Schutting Tongeren

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een luxe schutting Tongeren? Wij kunnen de schutting Tongeren leveren of installeren de nieuwe schutting Tongeren vakbekwaam en vlot voor u. We kunnen meestal binnen 10 dagen de nieuwe schuttingen bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Tongeren

Onze bedreven schuttingbouwers die niks anders verrichten dan tuinschuttingen monteren, kunnen de schuttingen Tongeren foutloos plaatsen. De schuttingbouwers letten onder andere op de juiste grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke tuin vaak anders zijn. Een kruislijnlaser word enkel in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt uiteraard voldoende over het inzicht en ervaring van onze monteurs.

De houten schuttingen Tongeren gemaakt van hout word hedendaags steeds minder populair, ondanks de prachtige natuurlijke uitstraling. Particulieren kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton tuinafscheiding. De palen van dit type schutting Tongeren zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. Een betonpaal gaat hedendaags 45 jaar mee en is daardoor uiterst geschikt voor schuttingen Tongeren. De keep die beneden in de betonpaal zit is bedoeld voor een betonplaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm constant vrij blijft van de aarde.

Wij kunnen 4 andere houtsoorten afleveren, iedere houtsoort heeft andere eigenschappen voor de nieuwe schutting Tongeren.

Tuin schermen Tongeren

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de goede kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Tongeren

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton tuinschutting met Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Een combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de beton schutting voor een charmant motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. We zetten een tuinscherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting plaatsen Tongeren.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Tongeren is hedendaags erg makkelijk. Zoek het op met Google en u treft al vlug een tuinschutting Tongeren die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 20% van de consumenten gedaan. Het is zeker een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u verder twijfels na het bekijken van de schutting afbeeldingen op onze internetpagina? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer voorlichtingen. Op zoek naar een referentie adres Tongeren? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben voorheen een schutting geplaatst in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Deze navolgende mooie schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren Tongeren.

Tuinafscheiding soorten

Schutting geheel van hout.

Tuinschutting Tongeren gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Betonnen schuttingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Tongeren

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk perfect geschikt voor betonschuttingen Tongeren. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de beton platen in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat verschillende soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Graniet motief, Rhein motief of het Nostalgie motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Tongeren

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende poortdeur.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren tuindeuren leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Een houten tuinpoort van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard geschroefd op een stalen frame waardoor het hout niet kan werken.

Extra brede poortdeur waar men met een voertuig of aanhanger tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Rheden
schutting Margraten
schutting Surhuisterveen
schutting Rucphen
schutting Dokkum
schutting Roermond
schutting Losser
schutting Kockengen
schutting Kloosterzande
schutting Waarland
schutting Soesterberg
schutting Oost-Souburg