Schutting Aarle-Rixtel

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Aarle-Rixtel? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een luxe tuinschutting Aarle-Rixtel. We kunnen gewoonlijk binnen 10 dagen de nieuwe schutting monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Aarle-Rixtel

Door onze jarenlange ervaring in het zetten van schuttingen Aarle-Rixtel bent u zeker van een eerlijk resultaat met juiste garanties. Iedere tuin is anders, een precies inzicht is daarom belangrijk bij het installeren van een tuinafscheiding. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. We zetten uw tuinschutting zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is er ook geen laser waterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

De houten schuttingen Aarle-Rixtel gemaakt van tuinhout word hedendaags steeds minder gewild, ondanks de prachtige natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen meer voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de hout beton schutting. De fundering van dit type schuttingen Aarle-Rixtel bestaat uit betonpalen i.p.v. hout. Een beton paal gaat hedendaags 50 jaar mee en is daardoor hoogst bestemd voor tuinafscheidingen Aarle-Rixtel. De keep die onder in de betonpaal zit is gemaakt voor een betonplaat. Door de betonplaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Onze tuin schermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Aarle-Rixtel.

Tuin schermen Aarle-Rixtel

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Aarle-Rixtel

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de betonnen schutting te afgesloten, kies dan voor de luxe tuinafscheiding. Een combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de beton schutting voor een aantrekkelijk motief op de beton platen, zoals het Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Grenen hout en men heeft een luxe tuinschutting Aarle-Rixtel die lang mee gaat. De houten afdekkap op het houten tuin scherm maakt de schutting helemaal af.

Tuinschutting kopen Aarle-Rixtel.

Een tuinafscheiding kopen Aarle-Rixtel hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Aarle-Rixtel is hedendaags erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het web vlot en veilig een juiste schutting Aarle-Rixtel zal vinden voor uw woning in Aarle-Rixtel. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 80% van alle tuinschuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek aan onze internetpagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt bekijken? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Noord Brabant. Mogelijk hebben wij Aarle-Rixtel eerder een tuinafscheiding geplaatst, verzoek ons om een referentie adres.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze koopt! Tuinafscheiding kopen Aarle-Rixtel. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Deze onderstaande fraaie schuttingen kunnen we uit voorraad leveren Aarle-Rixtel.

Tuinafscheiding soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Hout beton schutting Aarle-Rixtel van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe schutting van hout en Elbe motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe beton schutting van luxe Hout motief, Rhein motief of het Rots motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Aarle-Rixtel

Zoekt u een schutting die staat als een woonhuis en die ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor de sterke betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is daarom perfect geschikt voor beton schutting Aarle-Rixtel. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de betonplaten in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner met verscheidene kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Aarle-Rixtel heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Aarle-Rixtel

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die perfect bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
U kan een keuze maken uit verschillende modellen poorten die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Een houten poort van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard gemonteerd op een stalen frame zodat het tuinhout nooit kan uitzetten.

Een tweedelige poort gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Dorst
schutting Huissen
schutting Muiderberg
schutting Wommels
schutting Wijk aan Zee
schutting Eelde
schutting Heteren
schutting Rijsbergen
schutting ‘s-Heerenhoek
schutting Volendam
schutting Den Helder
schutting Breukelen