Schutting Houten

Rond aan het kijken voor een luxe tuinafscheiding Houten? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een beton tuinafscheiding Houten. Het plaatsen van een schutting Houten kan gewoonlijk binnen 10 dagen worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij van Prins schuttingen bouwen al ruim 18 jaar tuinafscheidingen, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke klussen voor bouw bedrijven. De bouwers letten onder andere op de juiste grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin vaak afwijkend zijn. We plaatsen uw schutting zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is er zelfs geen kruislaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een tuinafscheiding.

Schutting Houten

De houten schutting vervaardigd van tuinhout word momenteel steeds minder gewild, ondanks de fraaie natuurlijke uitstraling. De hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren steeds populairder geworden onder de consumenten. De basis van deze soort schuttingen Houten bestaat uit beton palen i.p.v. tuinhout. Een beton paal gaat tegenwoordig 30 jaar mee en is hier door hoogst bestemd voor tuinafscheidingen Houten. De keep die onder in de beton paal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm constant vrij blijft van de aardbodem.

Wij kunnen vier verschillende hout soorten leveren, iedere soort heeft andere kenmerken.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ca. 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. De samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe schutting. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton tuinafscheiding: Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Douglas hout, maakt dit een luxe combinatie. Als finishing touch plaatsen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Houten.

Een tuinafscheiding kopen Houten hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Houten is tegenwoordig erg simpel. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw tuin Houten. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer nodig, 73% van alle tuinafscheidingen worden hedendaags via internet verkocht. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek aan deze internetpagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt bekijken? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Noord Brabant. Op zoek naar een referentie tuin Houten? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben voorheen een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige medewerkers! Deze onderstaande fraaie schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen Houten.

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Schuttingen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Betonnen schuttingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Houten

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting niet uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de schuttingpalen over een opening waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke beton print of een mooie moderne kleur voor uw beton. Denk hierbij aan Steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur

Wij hebben voor elke soort schutting een bijbehorende poortdeur.
Bij ons heeft u de keuze uit de volgende tuindeuren.

Normale houten poortdeur waarbij de planken zijn geschroefd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poort op stalen frame van b.v. 300cm breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Ilpendam
schutting Overdinkel
schutting Mook
schutting Delfzijl
schutting Almere-Stad
schutting Heythuysen
schutting Beek en Donk
schutting Beesel
schutting Schoonebeek
schutting Andel
schutting Leeuwarden
schutting Rotterdam