Schutting Houten

Op zoek naar een moderne erfafscheiding bij u in Houten? Wij kunnen de schutting bezorgen of plaatsen de nieuwe schutting vakbekwaam en snel voor u. We kunnen normaliter binnen 1 week een nieuwe schutting monteren.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Ons bedrijf plaatsen al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke projecten voor bouw bedrijven. Het is relevant dat de erfafscheiding op de juiste hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dit word iedere keer gedaan in overleg met de afnemer zodat er later geen misverstanden over ontstaan. Een kruislaser word alleen in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt natuurlijk genoeg over het inzicht en ervaring van onze bouwers.

Hout beton Schutting Houten

Ongeacht de mindere afzet cijfers is de natuurlijk ogende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons omvangrijke assortiment. Particulieren kiezen meer voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals b.v. de hout beton erfafscheiding. De fundering van deze soort erfafscheidingen bestaat uit betonpalen i.p.v. hardhout. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de betonpaal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de aarde.

Bij ons kan u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schutting.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Bangkirai hout 20, 22 of 24 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai olie blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting

Op zoek naar een aparte erfafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton erfafscheiding met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. De samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe schutting. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting: Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Bangkirai hout, maakt dit een luxe combinatie. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Houten.

Via het web een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Houten is hedendaags erg gemakkelijk. Zoek het op in Google.nl en u vind al vlug een erfafscheiding die bij u past. U hoeft daarom niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Het is zeker een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u verder twijfels na het aanschouwen van de schutting foto’s op onze internetpagina? U bent van harte welkom in de riante showtuin gelegen in Helmond. Wellicht hebben wij bij u in Houten eerder een erfafscheiding gezet, vraag ons om een referentie tuin.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze koopt. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u de schuttingen die wij zetten in Houten. Elke soort erfafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Erfafscheidingen van hout.

Hout beton erfafscheiding.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Klassiek steen motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting van luxe Rabat motief, Hout motief of het Rots motief

Beton schuttingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Welke erfafscheiding u ook uitzoekt het zijn allen kwaliteit erfafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Houten

Zoekt u een schutting die staat als een woonhuis en welke ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor de robuuste beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting niet uitgebreid toe te lichten. Net als bij de hout beton erfafscheiding hebben de palen een opening waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke beton print of een mooie moderne tint voor het beton. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur

Een tuindeur is meestal onmisbaar als uw tuin aan een gangpad of openbare straat grenst.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Bangkirai poortdeuren leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Normale houten tuinpoort waarbij de planken zijn bevestigd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuinpoort waar men met een voertuig of trailer tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Albergen
schutting Loenen
schutting Willemstad
schutting Achterveld
schutting Vaals
schutting Eindhoven
schutting Nieuw-Weerdinge
schutting Scherpenzeel
schutting De Lutte
schutting Elst
schutting Molenhoek
schutting Tricht