Schutting Aarle-Rixtel

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een beton schutting in Aarle-Rixtel? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een hout beton schutting. We kunnen gewoonlijk binnen 1 week een nieuwe schutting plaatsen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij van Prins schuttingen zetten al ruim 15 jaar erfafscheidingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor bouwbedrijven. Iedere achtertuin is afwijkend, een goed inzicht is daardoor voornaam bij het zetten van een schutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. We bouwen uw erfafscheiding zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een schutting.

Hout beton Schutting Aarle-Rixtel

Een houten schutting gemaakt van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van b.v. Grenen) zien we hedendaags steeds minder terug in de particulieren tuinen. Consumenten kiezen meer voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de beton schutting. Het grote voordeel van deze categorie erfafscheiding is dat de palen niet van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal gaat hedendaags 45 jaar mee en is daardoor bijzonder geschikt voor erfafscheidingen. In elke beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Door de betonplaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe erfafscheiding.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaar.

De tuin schermen zijn leverbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai coating blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting

Op zoek naar een aparte erfafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Een samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe erfafscheiding. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Grenen hout, maakt dit een luxe combinatie. Als finishing touch monteren we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Aarle-Rixtel.

Via het net een schutting kopen voor uw huis in Aarle-Rixtel is hedendaags erg gemakkelijk. Zoek het op met Google en u vind al snel een schutting die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 20% van onze consumenten gedaan. Wij kunnen begrijpen dat een schutting aanschaffen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op onze website nog vragen of wilt u de erfafscheiding in het echt bekijken? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer voorlichtingen. Mogelijk hebben we bij u in Aarle-Rixtel voorheen een erfafscheiding gezet, vraag ons om een referentie adres.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige schuttingbouwers! De volgende mooie schuttingen kunnen we uit eigen voorraad leveren bij u in Aarle-Rixtel.

Schutting soorten

Houten erfafscheidingen van hout.

Erfafscheidingen van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Beton erfafscheidingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Aarle-Rixtel

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard geweldig geschikt voor schuttingmaterialen. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rots motief platen in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde beton platen, heel wat meerdere soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Klassiek steen motief of het Hout motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe mogelijk.

Poortdeur

Wij kunnen uiteraard ook een tuinpoort leveren die volledig bij uw nieuwe schutting past.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Bangkirai tuindeuren leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Normale houten tuinpoort waarbij de planken zijn geschroefd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Breugel
schutting Erp
schutting Afferden
schutting Hoogeveen
schutting Kesteren
schutting Loosdrecht
schutting Ulvenhout
schutting Vinkeveen
schutting Spakenburg
schutting Bovensmilde
schutting Millingen aan de Rijn
schutting Enter