Schutting Lent

Op internet aan het kijken voor een hout beton schutting Lent? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het plaatsen van schuttingen Lent. Het zetten van een schuttingen Lent kan normaliter binnen 2 weken worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Lent

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van schuttingen Lent bent u zeker van een goed eind resultaat met juiste garanties. Elke achtertuin is verschillend, een goed inzicht is daardoor belangrijk bij het installeren van een tuinschutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Wij zetten uw schutting zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is er ook geen kruislaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

De houten schuttingen Lent vervaardigd van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Hardhout) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. De beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren steeds geliefder onder de particulieren. Het grote pluspunt van deze categorie tuinafscheiding is dat de palen niet van hout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 50 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm steeds los blijft van de aardbodem.

Prins schuttingen kan vier gevariëerde houtsoorten leveren, elke soort heeft verschillende eigenschappen voor de nieuwe schuttingen Lent.

Tuinschermen Lent

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 8 jaar. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Lent

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit model schutting is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuin scherm. Kies net als bij de beton schutting voor een mooi motief op de beton platen, zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. We monteren een tuin scherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Nostalgie motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting kopen Lent.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Lent is nu erg simpel. Eenvoudig in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Lent. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 12% van onze bezoekers gedaan. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek op deze pagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt bezichtigen? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra informatie. Of verzoek ons om een adres Lent.

Een foto zegt doorgaans meer dan duizend woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende soorten tuinschutting of schutting Lent plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding van hout.

Hout beton tuinafscheidingen Lent van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout en luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Lent

Zoekt u een schutting die staat als een huis en welke ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor een robuuste beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk geweldig geschikt voor beton schutting Lent. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rots motief platen in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde betonplaten, veel gevariëerde soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Hout motief of het Graniet motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Lent

Een poort is dikwijls noodzakelijk als uw tuin aan een gang of openbare weg grenst.
U kan kiezen uit verscheidene type tuindeuren die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Normale houten tuindeur waarop de planken zijn geschroefd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van bijvoorbeeld 270cm breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Oosterland
schutting Beemster
schutting Ulvenhout
schutting Linschoten
schutting Asten
schutting Wijchen
schutting Strijen
schutting Broek op Langedijk
schutting Baarlo
schutting Deurne
schutting Velden
schutting Lemmer