Schutting Ursem

Op zoek naar een beton schutting Ursem? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het neerzetten van uw schutting Ursem. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na goedkeuring van de offerte en het bouwen van de schuttingen is ongeveer 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Ursem

Wij werken alleen met ervaren schuttingbouwers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het bouwen van schutting Ursem. Het is relevant dat de schutting op de goede hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dat word iedere keer gedaan in samenspraak met de afnemer zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. We plaatsen uw schutting zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

De houten schutting Ursem gemaakt van hout word tegenwoordig steeds minder populair, ongeacht de fraaie natuurlijke uitstraling. Consumenten kiezen vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de luxe hout beton schutting. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de palen nooit van tuinhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 40 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Door de beton plaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Ursem.

Tuin schermen Ursem

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Ursem

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Ursem uit ons assortiment. Kies net als bij de betonschutting voor een schitterend motief op de beton platen, zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Grenen hout, maakt het een luxe combinatie. De houten afdeklat op het tuin scherm maakt de schutting helemaal af.

Tuinschutting plaatsen Ursem.

Een schutting kopen Ursem hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Ursem is hedendaags erg gemakkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Ursem. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van onze klanten gedaan. Wij kunnen snappen dat een tuinafscheiding kopen via het net spannend kan zijn. Bent u verder nog niet vertrouwd na het bekijken van deze site? U bent van harte welkom in de grote showtuin gelegen in Helmond. Misschien hebben wij Ursem voorheen een schutting geplaatst, verzoek ons om een referentie adres.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan 1000 woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende soorten tuinschutting of tuinafscheiding Ursem zetten:

Schutting soorten

Houten schuttingen van hout.

Schuttingen Ursem gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Klassiek steen motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting van hout met Hout motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk moderne schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Ursem

Zoekt u een schutting die staat als een woning en welke ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde beton schutting. Iedereen weet immers wat de betonschutting Ursem is, dat hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de betonpalen over een sponning waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde beton platen, veel gevariëerde soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Ursem heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Ursem

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende tuinpoort.
Bij ons heeft u de keus uit de navolgende poortdeuren.

Houten tuinpoort op stalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van b.v. 2,5 meter breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting De Lutte
schutting Ospel
schutting Voorthuizen
schutting Langeraar
schutting Neede
schutting Wassenaar
schutting Well
schutting Delfzijl
schutting Helvoirt
schutting Driebergen-Rijsenburg
schutting Oud Gastel
schutting Groningen