Schutting Ursem

Op het web aan het zoeken voor een beton schutting in Ursem? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het plaatsen van erfafscheidingen. Het plaatsen van een erfafscheiding bij u in Ursem kan doorgaans binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Ons bedrijf monteren al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor bouw bedrijven. De bouwers letten o.a. op de exacte grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke achtertuin altijd afwijkend zijn. Wij bouwen uw schutting zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is er zelfs geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een erfafscheiding.

Hout beton Schutting Ursem

Een houten erfafscheiding vervaardigd van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van b.v. Grenen) zien we hedendaags steeds minder terug in de particulieren tuinen. De beton erfafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend geliefder geworden onder de klanten. De schuttingpalen van deze soort schutting zijn niet van hout maar zijn gemaakt van kwaliteit beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt niet scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Dankzij de beton plaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Onze tuinschermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaar.

Tropisch Bangkirai hardhout 20, 22 of 24 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai olie blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton erfafscheiding

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit model schutting is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting: Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Bangkirai hout en men heeft een luxe schutting die zeer lang mee gaat. Als finishing touch monteren we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Erfafscheiding plaatsen Ursem.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin in Ursem is hedendaags erg simpel. Zoek het op met Google en u treft al vlug een erfafscheiding die bij u past. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 85% van alle erfafscheidingen worden hedendaags via internet verkocht. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek aan onze pagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt aanschouwen? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Brabant. Misschien hebben wij bij u in Ursem voorheen een erfafscheiding geplaatst, vraag ons om een referentie adres.

Een plaatje zegt vaak meer dan 1000 woorden echter onze erfafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige schuttingbouwers! Hier vind u de erfafscheidingen die we leveren in Ursem. Iedere soort erfafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Erfafscheidingen gemaakt van hout.

Erfafscheiding gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheidingen van hout met luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Hout motief of het Graniet motief

Geluidswerende erfafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Ursem

Een beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen weet wel wat een beton schutting is, dit hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting beschikken de betonpalen over een sponning waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn heel wat moderner met verschillende tinten en motieven. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin leverbaar.

Tuindeur

Een tuindeur is vaak onmisbaar als uw achtertuin aan een gang of openbare straat grenst.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Bangkirai en Douglas tuinpoorten leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Houten poort op een metalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van b.v. 250cm breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Zevenaar
schutting Nuth
schutting Obdam
schutting Oenkerk
schutting Oude Wetering
schutting Beek
schutting Baarn
schutting Sprundel
schutting Grijpskerk
schutting Nieuwstadt
schutting Muntendam
schutting Oudenbosch