Schutting Geldermalsen

Op internet aan het zoeken voor een hout beton schutting Geldermalsen? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een luxe tuinschutting Geldermalsen. Het monteren van een schuttingen Geldermalsen kan gewoonlijk binnen 2 weken worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Geldermalsen

Onze ervaren bouwers die niks anders doen dan schuttingen plaatsen, kunnen de schuttingen Geldermalsen foutloos plaatsen. Het is voornaam dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dit word altijd gedaan in overleg met de klant waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Wij plaatsen uw tuinschutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is daar ook geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een schutting.

Ongeacht de mindere afzet cijfers is de eenvoudig ogende houten tuinafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons grote assortiment. De beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend populairder onder de bezoekers. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de schuttingpalen niet van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 35 jaar mee en is daarom uitermate bestemd voor tuinafscheidingen Geldermalsen. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Vanwege de betonplaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Bij ons kunt u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Geldermalsen.

Tuinschermen Geldermalsen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ca. 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Geldermalsen

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. De combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Grenen hout en u heeft een luxe tuinschutting Geldermalsen die zeer lang mee gaat. Als finishing touch leggen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting kopen Geldermalsen.

Via internet een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Geldermalsen is tegenwoordig erg simpel. Zoek het op in Google.nl en u treft al snel een tuinschutting Geldermalsen die bij u past. U hoeft daarom ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. We kunnen snappen dat een tuinafscheiding kopen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op deze pagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bezichtigen? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra info. Op zoek naar een referentie tuin Geldermalsen? Vraag het ons, wellicht hebben voorheen een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige schuttingbouwers! Wij kunnen de volgende soorten tuinafscheidingen of schutting Geldermalsen bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheiding van hout.

Tuinafscheidingen Geldermalsen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Steen motief, Graniet motief of het Romeins motief

Luxe schutting van hout met luxe Steen motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Beton schuttingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk moderne tuinafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Geldermalsen

Zoekt u een schutting die staat als een woonhuis en welke ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor een solide betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting Geldermalsen nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de beton platen in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde beton platen, veel meerdere soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Geldermalsen heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Geldermalsen

Wij kunnen natuurlijk ook een poortdeur leveren die volledig bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
U kan kiezen uit diverse type poorten die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Een houten tuindeur van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard aangebracht op een metalen frame zodat het tuinhout niet kan werken.

Extra brede poortdeur waar men met de auto of aanhanger door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Berlikum
schutting Renswoude
schutting Pijnacker
schutting Obdam
schutting Aalden
schutting Purmerend
schutting Woubrugge
schutting Kesteren
schutting Gramsbergen
schutting Klaaswaal
schutting Oudewater
schutting Lisserbroek