Schutting Laar

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Laar? Wij zijn de expert van Nederland in het bouwen van uw schutting Laar. We kunnen meestal binnen 20 dagen de nieuwe schutting zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Laar

Onze ervaren bouwers die niets anders uitvoeren dan schuttingen bouwen, kunnen de schutting Laar foutloos plaatsen. De schuttingbouwers letten o.a. op de correcte grens van de tuin en de hoogte die in elke achtertuin gewoonlijk ongelijk zijn. Een laserwaterpas word alleen in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt natuurlijk genoeg over het inzicht en routine van de bouwers.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Laar erg gewild, hedendaags zoeken minder mensen voor dit type schutting. Particulieren kiezen steeds meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de hout beton schutting. De palen van dit type schutting Laar zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 35 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De keep die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een beton plaat. Dankzij de betonplaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Prins schuttingen kan vier andere hout soorten leveren, elke houtsoort heeft verschillende eigenschappen voor uw nieuwe schutting Laar.

Tuin schermen Laar

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Laar

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit model tuinafscheiding is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm. Kies net als bij de beton schutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, zoals het Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Vuren hout, maakt dit een luxe samenstelling. De houten afdekkap op het houten tuinscherm maakt het plaatje compleet.

Tuinschutting plaatsen Laar.

Een tuinafscheiding plaatsen Laar hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Laar is tegenwoordig erg handig. Zoek het op met Google.nl en u treft al gauw een schutting Laar die bij u past. U hoeft daarom ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek aan deze pagina nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt zien? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer info. Zoekt u een referentie adres Laar? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben eerder een schutting gemaakt in uw wijk.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze koopt. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Deze volgende moderne tuinafscheidingen kunnen wij uit voorraad bezorgen Laar.

Schutting soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Laar.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting van luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Laar

De beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is daarom uitstekend geschikt voor beton schutting Laar. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de beton palen over een sponning waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke betonprint of een mooie moderne tint voor het beton. Denk hier bij aan Mediterraans motief, Graniet motief of het Nostalgie motief. De meeste beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het alsmede beschikbaar om twee verscheidene motieven per beton plaat te bestellen!

Poort Laar

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die perfect bij uw nieuwe schutting aansluit.
U kan een keuze maken uit verschillende soorten tuinpoorten die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Houten poort op een metalen raamwerk, in iedere hoogte leverbaar tussen de 100cm en 250cm.

Dubbele houten poort op stalen frame van b.v. 2,5 meter breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Giesbeek
schutting Callantsoog
schutting Gilze
schutting Hillegom
schutting Liempde
schutting Aalburg
schutting Boven-Hardinxveld
schutting Enkhuizen
schutting Born
schutting Koudekerke
schutting Margraten
schutting Zwanenburg