Schutting Dedemsvaart

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Dedemsvaart? Wij zijn de specialist van Nederland in het installeren van uw schutting Dedemsvaart. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw schuttingen. De gemiddelde wachttijd na goedkeuring van de offerte en het zetten van de schutting is ca. 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Dedemsvaart

We werken uitsluitend met ervaren schuttingbouwers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het zetten van schuttingen Dedemsvaart. Iedere achtertuin is verschillend, een goed inzicht is daarom voornaam bij het monteren van een schutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een laser waterpas word alleen in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt natuurlijk voldoende over het inzicht en routine van de schuttingbouwers.

De houten schuttingen Dedemsvaart gemaakt van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van onder andere Douglas) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de stads tuinen. De beton tuinafscheiding is de laatste jaren alsmaar geliefder onder de particulieren. De fundering van deze soort tuinafscheidingen Dedemsvaart bestaat uit beton palen i.p.v. hardhout. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 40 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De keep die beneden in de betonpaal zit is gemaakt voor een beton plaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm steeds los blijft van de aardbodem.

Onze tuin schermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Dedemsvaart.

Tuin schermen Dedemsvaart

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Dedemsvaart

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit type schutting is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuin scherm. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting Dedemsvaart: Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Douglas hout, maakt dit een luxe combinatie. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting plaatsen Dedemsvaart.

Een schutting kopen Dedemsvaart hoeft nu niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Dedemsvaart is nu erg makkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw tuin Dedemsvaart. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 16% van de klanten gedaan. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Bent u nog niet overtuigd na het bekijken van deze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer info. Wellicht hebben we Dedemsvaart voorheen een tuinafscheiding gemaakt, verzoek ons om een referentie adres.

Een foto zegt meestal meer dan duizend woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Schutting kopen Dedemsvaart. Het was nog nooit zo eenvoudig! We kunnen de volgende type schuttingen of schutting Dedemsvaart zetten:

Schutting soorten

Schutting geheel van hout.

Tuinafscheidingen Dedemsvaart van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting van hout en luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Betonnen schuttingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn stuk voor stuk moderne tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Dedemsvaart

Een betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort beton schutting Dedemsvaart niet omslachtig toe te lichten. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de betonplaten in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde betonplaten, veel gevariëerde soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Dedemsvaart

Wij kunnen uiteraard ook een tuinpoort leveren die volledig bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix tuinpoorten leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Houten poortdeur op stalen raamwerk, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van bijvoorbeeld 280cm breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Heinenoord
schutting Koewacht
schutting Baflo
schutting Nieuwegein
schutting Uithuizermeeden
schutting Niekerk
schutting Scherpenisse
schutting Oenkerk
schutting Wezep
schutting Boekel
schutting Clinge
schutting Sambeek