Schutting Aarle-Rixtel

Op zoek naar een luxe schutting Aarle-Rixtel? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een beton schutting Aarle-Rixtel. We kunnen doorgaans binnen 10 dagen de nieuwe schutting zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Aarle-Rixtel

Ons bedrijf zetten al ruim 18 jaar schuttingen Aarle-Rixtel, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke projecten voor bouwbedrijven. Elke achtertuin is afwijkend, een juist inzicht is daarom belangrijk bij het monteren van een tuinafscheiding. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Wij zetten uw tuinschutting zonder problemen waterpas, in veel gevallen is er zelfs geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een schutting.

De houten schuttingen Aarle-Rixtel vervaardigd van hout word tegenwoordig steeds minder gewild, ondanks de prachtige natuurlijke uitstraling. Consumenten kiezen vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de hout beton tuinafscheiding. Het grote voordeel van deze soort tuinafscheiding is dat de schuttingpalen niet van hardhout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt nooit scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de grond.

Wij kunnen 4 andere hout soorten leveren, iedere soort heeft verschillende kenmerken voor de nieuwe schutting Aarle-Rixtel.

Tuin schermen Aarle-Rixtel

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van circa 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Aarle-Rixtel

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Aarle-Rixtel uit ons assortiment. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Aarle-Rixtel: Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Douglas hout, maakt het een luxe samenstelling. De houten afdeklat op het houten tuinscherm maakt het plaatje compleet.

Schutting kopen Aarle-Rixtel.

Een schutting plaatsen Aarle-Rixtel hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Aarle-Rixtel is hedendaags erg makkelijk. Zoek het op in Google.nl en u treft al snel een schutting Aarle-Rixtel die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 16% van de consumenten gedaan. Het is zeker een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Bent u nog niet overtuigd na het lezen van deze website? U bent van harte welkom in de grote showtuin liggend in Helmond. Misschien hebben wij Aarle-Rixtel voorheen een tuinafscheiding neergezet, verzoek ons om een referentie tuin.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige schuttingbouwers! We kunnen de volgende soorten tuinschutting of tuinafscheiding Aarle-Rixtel plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton Schutting Aarle-Rixtel van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout en luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Luxe schutting van hout met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Betonnen schuttingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Aarle-Rixtel

Zoekt u een schutting die staat als een huis en welke ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor de stevige betonschutting. Iedereen weet wel wat een betonschutting Aarle-Rixtel is, dit hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de betonplaten in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner geworden met verschillende kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Mediterraans motief, Rabat motief of het Nostalgie motief. Veel beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het ook mogelijk om 2 verschillende motieven per beton plaat te bestellen!!

Poortdeur Aarle-Rixtel

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die volledig bij uw nieuwe schutting aansluit.
U kunt kiezen uit verscheidene modellen tuindeuren die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Normale houten poortdeur waarbij de planken zijn gemonteerd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuindeur waar u met een voertuig of aanhanger tussen door kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Oostvoorne
schutting Thorn
schutting Werkendam
schutting Lopik
schutting Tholen
schutting Alphen aan den Rijn
schutting Berghem
schutting Eijsden
schutting Ravenstein
schutting Zwammerdam
schutting Wommels
schutting Heeten