Schutting Tongeren

Rond aan het kijken voor een beton tuinafscheiding Tongeren? Prins schuttingen kan de schutting leveren of monteren uw nieuwe schutting Tongeren bekwaam en vlug voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 15 dagen een nieuwe schutting bouwen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 18 jaar ervaring in het bouwen van schuttingen bent u verzekerd van een perfect eind resultaat met goede garanties. Het is voornaam dat de tuinafscheiding op de juiste hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dat word steeds gedaan in overleg met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Een kruislaser word alleen in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt natuurlijk genoeg over het inzicht en routine van de bouwers.

Schutting Tongeren

Een houten tuinafscheiding vervaardigd van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Hardhout) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de stads tuinen. De hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend populairder geworden onder de bezoekers. De schuttingpalen van deze soort schutting Tongeren zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. Een betonpaal gaat hedendaags 50 jaar mee en is daardoor hoogst geschikt voor schuttingen Tongeren. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Vanwege de betonplaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Onze tuin schermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de goede kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton tuinafscheiding met Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief. De combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de betonplaten, zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. We monteren een tuin scherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting plaatsen Tongeren.

Een schutting plaatsen Tongeren hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Tongeren is nu erg makkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een tuinafscheiding voor uw tuin Tongeren. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van de klanten gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Twijfelt u nog na het zien van de tuinafscheiding afbeeldingen op onze website? U bent van harte welkom in onze riante showtuin liggend in Helmond. Misschien hebben wij Tongeren voorheen een schutting gezet, vraag ons om een referentie tuin.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze aankoopt. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige schuttingbouwers! Deze volgende mooie tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad bezorgen Tongeren.

Schutting soorten

Tuinafscheiding gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen van hout met beton.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting van hout met Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief

Betonnen schuttingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook kiest het zijn allen kwaliteit tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Tongeren

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard perfect geschikt voor schuttingmaterialen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de palen over een uitsparing waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne betonprint of een mooie moderne tint voor uw beton. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het alsmede beschikbaar om twee verscheidene motieven per betonplaat te bestellen.

Poort

Wij kunnen natuurlijk ook een tuinpoort leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Bij ons heeft u de keus uit de volgende tuinpoorten.

Een houten tuindeur van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard aangebracht op een metalen frame zodat het tuinhout nooit kan uitzetten.

Extra brede poortdeur waar u met de wagen of aanhanger tussen door kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Egmond-Binnen
schutting Lexmond
schutting Valkenswaard
schutting Teteringen
schutting Schinnen
schutting Merum
schutting Delfzijl
schutting Teteringen
schutting Zandvoort
schutting Zwaagwesteinde
schutting Brummen
schutting Medemblik