Schutting Geldermalsen

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Geldermalsen? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het neerzetten van schuttingen Geldermalsen. Het plaatsen van een schuttingen Geldermalsen kan normaliter binnen 1 week worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Geldermalsen

We werken uitsluitend met doorgewinterd personeel die niets anders verrichten dan het bouwen van schutting Geldermalsen. De bouwers letten onder andere op de exacte grens van het erf en de hoogte die in elke achtertuin gewoonlijk afwijkend zijn. We bouwen uw schutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is er ook geen laserwaterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een schutting.

De houten schuttingen Geldermalsen gemaakt van tuinhout word hedendaags steeds minder gewild, ongeacht de schitterende natuurlijke uitstraling. De beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar populairder onder de klanten. De basis van dit type tuinafscheidingen Geldermalsen bestaat uit betonpalen i.p.v. hardhout. Een beton paal gaat tegenwoordig een leven lang mee en is hier door buitengewoon bestemd voor schuttingen Geldermalsen. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Door de betonplaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Bij ons kan u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Geldermalsen.

Tuinschermen Geldermalsen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Geldermalsen

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonkap en een houten tuin scherm is dit de meest luxe schutting Geldermalsen uit ons assortiment. Kies net als bij de betonschutting voor een prachtig motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Vuren hout, maakt het een luxe samenstelling. Als finishing touch zetten we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Geldermalsen.

Via het net een schutting kopen voor uw tuin Geldermalsen is nu erg simpel. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Geldermalsen. U hoeft dus niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Twijfelt u nog na het aanschouwen van onze schutting afbeeldingen op onze internetpagina? U bent van harte welkom in de riante showtuin liggend in Helmond. Zoekt u een referentie adres Geldermalsen? Vraag het ons, wellicht hebben eerder een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en vakkundige schuttingbouwers! De volgende mooie schuttingen kunnen wij uit voorraad bezorgen Geldermalsen.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Geldermalsen van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout met luxe Rabat motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk moderne tuinafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Geldermalsen

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard uitstekend geschikt voor beton schutting Geldermalsen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de beton palen over een inkeping waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde betonplaten, veel gevariëerde soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Hout motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Geldermalsen heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Geldermalsen

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuindeur leveren die foutloos bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande poortdeuren.

Een houten poortdeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard gemonteerd op een stalen frame waardoor het hout nooit kan uitzetten.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Groesbeek
schutting Broek in Waterland
schutting Waarland
schutting Spijkenisse
schutting Broek op Langedijk
schutting Ulft
schutting Tholen
schutting Gronsveld
schutting Witmarsum
schutting Koudekerke
schutting De Bilt
schutting Hoofddorp