Schutting Geldermalsen

Rond aan het kijken voor een beton erfafscheiding in Geldermalsen? Prins schuttingen kan de schutting op locatie brengen of installeren de nieuwe schutting bekwaam en vlot voor u. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na akkoord van de prijsopgave en het plaatsen van de schutting is ongeveer 15 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij monteren al ruim 15 jaar erfafscheidingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke projecten voor bouwbedrijven. De bouwers letten o.a. op de correcte grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin altijd anders zijn. Een laser waterpas word enkel in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt uiteraard genoeg over het denkbeeld en ervaring van onze schuttingbouwers.

Hout beton Erfafscheiding Geldermalsen

Ongeacht de lagere afzet cijfers is de natuurlijk uitziende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons omvangrijke assortiment. De beton schutting is de laatste jaren steeds geliefder geworden onder de consumenten. De palen van deze soort schutting zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. Een betonpaal gaat hedendaags 50 jaar mee en is daardoor zeer geschikt voor erfafscheidingen. In elke beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aarde.

Bij ons kan u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schutting.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaar.

Het tuin scherm is leverbaar in Bangkirai hardhout met 20, 22 of 24 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton erfafscheiding

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te simpel vind en de betonnen schutting te dicht, kies dan voor de luxe schutting. De samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe erfafscheiding. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de beton platen, zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Grenen hout en u heeft een luxe schutting die jaren lang mee gaat. De houten afdekkap op het tuinscherm maakt de erfafscheiding compleet.

Erfafscheiding plaatsen Geldermalsen.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin in Geldermalsen is hedendaags erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een erfafscheiding voor uw tuin in Geldermalsen. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer noodzakelijk, 71% van alle erfafscheidingen worden hedendaags online verkocht. Wij kunnen begrijpen dat een erfafscheiding kopen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op onze pagina nog verzoeken of wilt u de erfafscheiding in het echt bekijken? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Wellicht hebben we bij u in Geldermalsen eerder een schutting geplaatst, vraag ons om een referentie tuin.

Een plaatje zegt meestal meer dan 1000 woorden toch onze erfafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige medewerkers! Wij kunnen de volgende soorten tuinafscheidingen of erfafscheiding bij u in Geldermalsen bouwen:

Erfafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Erfafscheiding van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting van hout en luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Beton schuttingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte erfafscheiding.

Beton schutting Geldermalsen

Op zoek naar een schutting die staat als een huis en welke ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde betonschutting. Iedereen begrijpt wel wat de betonschutting is, dat hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een opening waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner met diverse kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Graniet motief, Rhein motief of het Romeins motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort

Een poortdeur is meestal onmisbaar als uw achtertuin aan een gang of openbare straat grenst.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Bangkirai en Douglas tuindeuren leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Een houten tuindeur van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai standaard aangebracht op een metalen frame waardoor het tuinhout nooit kan werken.

Extra brede tuinpoort waar u met een voertuig of trailer tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Heeten
schutting Sleeuwijk
schutting Kockengen
schutting Eijsden
schutting Maasland
schutting Driemond
schutting Maurik
schutting Velserbroek
schutting Stiphout
schutting IJsselmuiden
schutting West-Terschelling
schutting Spijkenisse