Schutting Aldeneik

Op het net aan het zoeken voor een beton schutting Aldeneik? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een beton tuinschutting Aldeneik. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het monteren van uw schuttingen. De doorsnee wachtperiode na akkoord van de aanbieding en het monteren van de schuttingen is ca. 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Aldeneik

Onze ervaren bouwers die niets anders doen dan schuttingen plaatsen, kunnen de schuttingen Aldeneik correct zetten. Het is relevant dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dat word iedere keer gedaan in overleg met de klant zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een kruislijnlaser word slechts in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt genoeg over het denkbeeld en routine van onze schuttingbouwers.

De houten schuttingen Aldeneik gemaakt van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van b.v. Douglas) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. Klanten kiezen vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de hout beton schutting. De palen van dit type schutting Aldeneik zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt niet scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm constant vrij blijft van de grond.

Onze tuinschermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Aldeneik.

Tuin schermen Aldeneik

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Aldeneik

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Douglas hout, maakt het een luxe combinatie. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting plaatsen Aldeneik.

Via de elektronische snelweg een tuinafscheiding kopen voor uw huis Aldeneik is tegenwoordig erg simpel. Zoek het op met Google.nl en u vind al vlug een schutting Aldeneik die bij u past. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer noodzakelijk, 70% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een groot deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u verder twijfels na het bekijken van onze schutting afbeeldingen op onze website? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer voorlichtingen. Zoekt u een referentie adres Aldeneik? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben eerder een tuinafscheiding geplaatst in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Schutting kopen Aldeneik. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! De navolgende moderne schuttingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen Aldeneik.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton tuinschutting Aldeneik van hout en beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Rabat motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Betonnen tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Beton schutting Aldeneik

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woning en die ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor een gefundeerde betonschutting. Iedereen begrijpt wel wat een beton schutting Aldeneik is, dit hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de beton platen in geplaatst worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne beton print of een mooie moderne toon voor uw beton. Denk hier bij aan Graniet motief, Rhein motief of het Elbe motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Aldeneik

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die volledig bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix poorten leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Houten poortdeur op stalen raamwerk, in iedere hoogte mogelijk tussen de 100cm en 250cm.

Extra brede tuinpoort waar u met een voertuig of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Meerlo
schutting Buitenpost
schutting Hilversum
schutting Vaals
schutting Schoonoord
schutting Ooij
schutting Elburg
schutting Roosendaal
schutting Roggel
schutting Schimmert
schutting Hardinxveld-Giessendam
schutting Lochem