Schutting Houten

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een hout beton schutting Houten? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een beton tuinschutting Houten. Het zetten van een een schutting Houten kan normaliter binnen 1 week worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Houten

Wij van Prins schuttingen bouwen al ruim 18 jaar schutting Houten, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor bouw bedrijven. De bouwers letten o.a. op de juiste grens van de tuin en de hoogte die in elke tuin meestal anders zijn. Een kruislaser word slechts in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt voldoende over het inzicht en routine van de schuttingbouwers.

De houten schutting Houten gemaakt van houten palen met houten tuinschermen (van b.v. Douglas) zien we hedendaags steeds minder terug in de stads tuinen. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend populairder onder de klanten. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding Houten zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 50 jaar mee en is daarom hoogst bestemd voor tuinafscheidingen Houten. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm constant vrij blijft van de bodem.

Prins schuttingen kan 4 gevariëerde houtsoorten afleveren, elke houtsoort heeft andere eigenschappen voor uw nieuwe schuttingen Houten.

Tuinschermen Houten

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Houten

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit model schutting is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Nobifix tuinscherm. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de beton platen, zoals het Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Douglas hout, maakt dit een luxe combinatie. De houten afdeklat op het tuinscherm maakt de tuinafscheiding compleet.

Tuinschutting plaatsen Houten.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Houten is hedendaags erg makkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw tuin Houten. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 16% van de bezoekers gedaan. We kunnen snappen dat een schutting bestellen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan deze internetpagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt aanschouwen? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer info. Wellicht hebben wij Houten voorheen een tuinafscheiding gemaakt, vraag ons om een referentie adres.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige schuttingbouwers! Prins Schuttingen kan de volgende type tuinafscheidingen of schutting Houten plaatsen:

Schutting soorten

Houten schutting van hout.

Tuinschutting Houten gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Betonnen schuttingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Houten

De beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard geweldig geschikt voor betonschuttingen Houten. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de betonpalen over een inkeping waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat verschillende soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het tevens mogelijk om twee verschillende motieven per betonplaat te bestellen!

Tuindeur Houten

Een poortdeur is dikwijls onmisbaar als uw tuin aan een gangpad of openbare weg grenst.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix poorten leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Een houten tuinpoort van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard geschroefd op een stalen frame waardoor het hout nooit kan werken.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van b.v. 250cm breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Klazienaveen
schutting Haaksbergen
schutting Breskens
schutting Hoek
schutting Melick
schutting Vlissingen
schutting Beuningen
schutting Surhuisterveen
schutting Elst
schutting Dommelen
schutting Hapert
schutting Langeraar