Schutting Tongeren

Op zoek naar een luxe schutting Tongeren? Wij zijn de specialist van Nederland in het installeren van schuttingen Tongeren. We kunnen gewoonlijk binnen 2 weken de nieuwe schutting bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Tongeren

Onze doorgewinterde bouwers die niks anders uitvoeren dan schuttingen plaatsen, kunnen de schuttingen Tongeren correct zetten. De bouwers letten onder andere op de exacte grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke tuin doorgaans afwijkend zijn. We bouwen uw tuinschutting zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is er zelfs geen kruislaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

De houten schuttingen Tongeren vervaardigd van tuinhout word hedendaags steeds minder gewild, ongeacht de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. Klanten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de hout beton schutting. De schuttingpalen van deze soort tuinafscheiding Tongeren zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. Een betonpaal gaat hedendaags 35 jaar mee en is daarom hoogst geschikt voor schuttingen Tongeren. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aardbodem.

Wij kunnen 4 andere hout soorten leveren, elke soort heeft andere eigenschappen voor uw nieuwe schutting Tongeren.

Tuinschermen Tongeren

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting plaatsen Tongeren

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Nobifix tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Tongeren uit ons assortiment. Kies net als bij de beton schutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Vuren hout, maakt het een luxe combinatie. Als finishing touch leggen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Tongeren.

Een schutting plaatsen Tongeren hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Tongeren is tegenwoordig erg makkelijk. Zoek het op in Google en u treft al vlot een tuinschutting Tongeren die bij u past. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer noodzakelijk, 75% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Een flink deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Twijfelt u nog na het zien van onze tuinafscheiding foto’s op onze internetpagina? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer info. Of verzoek ons om een referentie tuin Tongeren.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze koopt. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige medewerkers! De onderstaande mooie tuinafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen Tongeren.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Hout beton schutting Tongeren.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout met luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Hout motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allen moderne schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Tongeren

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. Iedereen weet wel wat de betonschutting Tongeren is, deze hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een opening waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie beton print of een moderne kleur voor uw beton. Denk hier bij aan Hout motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het tevens mogelijk om twee andere motieven per beton plaat te leveren.

Poort Tongeren

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende poortdeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de volgende tuinpoorten.

Normale houten poortdeur waarbij de planken zijn geschroefd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van bijvoorbeeld 230cm breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Broek in Waterland
schutting Ammerzoden
schutting Diepenheim
schutting Bergentheim
schutting Hoogvliet
schutting Diepenveen
schutting Waalwijk
schutting Oldenzaal
schutting Hilvarenbeek
schutting Posterholt
schutting Bilthoven
schutting Zuidlaren