Schutting Dedemsvaart

Op het net aan het zoeken voor een nieuwe schutting in Dedemsvaart? Wij kunnen uw schutting op locatie brengen of zetten uw nieuwe schutting vakkundig en snel voor u. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De doorsnee wachttijd na akkoord van de aanbieding en het plaatsen van de erfafscheiding is plusminus 1 week.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het plaatsen van schuttingen bent u verzekerd van een perfect resultaat met uitstekende garanties. De schuttingbouwers letten onder andere op de exacte grens van de tuin en de hoogte die in elke tuin meestal verschillend zijn. Een laserwaterpas word slechts in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt natuurlijk voldoende over het denkbeeld en routine van de bouwers.

Hout beton Erfafscheiding Dedemsvaart

Voor vele jaren was de houten erfafscheiding gewild, hedendaags kiezen steeds minder consumenten voor dit type schutting. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren voortdurend populairder onder de klanten. De palen van dit type erfafscheiding zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 50 jaar mee en is daarom uitermate geschikt voor erfafscheidingen. De keep die beneden in de betonpaal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm constant vrij blijft van de aarde.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe erfafscheiding.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Het tuinscherm is leverbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton erfafscheiding

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe schutting genoemd. Een samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe erfafscheiding. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Grenen hout en men heeft een luxe erfafscheiding die jaren lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting kopen Dedemsvaart.

Een schutting plaatsen in Dedemsvaart hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Dedemsvaart is tegenwoordig erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het web vlug en veilig een juiste erfafscheiding zal tegenkomen bij u in Dedemsvaart. U hoeft dan ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Twijfelt u nog na het zien van de erfafscheiding afbeeldingen op onze internetpagina? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer info. Zoekt u een referentie tuin bij u in Dedemsvaart? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben eerder een erfafscheiding gemaakt in uw wijk.

Zo kan u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze aankoopt. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige medewerkers! Hier vind u alle erfafscheidingen die wij leveren in Dedemsvaart. Elke soort erfafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Rabat motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Luxe beton schutting van luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Geluidswerende betonnen erfafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Dedemsvaart

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend perfect geschikt voor schuttingmaterialen. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat verschillende soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Hout motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur

We hebben voor elke soort schutting een bijbehorende tuinpoort.
U kan een keuze maken uit verschillende type poortdeuren die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Een houten tuindeur van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren standaard bevestigd op een metalen frame zodat het tuinhout niet kan uitzetten.

Extra brede tuinpoort waar u met een voertuig of trailer door heen kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Oostvoorne
schutting Den Oever
schutting ‘s-Gravenhage
schutting Clinge
schutting Zuidwolde
schutting Rijssen
schutting Arnhem
schutting Den Bosch
schutting Son
schutting Rijswijk
schutting Albergen
schutting Onstwedde