. U hoeft daarom niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Een flink deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Bent u verder nog niet overtuigd na het bekijken van deze website? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Noord Brabant. Of vraag ons om een tuin bij u in Lent.

Een plaatje zegt meestal meer dan 1000 woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u de erfafscheidingen die we zetten in Lent. Elke soort erfafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Houten erfafscheidingen van hout.

Erfafscheidingen van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout en luxe Elbe motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting van luxe Klassiek steen motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allemaal moderne schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Lent

Op zoek naar een erfafscheiding die staat als een woning en welke ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting nauwelijks omslachtig toe te lichten. De beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rotsmotief platen in geschoven worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne beton print of een mooie moderne tint voor uw beton. Denk hier bij aan Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur

We hebben voor elk type erfafscheiding een bijpassende poortdeur.
U kunt kiezen uit meerdere soorten tuindeuren die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Houten poort op een metalen raamwerk, in iedere hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van b.v. 270cm breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Hazerswoude-Dorp
schutting Purmerend
schutting Nederhorst
schutting Rolde
schutting Velserbroek
schutting Aduard
schutting Odoorn
schutting Heech
schutting Zwaagwesteinde
schutting Bilthoven
schutting Albergen
schutting Den Helder