Schutting Ursem

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Ursem? Prins schuttingen kan de schuttingen Ursem op locatie brengen of monteren de nieuwe schutting Ursem vakkundig en vlot voor u. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na akkoord van de prijsopgave en het monteren van de schutting is circa 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Ursem

Onze doorgewinterde bouwers die niets anders uitvoeren dan tuinschuttingen plaatsen, kunnen de schutting Ursem foutloos zetten. De schuttingbouwers letten onder andere op de juiste grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin vaak ongelijk zijn. Wij plaatsen uw schutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is er ook geen kruislaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Ursem erg gewild, tegenwoordig kiezen steeds minder consumenten voor dit type tuinafscheiding. Consumenten kiezen vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton tuinafscheiding. De schuttingpalen van deze soort tuinafscheiding Ursem zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van kwaliteit beton. Een betonnen paal rot niet, trekt niet krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. De sponning die onder in de betonpaal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Dankzij de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Wij kunnen vier gevariëerde hout soorten afleveren, elke houtsoort heeft andere eigenschappen voor uw nieuwe schuttingen Ursem.

Tuin schermen Ursem

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de goede kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Ursem

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Een combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de betonschutting voor een schitterend motief op de beton platen, zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Grenen hout en u heeft een luxe tuinschutting Ursem die jaren lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Ursem.

Een schutting kopen Ursem hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Ursem is tegenwoordig erg handig. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw tuin Ursem. U hoeft daarom niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Wij kunnen begrijpen dat een schutting aankopen via internet spannend kan zijn. Heeft u verder twijfels na het bekijken van onze schutting foto’s op onze website? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gesitueerd in Helmond. Misschien hebben we Ursem eerder een tuinafscheiding gemaakt, vraag ons om een referentie tuin.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze aankoopt. Schutting kopen Ursem. Het was nog nooit zo simpel! Wij kunnen de volgende modellen schuttingen of tuinafscheiding Ursem plaatsen:

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Hout beton schuttingen Ursem.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout met luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Hout motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Betonschutting Ursem

Een beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen begrijpt wel wat de betonschutting Ursem is, dat hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de betonplaten in geplaatst worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne beton print of een moderne toon voor uw beton. Denk hierbij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Ursem

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende tuinpoort.
U kan een keuze maken uit meerdere type poorten die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Houten poortdeur op stalen raamwerk, in iedere hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Dubbele houten poort op metalen frame van b.v. 240cm breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Lent
schutting Hardegarijp
schutting Klaaswaal
schutting Delfzijl
schutting Ederveen
schutting Akkrum
schutting Nijkerk
schutting Stadskanaal
schutting Scheemda
schutting Maarn
schutting Klundert
schutting Nuland